Според мен Европа няма как да отговори в момента рязко и точно, но това не значи, че няма да го нарави постепено. Феновете на Путин дават за пример ръста на БВП по време на неговото царуване, но не си дават сметка, че 90% от този ръст се дължи на факта, че Западният свят го припозна както умерен, предвидим лидер с авторитарен манталитет. Това не само, че не им пречеше, но беше в плюс и затова милиарди долари и евро бяха инвестирани в руската добивна индустрия, производствен сектор и услуги. Спокойни, че има стабиУен цар европейците и американците навлязоха смело на руските пазари, която беше добре както за тях така и за самите руснаци.
Събитията от последния месец за мен означават само едно - Западните капитал вече не се чустват спокойни в присъствието на другаря Путин. Нормално е за всеки владетел (особено ако е нисък - не се смейте доказано е в историята) след като управлява повече от 4-5 години да започне да губи връзка с реалността. Това се случи и с другаря Путин. Велика Русия..само дето в модернизирането и участваха гадни шваби, хамериканци, англичани и франсета.... Всички са наясно, че няма как да се изнесат инвестираните пари и ноу хау в тежка индустрия и добвина промишленост - затова ЕС е в небрано лозе и внимава къде стъпва, но не си мислете,че Меркел ще му прости на Путин.
поздрави
Събитията от последния месец за мен означават само едно - Западните капитал вече не се чустват спокойни в присъствието на другаря Путин. Нормално е за всеки владетел (особено ако е нисък - не се смейте доказано е в историята) след като управлява повече от 4-5 години да започне да губи връзка с реалността. Това се случи и с другаря Путин. Велика Русия..само дето в модернизирането и участваха гадни шваби, хамериканци, англичани и франсета.... Всички са наясно, че няма как да се изнесат инвестираните пари и ноу хау в тежка индустрия и добвина промишленост - затова ЕС е в небрано лозе и внимава къде стъпва, но не си мислете,че Меркел ще му прости на Путин.
поздрави
Коментар