IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен Европа няма как да отговори в момента рязко и точно, но това не значи, че няма да го нарави постепено. Феновете на Путин дават за пример ръста на БВП по време на неговото царуване, но не си дават сметка, че 90% от този ръст се дължи на факта, че Западният свят го припозна както умерен, предвидим лидер с авторитарен манталитет. Това не само, че не им пречеше, но беше в плюс и затова милиарди долари и евро бяха инвестирани в руската добивна индустрия, производствен сектор и услуги. Спокойни, че има стабиУен цар европейците и американците навлязоха смело на руските пазари, която беше добре както за тях така и за самите руснаци.

Събитията от последния месец за мен означават само едно - Западните капитал вече не се чустват спокойни в присъствието на другаря Путин. Нормално е за всеки владетел (особено ако е нисък - не се смейте доказано е в историята) след като управлява повече от 4-5 години да започне да губи връзка с реалността. Това се случи и с другаря Путин. Велика Русия..само дето в модернизирането и участваха гадни шваби, хамериканци, англичани и франсета.... Всички са наясно, че няма как да се изнесат инвестираните пари и ноу хау в тежка индустрия и добвина промишленост - затова ЕС е в небрано лозе и внимава къде стъпва, но не си мислете,че Меркел ще му прости на Путин.

поздрави
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Русия част от България, тия част от България, ония част от България ....Чакайте бе, нямаме толкова голяма армия да ги завладяваме всичките.Айде изберете една държава и да я почваме.
      И ударната ни сила ще е Маранди и Дуктора ....... Рашаните от сега бегат кат чуха
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• B.Graham

Защо да ги завладяваме ? .
        D.Y.F-091066

Коментар

• Интересен разговор.......човекът каза няколко пъти, че като свалят маските и разкрият кои са маскираните хора в униформи без знаци в крим, всички ще бъдат безкрайно изненадани.

https://www.youtube.com/watch?v=C8Yi1pGw89Y
          Last edited by darkside; 20.03.2014, 11:33.
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Русия част от България, тия част от България, ония част от България ....Чакайте бе, нямаме толкова голяма армия да ги завладяваме всичките.Айде изберете една държава и да я почваме.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Вероятно не мисля, щото фашизоидите в Украина почнаха да се усещат че потупването по рамото и сладките приказки за благодествие и демокрация не било като пари в брои.
              Нали чете статията на Дмитри Иванов ? Е добави и последно изречение в нея : Всичко това нямаше да се случи ако Путин не беше налапал кукичката

Коментар

• Каква е възможността след 100г. Русийо Велика Майко, да анексира Варна и Бургас защото там се очаква за това време да има повече Руснаци от българските малцинства взети заедно?
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Вероятон не мисля, щото фашизоидите в Украина почнаха да се усещат че потупването по рамото и сладките приказки за благодествие и демокрация не било като пари в брои.
                  Потупването ще го усетят, когато вдигнат цените на газа, когато спре голяма част от промишленото производство и когато Русия им сложи мито на селскостопанската продукция.
                  Ей тогава домораслите "демократизатори" ще усетят потупване по тъпите тикви и силна болка в г.за.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                    Марков , САЩ ще имат ли сателит на Границата с Русия който стой между тях и Европа и това на мноого добра цена ?
                    Вероятно не мисля, щото фашизоидите в Украина почнаха да се усещат че потупването по рамото и сладките приказки за благодествие и демокрация не било като пари в брои.
                    Last edited by markov; 20.03.2014, 11:01.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• http://novostink.ru/mir/50932-mongol...av-rossii.html
                      "Кстати, туда же будут депортированы привыкшие к кочевому образу жизни цыгане».
                      Last edited by supertrader; 20.03.2014, 10:55.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Русия е част от България.....

СБАЛ Св. Наум - IV км

Университетска специализирана болница по неврология и психиатрия "Свети Наум"
                        Обади им се, белким ти помогнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Монголия влиза в състава на Русия също, да видим какви заплати и пенсии ще им дадат. Ако дават пари съм ЗА, ако не дават съм против. Политиката е такава - при който дава пари, Меркел обира другите и се кефи ..да си гледа работата тогава.
                          И Монголия ли бе? Чи куга тува?
                          А Китай няма ли да влезе в състава на Русия, та и на тях да дадат заплати и пенсии?

Пий си хапчето и лягай да спиш. Днес и пазара и политиката могат да минат без един супер трейдър. Все някак ще се оправят.

Коментар

• markov

По принцип русофилството е грях за българите, ние не може да сме русофили защото Русия е част от България, на руснаците е позволено да са българофили - на народа, защото управниците им винаги са били генерално против и те знаят че тяхната дъжава е част от Велика България.Такава е историята ни.Чехите също са част от нашия стар народ, това че езика си прилича въобщо не е случайно.
                            Имам познати руснаци които за първи път като стъпиха тук и се шашнаха, те си мислели че идват в чужда страна при съвсем различен народ, хората усещат историческата истина дори инстинктивно каквото и да ги лъжат политиците и управниците.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• markov

Монголия влиза в състава на Русия също, да видим какви заплати и пенсии ще им дадат. Ако дават пари съм ЗА, ако не дават съм против. Политиката е такава - при който дава пари, Меркел обира другите и се кефи ..да си гледа работата тогава.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Бе и аз това им викам бе, не си пият хапчета и това е .
                                Марков , САЩ ще имат ли сателит на Границата с Русия който стой между тях и Европа и това на мноого добра цена ?

Коментар

Working...
                                X