IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Питам КОГА, КЪДЕ и ПО-КАКЪВ НАЧИН Русия е нападнала Украйна.
    Въпросите са конкретни, не ми издигай пропагандни лозунги. Знаем че ти плащат да пропагандираш, ама като съм задал конкретни въпроси, си напрегни остатъка от изпиления мозък и ако можеш отговори.
    На 28.02.2014 г. Путин изпрати своите войски да окупират украинския полуостров Крим.

Други неинтелигентни въпроси

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Отнасяй се с уважение към най-великия български държавник...

Който е защитил българската независимост от агресията на Руската империя преди 130 години...
      Я пак..
      Най противоречиват личност в историята...
      докарал ни Фердинант и първата национална катастрофа....
      Той ли беше казал .... „че неговите министри са най големите негодници в страната....

Стамболов ти си много далече от българофил... ти си мутрофил...
      човек който подкрепя репресивни мерки срещу българите в Одеса и Крим си е жив предател...

Коментар

Не само че я нападна, но и анексира част от територията й.
        Питам КОГА, КЪДЕ и ПО-КАКЪВ НАЧИН Русия е нападнала Украйна.
        Въпросите са конкретни, не ми издигай пропагандни лозунги. Знаем че ти плащат да пропагандираш, ама като съм задал конкретни въпроси, си напрегни остатъка от изпиления мозък и ако можеш отговори.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Къде си бре, Стамболовкаааа ???
          Отнасяй се с уважение към най-великия български държавник...

Който е защитил българската независимост от агресията на Руската империя преди 130 години...

Коментар

Заради теб...

Когато осъдиш анексията на Крим и призовеш за санкции срещу Русия, тогава ще има милиарди...

Къде си бре, Стамболовкаааа ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Пак да попитам...

Обединена гейропа, САШ, НАТО, МАТО, ... ВСИЧКИ се фърлиха да помагат на Украйна
              ЗАЩО ?
              Украйна НЕ Е член на ЕС,
              НЕ Е член на НАТО...
              А и предлагат (не дават разбира се ) милиарди ...
              ЗАЩО ?
              Що не ги дадат на нас бе ? На България ?
              ...
              Заради теб...

Когато осъдиш анексията на Крим и призовеш за санкции срещу Русия, тогава ще има милиарди...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Я поясни кога, къде и по какъв начин Русия (не казвам Путин, защото Путин не е Русия) е нападнала Украйна?
                Че не съм разбрал такова нещо. Нито вестниците са писали, нито по телевизиите са давали...
                Не само че я нападна, но и анексира част от територията й.

Целият свят го разбра и осъди Русия, само комунистите русофили се правят на неразбрали...

Коментар

• Шокиращи резултати в изследване за ЕС

http://30dumi.eu/2014/03/%d1%88%d0%b...-%d0%b5%d1%81/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    Ми.....нападна я!
                    Я поясни кога, къде и по какъв начин Русия (не казвам Путин, защото Путин не е Русия) е нападнала Украйна?
                    Че не съм разбрал такова нещо. Нито вестниците са писали, нито по телевизиите са давали...

Коментар

• Пак да попитам...

Обединена гейропа, САШ, НАТО, МАТО, ... ВСИЧКИ се фърлиха да помагат на Украйна
                      ЗАЩО ?
                      Украйна НЕ Е член на ЕС,
                      НЕ Е член на НАТО...
                      А и предлагат (не дават разбира се ) милиарди ...
                      ЗАЩО ?
                      Що не ги дадат на нас бе ? На България ?
                      ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Гигов, я кажи като специалист, как на 34г се става подполковник?
                        Щото с тази скорост адмиралие ще са повече от редниците
                        Тя не служи в армията. Може би прокурорите имат някакви по-други длъжности и отличителни знаци.
                        Ама каквато е хубавица, мацката би трябвало да бъде поне бригаден генерал, ако беше в нашата армия.

Коментар

• Когато чукна на това заглавие:

"Первый канал: В България се проведе акция срещу въвеждането на санкции срещу Русия"
                          , ми излиза системна грешка!
                          http://www.focus-news.net/404/
                          А, после имало свобода на словото и печата! Всички други теми се отварят

Коментар

• Защо, според Вас, УСА толкова се напъва да убеди гейропа да въведе "санкции" срещу Русия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Драскайте, драскайте, че санкциите идат и все повече ще ви спират кинтите господарите
                              Тролчук. Така би звучало името ти на украински.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Моля! Ти пи ли си хаповете тази сутрин? Какви национални предатели те гонят в тема за Украйна? Ти да не си украинец, внук на Хрусчов?
                                Драскайте, драскайте, че санкциите идат и все повече ще ви спират кинтите господарите

Коментар

Working...
                                X