IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бербатов невинен

20 ноември 2008 13:15

Автор: Бисер Тошев

Нападателят с разкъсан мускул, аут за 20 дни

Нападателят на българския национален отбор и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов има разкъсан мускул на бедрото и съществува вероятност да отсъства от терена двадесет дни, научи donbalon.eu. Това е показал ядрено -магнитният резонанс, извършен тази сутрин от докторите на клубния му тим. По този начин Бербатов отхвърли нападките на цяла България към него, че се е скрил, за да се спаси от резила и показа, че е обвинен несправедливо. Припомняме, че на вчерашната контролна среща, в която България претърпя пълен разгром от тима на Сърбия, Бербо напусна терена преждевременно, тъй като при една от редките атаки на нашия тим бе задържан от противников играч и получи разтежение.

http://donbalon.eu/news30537.html

Сега дали някой драскач* ще се извини публично за това, което беше изписано за по-малко от 24 часа???

---------------------
    * имам предвид спортен журналист, разбира се
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• NA6ITE GELOSANI 4ALGADJII AKO BJAHA V BRAZILIJA, URUGVAI ILI KOLUMBIJA DA SA UBITI PO NJAKOLKO PUTI- HA-HA

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
        http://footballbulgaria.gol.bg/article.php?id=44462

Много добра статия !!!
        Ехх да можехме да кажем същото и за БФБ
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://footballbulgaria.gol.bg/article.php?id=44462

Много добра статия !!!
          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
            еми слагаме си ги, щото ни излагат ...

то верно Миньор да беше излезнал можеше да не се стигне до 6:1, две греди и две изпуснати дузпи ...

аз не съм чел нищо по темата за диалог между Гошо Вратарчето и Данчев

Първоначално изпратено от Nikola
            Много си ги слагате тея Син Ситаджии на сърцесто.

Някой ще ми отговорили на въпрос плс
            казвам ти пич, перничани сигурно щяха да ги хапнат като за закуска сигурно
            и аз не съм чул за разговор между данчев и петков...

Коментар

• Първоначално изпратено от purcy
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Човече нали точно Бекъм на Блканите критикувахте преди псоледните два мача.Айде да помниме какво пишеме.Зле сме ужасно.Но кой да извикат?Кой?Няма никой друг.С това не искам да защитавам Марков.Трябва ни човек от вън.За поне 3-4 години.Който деа поеме и малдежите и да се опита да изгражда от основите.
              P.S.Съгласен съм че трябва да се критикува Барбатов когато не е играе.Но само върху него да се хвърля вината е ГЛУПАВО и СМЕШНО.
              Man, според мен вчера точно Благо и Бербатов бяха изразители на двата типа поведение на нашите играчи...единият се натиска да се покаже защото го гледат от Италия /примерно/, въпреки че не отне нито веднъж топката, явно и той от дълго време е от пазащите се а Бербатов показа оня нихилистичен тип на поведение на доказал се играч аз лично не отричам качествата му, но знаеш че когато станеш голям, очакванията и към теб са други, а и те не само са от играта...смях смях смях вчера да се обади полковникът и да се кара
              прав си че няма други равностойни да се изгради отбор, поне до толкова до колкото ни покават само едни и същи кукли пак ти казвам братче - само ние си мислим, че сме нещо във футбола!!!! колкото и жалко да е това...
              нищо не губиш ако започнеш от нулата...почни да играеш със сан марино, лихтенщайн, андора и се качвай ниво след ниво...
              много искаш!да почнем от нулата?хехехе-това не е за нас!ние си мислим,че сме най-добрите и все нещо(извън нас) ни пречи да го докажем!всъщност ние си пречим!малко повече скромност и повече работа ни трябват!

Коментар

• еми слагаме си ги, щото ни излагат ...

то верно Миньор да беше излезнал можеше да не се стигне до 6:1, две греди и две изпуснати дузпи ...

аз не съм чел нищо по темата за диалог между Гошо Вратарчето и Данчев

Първоначално изпратено от Nikola
                Много си ги слагате тея Син Ситаджии на сърцесто.

Коментар

стига с това "човече" ...

щом си приел капитанската лента, това е отговорност.
                  като знае, че е мърда и не му пука за националния, да я беше отказал.
                  А щом е приел да бъде лидер, нека поне се старае и да дава пример ... аз не бих го ругал, ако престане да вкарва - случва се и на Раул и на Клозе и т.н.
                  Аз го ругая защото откровено разхожда фанелката по терена и се пази за Манчо ...

И какво си представяш, че ще се случи на Марков, ако спре да вика Звезделин ...
                  ще го разкъсат!!!!!!!
                  Не ме интересува Марков.Той ще бъде уволнен заслужено.Но щом е слаб не трябва да е в националния Бербатов.Така всички ще са доволни и играта ще тръгне.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• purcy , човече нихилистично игра Бербатов съгласен съм.И затова да спрат да го викат.Ето го решението.Но всички комплексрачета /и футболисти и журналя/ да си изкарват яда върху него не съм съгласен.Е това е.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Много си ги слагате тея Син Ситаджии на сърцесто.

Коментар

• стига с това "човече" ...

щом си приел капитанската лента, това е отговорност.
                        като знае, че е мърда и не му пука за националния, да я беше отказал.
                        А щом е приел да бъде лидер, нека поне се старае и да дава пример ... аз не бих го ругал, ако престане да вкарва - случва се и на Раул и на Клозе и т.н.
                        Аз го ругая защото откровено разхожда фанелката по терена и се пази за Манчо ...

И какво си представяш, че ще се случи на Марков, ако спре да вика Звезделин ...
                        ще го разкъсат!!!!!!!

Коментар

бахмаааму, така ли разсъждаваш ...???

добре, виж немския национален . Фрингс беше титан на не един голям футболен форум. В момента не играе добре и Льов просто не го вика, той може да се сърди, Балак да квичи, но това е.

И то не е във форма, докато Звезделин откровено се лигави и не ебава националния отбор за слива ... ареееееееееее!

Последните 4 мача нищо не направи.Както и целия отбор.А в предишните мачове?Ако не беше той и не беше вакрал тия 40 гола, кой щеше?Човече дори аз да бях щах да се махна.Когато биеме всички са велики, когато паднеме аз съм виновен.Айде стига.
                          Ми нека да не го викат Бербатов, бе човече.Не казвам че трябва да играе всеки мач.Нека да не го извикат до края на квалификациите щом не играе добре.Аз съм против това всички негативи да се стоварват върху него.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                            Човече нали точно Бекъм на Блканите критикувахте преди псоледните два мача.Айде да помниме какво пишеме.Зле сме ужасно.Но кой да извикат?Кой?Няма никой друг.С това не искам да защитавам Марков.Трябва ни човек от вън.За поне 3-4 години.Който деа поеме и малдежите и да се опита да изгражда от основите.
                            P.S.Съгласен съм че трябва да се критикува Барбатов когато не е играе.Но само върху него да се хвърля вината е ГЛУПАВО и СМЕШНО.
                            Man, според мен вчера точно Благо и Бербатов бяха изразители на двата типа поведение на нашите играчи...единият се натиска да се покаже защото го гледат от Италия /примерно/, въпреки че не отне нито веднъж топката, явно и той от дълго време е от пазащите се а Бербатов показа оня нихилистичен тип на поведение на доказал се играч аз лично не отричам качествата му, но знаеш че когато станеш голям, очакванията и към теб са други, а и те не само са от играта...смях смях смях вчера да се обади полковникът и да се кара
                            прав си че няма други равностойни да се изгради отбор, поне до толкова до колкото ни покават само едни и същи кукли пак ти казвам братче - само ние си мислим, че сме нещо във футбола!!!! колкото и жалко да е това...
                            нищо не губиш ако започнеш от нулата...почни да играеш със сан марино, лихтенщайн, андора и се качвай ниво след ниво...

Коментар

• бахмаааму, така ли разсъждаваш ...???

добре, виж немския национален . Фрингс беше титан на не един голям футболен форум. В момента не играе добре и Льов просто не го вика, той може да се сърди, Балак да квичи, но това е.

И то не е във форма, докато Звезделин откровено се лигави и не ебава националния отбор за слива ... ареееееееееее!

Последните 4 мача нищо не направи.Както и целия отбор.А в предишните мачове?Ако не беше той и не беше вакрал тия 40 гола, кой щеше?Човече дори аз да бях щах да се махна.Когато биеме всички са велики, когато паднеме аз съм виновен.Айде стига.

Коментар

Аз никога не съм критикувал цялостната настройка на Благо, в отделни мачове е играл зле - това е факт, но като цяло се раздава и ме кефи!

В случая не критикувам вчерашното поведение на Звезделин, а цялостната му настройка към национала. Пак да те питам - какво направи последните 4 мача, освен да се влачи като черво и да пробягва има-няма 2-3 км?????

Треньор-чужденец е абсолютно задължително да се наеме, в БГ в момента няма 1 нормален треньор, и то не от днес или вчера.

Вината е обща, да, но треньора и водещите фигури в отбора трябва да поемат повече отговорност. Аз ако съм на мястото на някой младок (пичагата от ЦСКА например - Иванов) и виждам как капитана ми се лиготи на тренировки и на терена, как да се почувствам?

raham"]Човече нали точно Бекъм на Блканите критикувахте преди псоледните два мача.Айде да помниме какво пишеме.Зле сме ужасно.Но кой да извикат?Кой?Няма никой друг.С това не искам да защитавам Марков.Трябва ни човек от вън.За поне 3-4 години.Който деа поеме и малдежите и да се опита да изгражда от основите.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X