Първоначално изпратено от ахмак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ахмакАз предложих бас. Даже не съм се и надявал някой да се навие
суеверен съм...
иначе, ше утрепа някой лев у букмейкърския пункт...
Некой има ли идея колко е кофициента за Байрен шампион ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от ахмакЗалагам бутилка уиски за финал Ман - Барса. Не че някой ще ми се върже де.
ама не пия виски..
и ше отпадне ???
Ъъъъ ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПредпочитам тъпите мачове, след които ги отстранявахме :P
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton.ChigurhА ти зачекна темата за това как се чудиш как е възможно да имаме такъв късмет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton.ChigurhА ти зачекна темата за това как се чудиш как е възможно да имаме такъв късмет."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от Anton.ChigurhА ти зачекна темата за това как се чудиш как е възможно да имаме такъв късмет.
Коментар
Коментар