IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Ааа тоя Ето'о само по-далече от Ливърпул!!! Нямам нерви да го гледам как изпуска по 4-5 положения всеки мач
    Е няма.Отива в Интер
    Life won't wait for you.

Коментар

• Ааа тоя Ето'о само по-далече от Ливърпул!!! Нямам нерви да го гледам как изпуска по 4-5 положения всеки мач
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от B.Graham
        http://sportal.bg/news.php?id=178117
        миналата година по това време на шаби алонсо му търсехте отбор и само факта, че Арсенал го поискаха накара Бенитез да не го продава

хайде коментирай, че Масерано иска да избяга в Барса - защо само едната новина си пейстнал

Масчерано напуска Ливърпул заради Барса?
        Toва, че иска да отиде не значи, че ще отиде. Още повече, че Барса вече даде Ето'о и нямат разменна монета
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
          http://sportal.bg/news.php?id=178117
          миналата година по това време на шаби алонсо му търсехте отбор и само факта, че Арсенал го поискаха накара Бенитез да не го продава

хайде коментирай, че Масерано иска да избяга в Барса - защо само едната новина си пейстнал

Масчерано напуска Ливърпул заради Барса?
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=178117
            Life won't wait for you.

Коментар

• Сайтът на Юнайтед направи обзор на сезона за Бербо
              От Топспорт.бг

Най-силният момент на българина е мачът срещу Уест хем
              Последна редакция: 09.06.2009, 14:29
              Публикуване: 09.06.2009, 13:52
              Размер на шрифта: a a a
              Текст

Снимки

Снимка:
              www.telegraph.co.uk

Официалният сайт на Манчестър Юнайтед направи обзор на първия сезон на Димитър Бербатов с екипа на английския шампион.

Според анализаторите на manutd.com, най-силният момент на българския нападател през сезона е бил в мача от Висшата лига срещу Уест Хям през октомври 2008 година, завършил 2:0 в полза на "червените дяволи".

Тогава Бербатов се отличи с невероятна техника и асистира за втория гол на Кристиано Роналдо. В края на декември и през януари капитанът на българския национален отбор имаше основна заслуга за някои от победите на Юнайтед.

На Коледа Бербатов подаде за попадението на Карлос Тевес при успеха с 1:0 срещу Стоук Сити, а след това се разписа при победите също с по 1:0 срещу Мидълзбро и Болтън. В края на сезона българският национал има голям принос и при домакинското 5:2 срещу бившия му отбор Тотнъм.

Тогава Димитър Бербатов участва в две от четирите атаки, довели до 4:2 за Юнайтед и след това сам вкара петия гол. В средата на януари Бербатов реализира третото попадение при категоричния успех 3:0 в полза на Манчестър Юнайтед срещу един от най-големите съперници за Шампионската титла Челси.

В началото на декември нападателят не успя да вземе участие в световното клубно първенство, спечелено от Юнайтед. Тогава Митко заболя от вирус и определи периода като "най-лош в неговия живот".

На полуфиналите в турнира за ФА Къп Юнайтед отпадна след изпълнение на дузпи от Евертън, а бившият футболист на Байер (Леверкузен) не успя да реализира от бялата точка.

Димитър Бербатов изигра общо 42 мача с екипа на Юнайтед този сезон и вкара 14 гола във всички турнири. Някои от специалистите във Великобритания дори сравниха родения в Благоевград нападател с легендата на "червените дяволи" Ерик Кантона

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Първоначално изпратено от mussi
                Първоначално изпратено от Maq7
                Жалко за Кака, отива от любимия ми отбор в най-омразния ми Но завинаги ще остане в нашите сърца, истински талант и пример за отдаденост на отбора. FORZA MILAN !!!
                Жалко наистина Дано Леонардо успее отново да намери някой като него.Сега ще му е трудно,но всички МИЛАНИСТИ сме зад него. FORZA MILAN !!!
                Аре ся ... Жалко..
                Взимате му добра пара... Ще намерите друг...
                Дано намерим,иначе и без това бяхме зле през сезона,а сега вече не ми се мисли.
                Леонардо бе велик като играч и като скаут ,но като тренер все още не знаем
                Успех на Кралете с новия човек
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Жалко за Кака, отива от любимия ми отбор в най-омразния ми Но завинаги ще остане в нашите сърца, истински талант и пример за отдаденост на отбора. FORZA MILAN !!!
                  Жалко наистина Дано Леонардо успее отново да намери някой като него.Сега ще му е трудно,но всички МИЛАНИСТИ сме зад него. FORZA MILAN !!!
                  Аре ся ... Жалко..
                  Взимате му добра пара... Ще намерите друг...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Жалко за Кака, отива от любимия ми отбор в най-омразния ми Но завинаги ще остане в нашите сърца, истински талант и пример за отдаденост на отбора. FORZA MILAN !!!
                      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                        Първоначално изпратено от polki
                        Първоначално изпратено от emos
                        Абе това с мъжеството го разбрах,това с Камбуров също,ама това с феарплея и най добрия тренер нещо нимоем го разбера
                        аз пък не мога да направя разлика между отличията "футболист на футболистите" и "най-добър футболист" - някой по-светнат нека ми обясни - според мен е едно и също
                        Това футболист на футболистите според мен е по истинско защото го избират футболистите,докато другото е пълна измама защото го правят честните неподкупни журналисти.
                        да де , ама от едната тройка да няма нито един футболист в другата тройка и обратното - те все едно играят в различни първенства

Коментар

• Победители в тазгодишната анкета "Футболист на футболистите", организирана от Асоциацията на българските футболисти:

футболист на футболистите:
                          Мартин Камбуров от Локомотив София;
                          второто място е поделено между Александър Александров от Черно море и Георги Иванов от Левски - тук съм ок

Най-добър футболист: Спас Делев от Пирин-Благоевград, подгласници Александър Тонев (ЦСКА), Иван Иванов (ЦСКА) - предполагам, че е най-добър млад футболист, защото иначе няма никаква логика. Специално за Делев - има хляб, но на финала беше абсолютна дупка, жалко за публиката от Благоевград, сред които бях и аз.
                          Най-добър треньор: Станимир Стоилов от Литекс, подгласници Красимир Балъков (Черноморец), Никола Спасов (Черно море) - първите 2-ма даже не са и за топ 10 - с толкова кинти единия трябваше да вземе безпроблемно купата (поради бездарието на нашите /играещи въпреки бездарието начело на треньорския щаб/ и чорбата), а втория трябваше да има поне 10-на победи. Спасов е ок
                          Най-прогресиращ състезател: Станислав Манолев от Литекс - ми става

Награда за мъжество и характер: Ботев - отборна награда - съгласен, но бих добавил и Левски /заради тренера/ и чорбата /заради скандалите/. все пак Ботев най-много я заслужават
                          Награда за феърплей: Сливен - отборна награда - хехе, ебати пародията - феърплей и Сливен, по-добре да я бяха дали на дъртата к.рва Слабия
                          Награда за цялостен принос към играта: Здравко Здравков от Славия - това не го знам за какво, но ако е за вратар с най-много разгромни загуби в национала - ок.

Лека, че днес съм в приповдигнато настроение от Дауто - нищо общо с нашата измислена борса - е, и тя не е за изхвърляне
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Най-добър футболист: Спас Делев от Пирин-Благоевград
                            СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              Първоначално изпратено от emos
                              Абе това с мъжеството го разбрах,това с Камбуров също,ама това с феарплея и най добрия тренер нещо нимоем го разбера
                              аз пък не мога да направя разлика между отличията "футболист на футболистите" и "най-добър футболист" - някой по-светнат нека ми обясни - според мен е едно и също
                              Това футболист на футболистите според мен е по истинско защото го избират футболистите,докато другото е пълна измама защото го правят честните неподкупни журналисти.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos

Коментар

Working...
                                X