IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Maq7
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от kefala
    Иначе с тия дървета в средата,леле мале!!!
    +10
    Аз пък не мисля, че Карик, Флетчър, Андерсон и Гигс са дървета, но... аз съм момиче, какво разбирам

За съжаление се съмнявам да вземат Рибери обаче, тъй като Флорентино не успя да го привлече за Реал, само защото Байерн не го дават.
    Той си е къткал парички за Роналдо!
    Все пак му се събраха 160 млн. евро да плаща, а е на власт едва от 11 дена!
    Ако беше дал още 50-60 за Рибери щеше тотално да фалира! Според мен са се договорили със Сър Алекс - давате Роналдо, пък ние няма да ви правим спънки за Рибери!

Коментар

• Трима от изброените са дървета, за четвъртия не мога да се насиля да измисля лоша дума Няма да конкретизирам кого в коя категория поставям, мисля че са ясни за всички
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от kefala
        +10
        Аз пък не мисля, че Карик, Флетчър, Андерсон и Гигс са дървета, но... аз съм момиче, какво разбирам

За съжаление се съмнявам да вземат Рибери обаче, тъй като Флорентино не успя да го привлече за Реал, само защото Байерн не го дават.
        Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
          +10

Коментар

Аз пък имам грозните съмнения, че ще вземат Ибра на Олд Трафорд Не само заради футболните му качества, а и заради маркетинговия ефект. Тъй като е в топ3 известни (заедно с Меси и Роналдо) и трябва някой да запълни дупката. А като идат на турне в Азия примерно, маркетинговият ефект си е важен.

Аз лично предпочитам Бензема или Рибери.
            Аз пък бих потърсил двама "по-креативни" ,както казват някои тук,халфа!!!Иначе с тия дървета в средата,леле мале!!!

Коментар

• Ибрахимович, доколкото знам го гласят за размяна с Ето'о... Остава само последния да се съгласи да отиде в Интер.

Коментар

Аз пък имам грозните съмнения, че ще вземат Ибра на Олд Трафорд Не само заради футболните му качества, а и заради маркетинговия ефект. Тъй като е в топ3 известни (заедно с Меси и Роналдо) и трябва някой да запълни дупката. А като идат на турне в Азия примерно, маркетинговият ефект си е важен.

+++++

Ако този мръсен гаден рязан босненски циганин отиде в Ман Ю, официално ще се откажа от тях - и ще си сменя ника!

Коментар

• Аз пък имам грозните съмнения, че ще вземат Ибра на Олд Трафорд Не само заради футболните му качества, а и заради маркетинговия ефект. Тъй като е в топ3 известни (заедно с Меси и Роналдо) и трябва някой да запълни дупката. А като идат на турне в Азия примерно, маркетинговият ефект си е важен.

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Според мен основното, което ще прави Реал през следващите няколко години е:
                    ДА ПРОДАВА ФЛАНЕЛКИ!!!

Някъде прочетох че Кака щял да носи на отбора по 71 млн. евро на година, което ще рече че на 11я месец ще са му избили цената!

Чудя се кога ли ще избият парите за Кристияно?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Не знам защо откакто чух, че Юнайтед се интересуват от Рибери съм почти 100% убеден, че през новия сезон ще играе на Олд Трафорд... сега след продажбата на Лекето, даже и над 100%
                      Ами само ден след като излезе съобщение, че Реал Мадрид излиза от борбата за подписа му бе обявена сделката за CR7!

На мен лично Рибери повече ми харесва като играч, въпреки че не мога да отрека колко много неща свърши Кристияно за Ман Ю - особено миналия сезон!
                      Проблема му е че е голям егоист и винаги иска той да се изтъкне! Сега с Кака, Раул, Хунтелаар, Снайдер, Робен не знам как ще се оправят кой да е по-голяма звезда!
                      който взима най-голямата заплата - той е най-голямата звезда

Хунтелаар, Снайдер, Робен - какви звезди са ?

Раул ще седне на пейката - с новия президент не се разбират

остава само КАКА
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Не знам защо откакто чух, че Юнайтед се интересуват от Рибери съм почти 100% убеден, че през новия сезон ще играе на Олд Трафорд... сега след продажбата на Лекето, даже и над 100%
                        Ами само ден след като излезе съобщение, че Реал Мадрид излиза от борбата за подписа му бе обявена сделката за CR7!

На мен лично Рибери повече ми харесва като играч, въпреки че не мога да отрека колко много неща свърши Кристияно за Ман Ю - особено миналия сезон!
                        Проблема му е че е голям егоист и винаги иска той да се изтъкне! Сега с Кака, Раул, Хунтелаар, Снайдер, Робен не знам как ще се оправят кой да е по-голяма звезда!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от polki
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          http://sportal.bg/news.php?id=178117
                          миналата година по това време на шаби алонсо му търсехте отбор и само факта, че Арсенал го поискаха накара Бенитез да не го продава

хайде коментирай, че Масерано иска да избяга в Барса - защо само едната новина си пейстнал

Масчерано напуска Ливърпул заради Барса?
                          http://topsport.ibox.bg/news/id_1490390842
                          http://sportal.bg/news.php?id=178239
                          явно не знаеш какво е да имаш футболист в отбора, който е само тялом на терена, а мисли за друг отбор

мишките първи надушват потъващия кораб и гледат да избягат
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Не знам защо откакто чух, че Юнайтед се интересуват от Рибери съм почти 100% убеден, че през новия сезон ще играе на Олд Трафорд... сега след продажбата на Лекето, даже и над 100%

Коментар

• Могат да дадат парите като премия при пенсионирането на съра.
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

В случая абсолютно безпристрастно мога да направя заключение, че това е една перфектна сделка за Ман... Може да се купи повече от един футболист от световна класа с тези пари, а и няма какво да се лъжем: след края на предишния сезон, формата на Гелосаното Леке полека лека върви надолу. Честито на феновете на Ман!
                                Мерси, мерси...
                                Сега може да се вземе Рибери например за 60млн. Евро и да останат 34 за Антонио Валенсия и един защитник!

Коментар

Working...
                                X