If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали новото е положително предстои да видиме.Така че Челски трябва да покаже дали новия треньор ще им донесе титла още с първия си сезон. А психо игрите на САФ вече са ясно мнооого отдавна.
Моите очаквания са, че Ман Сити и Челси ще са по-силни от миналия сезон, а Юнайтед по-слаби. За Ливърпул мога да кажа, че ако повторим представянето си от втората половина на миналия сезон, ще станем шампиони без проблеми. Така или иначе мачовете започват само след 3 дни и времето ще покаже кой крив и кой прав
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
И polki относно симулациите -кой не симулира?Иън Райт ли не симулираше?Или Бергамп?Или Пирес и Анри?Или Кр. Роналдо, който спечели поне 6 точки на МЮ със симулации за дузпа?Не е хубаво но го има в играта за съжаление.Обаче забравяш как един единствен път в историята на футбола футболист си призна че не е спънат за дузпа.И въпреки че съдията я даде този футболист "подаде" топката на вратаря.Спомняш ли си този мач?
Може да се дърлите, но не замесвайте наши (бивши вече) футболисти!
Кой какво е казал - това са само глупости!
Във фокус днес пише че Джерард е казал че Ман Сити ще станат шампиони!
...пълни глупости
За мен най-правилното бе изказването на САФ:
Челси ще ни е конкурент Но1, защото те имат нещо ново - треньора (татко Карло)!
В Ливърпул няма нищо ново и не виждам как ще се надскочат - нито могат да подобрят играта си, нито имат качествени нови попълнения!
Отделен въпрос е дали ние ще паднем във формата си без Роналдо - аз мисля , че не!
помня, че един от футболистите ви след гол му се искаше цялата тъч линия да е посипана с бял прах ................. доста му се смъркаше и не знаеше къде се намира момчето
"Спомняш ли си този мач?"
За същия футболист става дума.Даже беше награден за феър плей от ФА.
помня, че един от футболистите ви след гол му се искаше цялата тъч линия да е посипана с бял прах ................. доста му се смъркаше и не знаеше къде се намира момчето
И polki относно симулациите -кой не симулира?Иън Райт ли не симулираше?Или Бергамп?Или Пирес и Анри?Или Кр. Роналдо, който спечели поне 6 точки на МЮ със симулации за дузпа?Не е хубаво но го има в играта за съжаление.Обаче забравяш как един единствен път в историята на футбола футболист си призна че не е спънат за дузпа.И въпреки че съдията я даде този футболист "подаде" топката на вратаря.Спомняш ли си този мач?
Един единствен път футболист на Ливърпул се забърква в скандал и веднага става нарицателно.Защо не кажеш за олигофренските изцепки на алкохолиците от големия ви отбор на Джордж Греъм?
P.S.Не сме роднини
Скръб има в сърцето на стария джедай като гледа, че фенове на симпатичния Ботев Пловдив имат така омраза към любимият му клуб.
няма омраза към любимия ти клуб - дори са ми били симпатични за последно при жерар улие когато спечелихте 5 купи в един сезон ............... харесвах и тогавашните ви футболисти, имаше магия някаква,а сега няма какво да хареса човек --- кажи поне едно нещо което те кефи в този отбор
Polki давай го по-спокойно пич.Прекалил си с кафето в лятно време.
аз съм съвсем спокоен и кафе не пия нито лятото , нито зимата ....
нещо по темата ако имаш да кажеш - давай ................. или ако искаш бас да сключиш
Бас не хващам защото не играя хазарт.Иначе да съм изпил уискито на Никола досега
А по темата ти казах вече.Давай по спокойно.Не знам откъде тая ненавист по адрес на Ливърпул точно у тебе.
30 човека са гласували в анкетата, че лузърите ще станат шампиони и никой не иска да се хване на бас ............ защото не са комарджии
преди година казах, че с тези постоянни симулации няма начин да станете шампиони - симулации за дузпи, контузии, избягване на срещи на националния отбор, побоища от футболисти и феновете - на какво да се кефя на лузърите ?
Коментар