IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...така е когато цел мач играеш за 0:0!
    自由西藏

Коментар

• не съм бе ..
      кат четен вестник са ми ..

Ся дали ще бият ????
      Ъммм... ???
      Колчо .... трагедия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Левски в 3-та урна за Лига Европа
        26.08.2009 15:55
        Единственият ни сигурен участник в Лига Европа тази година Левски ще бъде поставен в трета урна при тегленето на жребия за групите, предаде "Дарик".
        Според новите правила, турнирът ще събере 48 тима, които ще бъдат разпределени в 12 групи от по четири отбора и ще се играе на разменено гостуване.
        Литекс и ЦСКА, в случай, че отстранят съперниците си утре, ще бъдат поставени в четвърта урна, заради по-ниския си клубен коефициент.
        *Ето и четирите урни:
        Урна 1: Вердер, Виляреал, Рома, ПСВ Айндховен, Шахтьор Донецк, Хамбургер, Бенфика, Валенсия, Панатинайкос;
        Урна 2: Фенербахче, Базел, Лил, Евертън, Брюж, Хееренвеен, Галатасарай, Андерлехт;
        Урна 3: Херта, Спарта Прага, Динамо Букурещ, АЕК Атина, Славия Прага, Металист Харков, Левски, Астън Вила, Атлетик Билбао;
        Урна 4: Динамо Загреб, Литекс, Фулъм, ЦСКА София, Тулуза, Клуж, Одензе, Залцбург, Вентспилс.
        За 12 отбора все още не е ясно, в коя урна ще попаднат.
        *Част от съставите все още не са се класирали за груповата фаза, така че може да има изменения
        ЦСКА и Левски може да са в една група......
        На тоя етап май не може да играят отбори от една държава.На полуфиналите обаче може
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          А бе в интерес на истината Спас Дървото му викаха ..... ама айде честито! Искрено се радвам за чорбата! Пък и полуфиналите ни чакат .....
          За Спас Дървото имаше оферти от Ливърпул и Интер
          Life won't wait for you.

Коментар

ного изпуснаа Литексите...
            лошо..
            Колчо ти да не си буксуз....
            не съм бе ..
            кат четен вестник са ми ..

Ся дали ще бият ????
            Ъммм... ???
            ДЕЕЕЕЕЕЕА !!!!
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ного изпуснаа Литексите...
              лошо..
              Колчо ти да не си буксуз....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                ного изпуснаа Литексите...
                лошо..
                ПУууууу да му е.ба майката !!!!
                УФФФФФФФФФФФФФФ
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ного изпуснаа Литексите...
                  лошо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                    Първоначално изпратено от mussi
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от man_united
                    Първоначално изпратено от B.Graham
                    Кода за лигата е 22295-7486
                    ВКЛЮЧИХ СЕ И АЗ КЪМ ВАШАТА ЛИГА...ПОНЕЖЕ ФЕНОВЕТЕ НА МАН Ю СМЕ МИЛИОНИ, ТАМ СЪМ С ЕДНИ БУКВИ И ЦИФРИ...(daf****)
                    Нещо не те виждам... само аз, полки, Греъм и Никола сме си.
                    Той ще бъде добавен след следващия кръг - vladislavovo bg
                    И аз се включих в лигата.Има много да се наваксва като гледам
                    KAK става включването, че нещо не успях да я намеря тази Лига.
                    Браво на чорбата до момента. Пак ме дънят с тотото, но не е проблем. Браво, чорбета!!!
                    Регистрация ->Leagues -> и кода на лигата,който е горе.Успех.Хората са вече с по 150 точки и трябва да бягаме по-бързо от тях
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от Maq7
                      O не, аз затова и избягвам хазарта
                      Аз затова се концентрирам във фентъзито.Регвай се, че те чакаме.Там сме само коч холдинг засега
                      A не, мерси Не претендирам, че разбирам толкова много от английското първенство, а не обичам да губя А и нямам време за подобни неща честно казано Предпочитам да си подкрепям любимите отбори (Милан, Байерн, Ман Ю и Барса в съответните първенства) и евентуално да сключвам басчета м/у приятели за дребни неща Примерно загубата на Ливърпул от Тотнъм ми донесе един голяяяяяяяяям шоколад Ако Берба вкара 25 гола във всички турнири, гаджето ще ми подари тениска на Бербатов, но с дълъг ръкав, че нямам такава Ман Ю ми донесоха бутилка Хенеси на по-предишния финал с/у Челси... и такива неща Но не съм чак вманиачена като един приятел де, който си води басовете в екселска таблица
                      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• не може, евентуално чак на 1/4 финалите - да си го пожелаем.
                        Както и да е.... но цяла есен ще гледаме по качествен футбол.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                          Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Единственият ни сигурен участник в Лига Европа тази година Левски ще бъде поставен в трета урна при тегленето на жребия за групите, предаде "Дарик".
                          Според новите правила, турнирът ще събере 48 тима, които ще бъдат разпределени в 12 групи от по четири отбора и ще се играе на разменено гостуване.
                          Литекс и ЦСКА, в случай, че отстранят съперниците си утре, ще бъдат поставени в четвърта урна, заради по-ниския си клубен коефициент.
                          *Ето и четирите урни:
                          Урна 1: Вердер, Виляреал, Рома, ПСВ Айндховен, Шахтьор Донецк, Хамбургер, Бенфика, Валенсия, Панатинайкос;
                          Урна 2: Фенербахче, Базел, Лил, Евертън, Брюж, Хееренвеен, Галатасарай, Андерлехт;
                          Урна 3: Херта, Спарта Прага, Динамо Букурещ, АЕК Атина, Славия Прага, Металист Харков, Левски, Астън Вила, Атлетик Билбао;
                          Урна 4: Динамо Загреб, Литекс, Фулъм, ЦСКА София, Тулуза, Клуж, Одензе, Залцбург, Вентспилс.
                          *Част от съставите все още не са се класирали за груповата фаза, така че може да има изменения
                          не може, евентуално чак на 1/4 финалите - да си го пожелаем.
                          Със сигурност за купата на България.
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

*Ето и четирите урни:
                            не може, евентуално чак на 1/4 финалите - да си го пожелаем.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              "Когато Спас Делев спре да тича той първо изплюва мухите залепили се по зъбите му"
                              УААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!
                              И това ще мине ...

Коментар

• Голяма честитка за чорбата и от мен...
                                БРАВО...
                                Мнооого рядко Български отбор обръща мачове...
                                Показаха зъби...
                                Без да омаловажавам успеха, смятам че русняците не играха колкото могат..
                                то си е за тяхна сметка - майната им...
                                Ся остава и в Ловеч да класираме и трети отбор...
                                Успех на Литекс..
                                Трябва просто да не пуснат гол...

Коментар

Working...
                                X