IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    Принципно +1, но пак се самонадъхвате чорбата. Снощи имахте всички предпоставки да биете ........ отбор, който няма никакво желание за игра срещу вас (излиза с резервите на резервите, като дори не парви смени щото няма кой да вкара от скамейката - всички там са юноши), нямате контузии, повецдате и се насрахте. Да, буквално се насрахте ..... А иамхте всички шансове поне тези ливади да биете - по-слаб отбор от тях няма в тази група.
    Ами, то наш'та Цеца Панчаревска за нищо не става кат' слушаш теленцата. Големи са разбирачи!

От 2006 година на Чорбата все им се падат отбори, които нямат желание да играят с нас и то все с резерви на резервите ни играят. И така вече за 3 години с 10 поредни мача без загуба .... тц, тц, тц ... големи сме калитковци били чорбетата. Не знаех

И на назе все разни шматки ни се падат, а на УеФски "колоси" и нагоре ...

П.П. Груйчев, я направи една статистика за средна възраст на Фулъм и Чорбата, бря, дето ни играели с юношите. Да не се изненадаш, ако излезнат "по-дърти" на нас?

Иначе общата статистика срещу английските отбори на всички български е: 4 победи, 5 равни и 27 загуби. Като 4 победи и 4 от равните срещу тях ги е направил 1 отбор от БГ-то. Познайте кой от 1 път 3 от победите са срещу действащия Европейски шампион .... баси късмета!?

Ама точно тия дето нямат и 1 точка, а само загуби срещу тях, най-много "разбират" от ингилизки футбол, налЕ? Айде, ако някой ден вземете поне 1 точка от тях, тогава ни говорете колко смотани са английските отбори, ърмм?

Първоначално изпратено от Грую Груев
    За нашите - перфектен мач за възможностите на отбора, като първото полуврем бе повече от отлично, а ако Балтанов беше вкарал и т.н. .....

Ние от в тази група нямаме шанс още от тегленето на жребия, но вие имахте и го осрахте - жалко, яд ме е като българин. Обикновено ние си осираме шансове, но явно сега е бил ваш ред - жалко.
    Мдам, от 3 години ФК Дузпа направи серия от 13 мача без спечелен мач ( 11 загуби ) в ЕКТ, биха поне Санта Хулия и некви от Баку и ся продължават да нижат загуба след загуба ( вече 3-та ), но ...... Лецкиту винаги изнасят перфектни мачове, както винаги. Даже денсят по-готино от Барса <-- ПаткоФ нали така каза, ама падат. Правилен футбол, пИрфектни мачове и всеки ги млати .... ЕПАСИ?!

Естествено, че и затова си има обяснение и това е: "Ние от в тази група нямаме шанс още от тегленето на жребия, но вие имахте и го осрахте".

Та, да обобщя: Едните нямат загуба от 3 години и се осирали, а другите нямат победа, ама денсят прекрасно??

Същата работа като балансите в ЕКТ - Чорбата са с положителен баланс, Лесни с отрицателен, ама те били се представяли по-добре, ръиш ли?

Телешка логика

Ай, чиърс!

Коментар

• Ако аз съм фен на Локо Сф, ще отида на стадиона - ще гръмна Гигов, Окука, Камбуров и другите кавали .. и ще си направя харакири на средата на терена!

Как можеш да биеш Левски на Герена, а после да не можеш да биеш слабаците в А група?
      Иначе щели да се борят за Европа,...после и за титла - НЕЩАСТНИЦИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche
        Предлагам да уговорим един мач другия weekend някъде в София, ако искате може да наемем зала, може и в някое училище
        аз съм ок, само имайте предшид, че следващата събота е работна и единственият избор е неделя.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Предлагам да уговорим един мач другия weekend някъде в София, ако искате може да наемем зала, може и в някое училище

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
            трябваше да ги отупате
            +100

Приятна почивка на всички
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
              Ето колко са играли вчерашните им титуляри в 4-те мача в Премиършип от началото на сезона:

12.Стокдейл 1 0
              2.Кели 0 0
              4.Пантсил 4 0
              6.Беърд 0 1
              10.Невланд 1 2
              11.Гера 2 0
              15.Камара 1 2
              17.Рийзе 0 0
              26.Смайлинг 0 0
              27.Грийнинг 1 0
              29.Дейвис (к) 0 1

Числата след имената на играчите показват съответно мачове като титуляр и като резерва. Само трима не са се появявали в игра, а цели шестима са започвали поне един мач в титулярния състав. Продължавам да твърдя, че нямат нищо общо с "резерви на резервите" или както още чух да ги наричат "третия отбор на Фулъм". Все пак нали гледаме и цифрите

Източникът ми: http://www.fulhamfc.com/MatchAndTeam...quadStats.aspx

За футболче винаги съм на линия, стига да се намери добър организатор

А за фентъзито, направил си летящ старт, но ще те гоня Ще изчакам 2-3 кръга да видя кои се дънят и започвам с трансферите.
              Ето така обичам да споря - с аргументи. Благодаря аза инфото, Хаки. Та значи аз го разчитам така - 1 твърд титуляр (пантсил), 3 проекто-титуляри (Невланд,Гера и Камара), 4 резерви (Стоксдейл, Грийнинг, Беърд и Дейвис) и 3 смъртни резерви (Кели, Рийзе и Смайлинг), т.е. 27% от отбора са резерви на резервите, което прави малко пресилено изказването ми за резерви на резервите, та да приемем, че сте приели срещу резервите Не че това има значение - трябваше да ги отупате, така както ние бихме Удинезе, които доидоха с доста повече титуляри, но... Абе както и да е - дребни закачки, просто трябваше да биете и жалкото е, че не го направихте, а имахте всички шансове, а коеф, си е важен и то много.
              За мачле и аз съм много за, но не знам дали ще стане организацията, а и се надявам да съм малко повече във форма - напоследък поигравам малко волейбол. За фентъзито гледам, че ще трябва да сменя Адебайор, че са го наказали, а иначе старта си е Pure luck, а има и още 33 гръга, кой знае какво ще стане дотогава. Важното е емоции да има
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ...не трябва да го виним!Неговото е професионално изкривяване-да изкараш черното бяло...явно е добър в занаята...
                Първоначално изпратено от B.Graham
                Грую половината от нещата, които написа за нашия мач не са така ама карай.
                自由西藏

Коментар

• Някой може ли да обясни как така ще спираш с ръка (неприлепена към тялото) удар във вратата и това не е нарушение ? Вчера Фулъм един път и Левски два пъти го направиха и нищо ...

Коментар

• Грую половината от нещата, които написа за нашия мач не са така ама карай.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Ето колко са играли вчерашните им титуляри в 4-те мача в Премиършип от началото на сезона:

12.Стокдейл 1 0
                      2.Кели 0 0
                      4.Пантсил 4 0
                      6.Беърд 0 1
                      10.Невланд 1 2
                      11.Гера 2 0
                      15.Камара 1 2
                      17.Рийзе 0 0
                      26.Смайлинг 0 0
                      27.Грийнинг 1 0
                      29.Дейвис (к) 0 1

Числата след имената на играчите показват съответно мачове като титуляр и като резерва. Само трима не са се появявали в игра, а цели шестима са започвали поне един мач в титулярния състав. Продължавам да твърдя, че нямат нищо общо с "резерви на резервите" или както още чух да ги наричат "третия отбор на Фулъм". Все пак нали гледаме и цифрите

Източникът ми: http://www.fulhamfc.com/MatchAndTeam...quadStats.aspx

За футболче винаги съм на линия, стига да се намери добър организатор

А за фентъзито, направил си летящ старт, но ще те гоня Ще изчакам 2-3 кръга да видя кои се дънят и започвам с трансферите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        е, ние ще го напълним за мача с Лацио
                        И пак ще сте като на опера :lol:

излиза с резервите на резервите
                        Абсолютно манипулативно твърдение!!! Имаше и футболисти от резервния им състав, но имаше и такива, които играят в почти всички мачове: Пейнтсвил, Дейвис, Камара, Кели, Беърд, Гера... Наистина, не дойдоха с най-доброто, с което разполагат, ама това за "резервите на резервите" си го запази за хора, които не знаят Фулъм отбор по ръгби ли е или по тенис на маса!

Дано да стане дерби в неделя и по-добрия да победи и дано поне тогава да играете отворено, че ми писна от защитна игра в дербито...
                        Да разбирам ли, че в последните дербита ние се затваряме, а вие се скъсвате да нападате??? Защото аз в последните 7-8 мача футбол не съм видял, и то и от ДВАТА ОТБОРА!
                        Това пъровото го приемам като дружеска закачка, а за второто съм горе-долу съгласен - мир да има , но то не изключва моето твърдение, че чорбата нищо не играе в мочаовете с Левски напоследък, нали
                        Ама за втория цитат - айде, молам та и ние игаем фентъзите, та поназнайваме малко. Ето ти съства на Фулъм от последния мач с евертън и от мача с чорбата:
                        Stockdale 90
                        Hangeland 90
                        Hughes 90
                        Konchesky 90
                        Pantsil 90
                        Etuhu 90
                        Davies 5
                        Dempsey 90
                        Murphy 90
                        Duff 85
                        Johnson A 88
                        Kamara 2
                        Zamora 90

и с чорбата:

12.Стокдейл
                        2.Кели
                        4.Пантсил
                        6.Беърд
                        10.Невланд
                        11.Гера
                        15.Камара
                        17.Рийзе
                        26.Смайлинг
                        27.Грийнинг
                        29.Дейвис (к)

Аз виждам 2-ма титуляри и 2 резерви, които са игарли предишния мач, ти какво виждаш? И като казвам, че са играли резервите на резервите мисля, че не лъжа с нищо. Виж от ръгби не разбирам А кой е по-по-най във висшата ще видим след края на фентъзито през Май - може ис бирка да направим, а може и пак мачле да спретнем.
                        П.С. Успех с Рома, макар че ще е невероятно трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Защото аз в последните 7-8 мача футбол не съм видял, и то и от ДВАТА ОТБОРА!
                          ...
                          мене ако питаш и ся ше е така...
                          ... нищо ни си и променило...
                          яз серьозно обмислям вооще да не гледам мача...
                          След Ман Юнайтед - Ман Сити в 15:30
                          Челси - Тотнъм в 18:00

не знам как ще преглътна мъките на двата отбора от 20:00 в неделя
                          Манчо, ич не гледай, аз след едно такова съвпадение имах чувството че гледам някакъв друг вид спорт...:-)
                          И това ще мине ...

Коментар

• Според мен вчера Левски играха прилично, но към 60 мин спортно техническия щаб реши да пръцне и пусна Йовов в игра, "бижутеру" веднга провали две три актаки, вдъхновени от успешния си ход от щаба решиха да пуснат и Симонович, който със своята рутина и поглед върху играта, за оставащото време направи един грешен и един точен пас.......

Гореизброените герои са свършени за истинския футбол, дайте шанс на по млади и перспективни играчи, вярно че с тях е рисково и по принцип нищо не става, ама може и да стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                              ...
                              Ние вероятно ще се събираме няколко приятели и левскари и цесекари да го гледаме заедно, но очакванията ми са за слаб футбол, както и твоите

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                                ...
                                След Ман Юнайтед - Ман Сити в 15:30
                                Челси - Тотнъм в 18:00

не знам как ще преглътна мъките на двата отбора от 20:00 в неделя

Коментар

Working...
                                X