Първоначално изпратено от man_united
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от HakkinenСега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
А пък Левскито пак гонят рекорд! 0 точки - 0 отбелязани гола! Проследих класиранията във всички групи и няма друг такъв отбор!!!
Цюрих (който се редува като шампион с Базел) би Милан на Сан Сиро и даде сериозен отпор на Реал Мадрид! Спомняме се при единственото участие на БГ-отбор в ШЛ с противници от този калибър какво се получи (краен резултат 1:17)!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от HakkinenСега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
А пък Левскито пак гонят рекорд! 0 точки - 0 отбелязани гола! Проследих класиранията във всички групи и няма друг такъв отбор!!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от mussiМного добре: http://liverpool.gol.bg/article.php?id=65299
Смятам дори,че феновете на МанЮ спокойно могат да създадат фонд за набиране на заплатата му 4.5млн паунда годишно не е чак толкова много като се разхвърля по месеци и фенове,а докато той е начело на пуул те титла няма да видят никога
Long Live RafaOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenСега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
А пък Левскито пак гонят рекорд! 0 точки - 0 отбелязани гола! Проследих класиранията във всички групи и няма друг такъв отбор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenСега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
Мисля, че тази година план макс беше изпълнен да поиграем в групите на ЛЕ и за догодина да видим.
Определено нямаме боеспособен отбор за Европа още.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПървоначално изпратено от marandiГотови ли сте за довечера? - хихи
Успех на БГ-отборите днес!
Чиърс на бебетата сладки
Коментар
-
Свилен Нейков напуснал БОК поради конфликт на интереси.
А Йордан Лечков кога ще напусне БФС по същата причина или за него не важат законите?
То пък на БФС-то какво ли им е наред? Сега пък нещо и регистрацията им куцала.
Много ме е яд на тези дървени глави, дето единствено поради бакалския им манталитет изхвърлиха ЦСКА-то от ШЛ преди 2 години. Но това стана и с пълното съдействие на Глупи и Патков...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiГотови ли сте за довечера? - хихиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар