IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united
    ...просто "Средно-европейското" ниво е няколко пъти НАД "българското"!!!
    Exactly my point!!!
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ...просто "Средно-европейското" ниво е няколко пъти НАД "българското"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Първоначално изпратено от man_united
        Първоначално изпратено от Hakkinen
        Сега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
        Поне и на Любо Пенев му станаха ясни нещата - човека се съсредоточава към шампионата и купата защото ЦСКА повече точки няма да вземе!

А пък Левскито пак гонят рекорд! 0 точки - 0 отбелязани гола! Проследих класиранията във всички групи и няма друг такъв отбор!!!
        На мен пък снощи ми стана ясно, че отбор на средно европейско ниво (Базел) може да излезе и да ни бие 10 от 10 мача без да полага кой знае какви усилия... Просто там има класа, а при нас само едно голо желание (и то не във всички футболисти). Как пък цял мач никой от нашите не опита да преодолее някой от противниковите футболисти? Всеки гледаше да подава топката възможно най-близо до себе си, за да не сбърка. Никаква изненада за швейцарците, с лекота ни отнемаха топката, движеха се повече (и по-правилно) по терена, подаваха си точно... играха футбол!
        Ами виж че средно-европейското ниво на Швейцария ги направи първи в групата им в Световните квалификации, а ние къде сме?

Цюрих (който се редува като шампион с Базел) би Милан на Сан Сиро и даде сериозен отпор на Реал Мадрид! Спомняме се при единственото участие на БГ-отбор в ШЛ с противници от този калибър какво се получи (краен резултат 1:17)!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
          Първоначално изпратено от Hakkinen
          Сега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме
          Поне и на Любо Пенев му станаха ясни нещата - човека се съсредоточава към шампионата и купата защото ЦСКА повече точки няма да вземе!

А пък Левскито пак гонят рекорд! 0 точки - 0 отбелязани гола! Проследих класиранията във всички групи и няма друг такъв отбор!!!
          На мен пък снощи ми стана ясно, че отбор на средно европейско ниво (Базел) може да излезе и да ни бие 10 от 10 мача без да полага кой знае какви усилия... Просто там има класа, а при нас само едно голо желание (и то не във всички футболисти). Как пък цял мач никой от нашите не опита да преодолее някой от противниковите футболисти? Всеки гледаше да подава топката възможно най-близо до себе си, за да не сбърка. Никаква изненада за швейцарците, с лекота ни отнемаха топката, движеха се повече (и по-правилно) по терена, подаваха си точно... играха футбол!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от mussi
            Много добре: http://liverpool.gol.bg/article.php?id=65299
            Смятам дори,че феновете на МанЮ спокойно могат да създадат фонд за набиране на заплатата му 4.5млн паунда годишно не е чак толкова много като се разхвърля по месеци и фенове,а докато той е начело на пуул те титла няма да видят никога
            Long Live Rafa
            Еееее Муси,Муси ..... никога не казвай никога.
            Лично мнение
            Only God Can Judge me...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                Ред Бул - Левски 1:1
                ЦСКА - Базел 2:1
                Нещата ПАК не са ти ясни.

Коментар

Аха, трудна ни е групичката, но все от някъде се почвало

Мисля, че тази година план макс беше изпълнен да поиграем в групите на ЛЕ и за догодина да видим.

Определено нямаме боеспособен отбор за Европа още.

Чиърс!

Коментар

• Сега се връщам от стадиона и за Левски не мога да кажа нищо, но за нашия мач - такова категорично превъзходство и надиграване отдавна не бях виждал... никакъв шанс нямахме

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                      Първоначално изпратено от marandi
                      Готови ли сте за довечера? - хихи
                      аз за съжаление съм на бира с КФЦ, а не на водка за първия и на стадиона без нищо за втория. Ако чорбата не бият - поне ще има кой да псувате, но ако бият - чакам солидна почерпка, може и виртуална, при Колчо - като на събрат-левскарче предполагам, че ще сипе двойно на цената на единично
                      Аз съм на ракойка, че тия октомврийските доматки са мноу вкусни ( не оранжерийни ), плочка сиренце с олио и червено пиперче, малей ... - хихи

Успех на БГ-отборите днес!

Чиърс на бебетата сладки

Коментар

• Ред Бул - Левски 1:1
                        ЦСКА - Базел 2:1

Коментар

• .....

Коментар

• Свилен Нейков напуснал БОК поради конфликт на интереси.

А Йордан Лечков кога ще напусне БФС по същата причина или за него не важат законите?

То пък на БФС-то какво ли им е наред? Сега пък нещо и регистрацията им куцала.

Много ме е яд на тези дървени глави, дето единствено поради бакалския им манталитет изхвърлиха ЦСКА-то от ШЛ преди 2 години. Но това стана и с пълното съдействие на Глупи и Патков...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              Готови ли сте за довечера? - хихи
                              аз за съжаление съм на бира с КФЦ, а не на водка за първия и на стадиона без нищо за втория. Ако чорбата не бият - поне ще има кой да псувате, но ако бият - чакам солидна почерпка, може и виртуална, при Колчо - като на събрат-левскарче предполагам, че ще сипе двойно на цената на единично
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Готови ли сте за довечера? - хихи

Коментар

Working...
                                X