IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    лузъри, как можа съдията така да ви пореже и да не ви даде тази чиста дузпа в последната минута ???
    можете да започнете да си ближете раните ................ сега
    Гузен негонен бяга Нещо си се объркал.Бъркаш ни с фенове на МЮ и Арсенал.
    Life won't wait for you.

Коментар

• лузъри, как можа съдията така да ви пореже и да не ви даде тази чиста дузпа в последната минута ???

тези съдии на умряло куче - нож вадят

можете да започнете да си ближете раните ................ сега
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• на всички лузъри много поздрави от Никлас Бендтнер

Коментар

• на всички лузъри много поздрави от Фран Мерида

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
            Собственикът на Левски Тодор Батков ще се раздели официално с клуба. Сделката по продажбата на акциите се очаква да бъде финализирана до Коледа, пише "Тема Спорт", цитиран от БЛИЦ.

Според информацията, новият собственик на "сините" ще бъде Корпоративна търговска банка, която вече дълго време се кани да се сдобие с контролния пакет дялове на шампионите.

Твърди се, че от тази банка Тодор Батков е взел кредит от 7 милиона евро. Той е бил гарантиран с акциите на "сините", но след като не е обслужвал заема, адвокатът е загубил ценните книжа. От банката за момента отричат за подобна сделка.
            що четете парцали като Зона Спорт (собственост на Титаните) за новини за Левски и Стандарт (иначе не лош вестник за Бг, но все пак собственост на Борат) за новини за цска???
            Иначе, ако в горното има и грам истина и дпс купи Левски, аз ще се откажа от отбора - това го заявям публично, тъй като съм убеден, че е невъзможно (макар че неведоми са мислите Боратови, а и парите - турски, арабски или български, не миришат).
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Първоначално изпратено от hah
              Хахахахаха, скрит фентъзи отбор. Издържахте месец докато се скарате, браво!
              на човечеца не му издържат нервичките като се заговори за лузърите и се опитва да избие комплексите си като отклонява темата с друга в която към този момент се чувства по-силен...

иначе по принцип няма начин да се скараме - правилата не ги определя никой от нас - всичко се регулира от сайта /те начисляват точките и никой не може да си пише повече точки от спечелените/
              аз съм ок с това, че полки липсва - щом сайта го позволява, значи всичко е точно. Е, по-добре би било всички да са видими, но всеки сам си решава, а и така наистина се премахва възможността да изкопираш другарчето си, макар че и това е позволено от правилата, а и дори ида изкопираш някого, само изборът на капитан може да преобърне коренно всички точки. Къде е възможността за скриване като опция, че не ми се рови да я търся,макар че за мен е все тая - така или иначе ще съм си пръв до края
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ясно.Значи се регваме наново след 37-ми кръг и виждаме кой ще прибере наградата?Аз съм навит.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                  Хахахахаха, скрит фентъзи отбор. Издържахте месец докато се скарате, браво!
                  на човечеца не му издържат нервичките като се заговори за лузърите и се опитва да избие комплексите си като отклонява темата с друга в която към този момент се чувства по-силен...

иначе по принцип няма начин да се скараме - правилата не ги определя никой от нас - всичко се регулира от сайта /те начисляват точките и никой не може да си пише повече точки от спечелените/

Коментар

• Хахахахаха, скрит фентъзи отбор. Издържахте месец докато се скарате, браво!
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Първоначално изпратено от polki
                      не си спомням да е имало условие да не ми е скрит отбора
                      Така се губи смисъла.По-добре всички да сме скрити тогава и след последния кръг да се"появиме".
                      губи се смисъла за теб, че не можеш да копираш от другите състави - на мен не ми пречи да не виждам другите отбори защото не ме интересуват играчите им

кой ти пречи да си скриеш и ти състава ?

щом сайта позволява - значи е по правилата на лигата...

възползвай се

Коментар

Така се губи смисъла.По-добре всички да сме скрити тогава и след последния кръг да се"появиме".
                        Life won't wait for you.

Коментар

специално за теб втори път казвам, че не съм избягал от фентъзито, а съм скрит и не можеш да ми виждаш състава

за втори път ти казвам, че пилците ще се броят месец май

дано си разбрал от втория път...
                          А защо си скрит?Имаше ли такава уговорка в началото?Да може да се криеме?

Коментар

специално за теб втори път казвам, че не съм избягал от фентъзито, а съм скрит и не можеш да ми виждаш състава

за втори път ти казвам, че пилците ще се броят месец май

А защо си скрит?Имаше ли такава уговорка в началото?Да може да се криеме?
                            Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              Ливърпул има най-много фенове във Фейсбук
                              http://chelsea.gol.bg/article.php?id=65619
                              ох, завалийката на какво се радва
                              Щях да се радвам повече ако не се беше изплашил и не беше избягал от фентъзито

за втори път ти казвам, че пилците ще се броят месец май --- три кръга беше начело и се помисли за бог, а две седмици мисли дали да се включиш в лигата с 20 лева и чакаше да видиш резултатите на останалите - без коментар

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                                Ливърпул има най-много фенове във Фейсбук
                                http://chelsea.gol.bg/article.php?id=65619
                                ох, завалийката на какво се радва
                                Щях да се радвам повече ако не се беше изплашил и не беше избягал от фентъзито
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X