IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
    http://bayern.gol.bg/2010/01/04/riberi-pak-kontuzen-ne-trenira.69430

Еййй ... нема край на му е.а майката...
    ай сиктир !!!!
    Продавайте го в балета!
    Вземайте 50-60 млн. евро и може да изкупите половината читави играчи от бундеслигата

Коментар

• http://bayern.gol.bg/2010/01/04/ribe...-trenira.69430

Еййй ... нема край на му е.а майката...
      ай сиктир !!!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Номинирани са тримата големи хандбалисти в историята
        Марадона,Скоулс и Анри.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
          Първоначално изпратено от man_united
          Хакинен и Греъм им направиха новогодишен подарък снощи пък те не са почерпили!
          Новогодишният подарък е от две части - втората трябва да получим след няколко дни (задължителна победа срещу Тотнъм, която да ни позволи да се закачим за групичката отбори, борещи се за 4-то място).

Честита Нова Година на всички, с които се разправяме в тази тема, а и на тези, с които сме на едно мнение по повечето въпроси! Да сме живи и здрави, а на футбол да печели, който е най-силен
          Ей това последното е мъжка приказка!
          Тази година май премиършипа няма да го вземе "най-силния", а най-малко "слабия" отбор - като гледам - няма един който да е показал че го заслужава!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
            Новогодишният подарък е от две части - втората трябва да получим след няколко дни (задължителна победа срещу Тотнъм, която да ни позволи да се закачим за групичката отбори, борещи се за 4-то място).

Честита Нова Година на всички, с които се разправяме в тази тема, а и на тези, с които сме на едно мнение по повечето въпроси! Да сме живи и здрави, а на футбол да печели, който е най-силен
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Хубавото е че при нас се завръщат един по един контузените играчи...пък и САФ може да похарчи още някой от спечелените от Кристияно паундчета

Челси един месец са без половин отбор така че ги чакам да продължат да дават назад...за другите ще видим!
              След вчерашното представяне все повече си мисля че ни трябва поне един читав халф и един защитник - пълна трагедия бяхме срещу отбор от "В-групата"

Коментар

• Хубавото е че при нас се завръщат един по един контузените играчи...пък и САФ може да похарчи още някой от спечелените от Кристияно паундчета

Челси един месец са без половин отбор така че ги чакам да продължат да дават назад...за другите ще видим!

Коментар

Ние сме ясни - ако не сме 2ри, както ще свършим годината ще сме...ПЪРВИ!!! ОТНОВО!!! GLORY GLORY MAN UNITED :P
                  Доттук сезона показа, че няма нищо сигурно.До края на март има няколко интересни серии, които ще поразкрият картинката в Шипа.Ако не друго поне този сезон е доста интересно. За някой повече за някой по-малко
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Първоначално изпратено от man_united

Майка им мръсна на виланите...удържаха ни опълченско 1-0 на театъра на мечтите и тогава взеха да падат от който ги хване - дано да завършат 7ми...веднага след Ливърпул
                    ..... и веднага преди вас
                    Ние сме ясни - ако не сме 2ри, както ще свършим годината ще сме...ПЪРВИ!!! ОТНОВО!!! GLORY GLORY MAN UNITED :P

Коментар

Майка им мръсна на виланите...удържаха ни опълченско 1-0 на театъра на мечтите и тогава взеха да падат от който ги хване - дано да завършат 7ми...веднага след Ливърпул
                      ..... и веднага преди вас
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Хакинен и Греъм им направиха новогодишен подарък снощи пък те не са почерпили!

Коментар

• http://footballbulgaria.gol.bg/2009/...ristolov.68976

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ENGLAND UNVEILS CITIES THAT WILL NOT BE HOSTING THE WORLD CUP

FOOTBALL bosses have unveiled the 12 English cities that have absolutely no chance of hosting the World Cup in 2018.

Leeds, Bristol and Sunderland are just some of the venues set for eventual disappointment when a far more attractive country is handed the tournament next year.

FIFA head, Sepp Blatter, said: "The England bid is a very interesting one and should about 50 other countries be ravaged by some terrifying plague that makes your skin fall off and kills you wthin 90 seconds, then yes, you may well see a World Cup match in Milton Keynes."

Several cities were turned down for England's bid, with Derby, Leicester and Hull left out after bid organisers decided they wanted to stand a slightly better chance than Somalia.

Roy Hobbs, the deputy mayor of Hull, said: "I thought we'd developed into a modern, vibrant place for a major sporting event, but then I remembered all the people who live here.
                            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              http://sportal.bg/news.php?id=212117
                              Ами защо да не е Шави - той спечели всичко което е спечелил Меси + Европейската титла миналата година с Испания, а тази страната му гази всичко наред!
                              В същото време Меси разхожда фланелката в зона Южна Америка и накрая се наложи страната му да се класира след опълченско 1:0 като гост над Уругвай!!!
                              Е все пак е "миналата година" Меси е за 2009.Миналата година Роналдо взе приза.Можеш ли да кажеш същите думи за Шави в сравнение с Роналдо през 2008?
                              Меси си заслужава определено.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                                порки, за Бенджи не знам, но мен повече няма с какво да ме провокираш...

Жив и здрав и весели празници!

състезателче, провокират се само селските парчета и по това се познават и различават от тарикатите които не се чувстват длъжни да отговарят на всеки пост който не е насочен към тях

ще цитирам класика Караиванов - "жълти зъбки и нерви лабави"

за безпомощността на импотентния лузърски клуб не съм виновен аз ......................., а само за финансовата криза съм отговорен както отбеляза хах-авия по-долу
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X