IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ksarax
    Няма значение кой ще ви се падне, просто отпадате.
    Шо така ги отписа гяволете ва Ксарах ???
    Убаво си играат ората, грамотно...
    Верно, че Рооней ако га нема, става тегаво... Ама то секой отбор си има един двача ключови играчи, дето трудно са заместват...
    али воще не могат се заместят...
    налЕ ???
    А ней тайна, кой е твоя фъворит таа година ???
    освен Байерн де ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Първоначално изпратено от man_united
      Първоначално изпратено от Maq7
      Много доволна Два от най-омразните ми отбори (Ливърпул и Реал) вече отпаднаха и 2 от любимите ми (Байерн и Ман Ю) се класираха Другата седмица още един от омразните ще отпадне (Интер или Челси), а се надявам Барса да продължат

На мен лично ми се гледа финал Ман Ю - Байерн
      Майче (и Колчо е тука) аз лично искам машината да ни се падне още на четвъртфинала!
      От досегашните отбори, които продължават напред ми се струва че с тях ще имаме най-малко проблеми (вратаря и защитата им са маааалко по-добри от тези на Милан)!
      ...иначе от другите варианти може би Бордо няма да е толкова лош вариант, но Арсенал, Лион, Челси/Интер, Барселона и Севиля са си опасни противници!!!
      ама ного ясно ва Манчоооо...
      И аз съм за, да серешнем Манчестър следващее крък... (с който като гледам нашата игра, ше приключим таа година шапионската лига)
      Там е истината... За да се расте, като психика, техника, тактика и секво, требва да се играе с най-големите... За жалос, колкот и да се напиням, мойте лъвове за момента, като че ле не са сред тех... Да се върнем там, дето ни е местото, требва ЛВГ да напраи своя селекция, като свърши таа година, да проведе по негов тертип подготовката с играчите, дето иска...
      Незнам що, ама си мисла че френеца, в крайна сметка ше остане при нас...
      Абе имате си шансове - не знам дали може да ви се падне ПАК Бордо, след като паднахте 2 пъти в групата, ама тяхната форма в момента е много слаба (снощи падат 1:2 у дома от Оксер и имат само 1 победа в последните 5 мача). Сигурно е че ще са лесни за отстраняване.

А относно Рибери, май е по-добре да го продадете и да му вземете паричките - както направи САФ с най-големите си Бивши звезди (Бекъм, Рууд Ван Нистелрой, КРоналдо)..на последния хак да му е дето стана балерина и този сезон рано-рано спира с ШЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
        Много доволна Два от най-омразните ми отбори (Ливърпул и Реал) вече отпаднаха и 2 от любимите ми (Байерн и Ман Ю) се класираха Другата седмица още един от омразните ще отпадне (Интер или Челси), а се надявам Барса да продължат

Майче (и Колчо е тука) аз лично искам машината да ни се падне още на четвъртфинала!
        От досегашните отбори, които продължават напред ми се струва че с тях ще имаме най-малко проблеми (вратаря и защитата им са маааалко по-добри от тези на Милан)!
        ...иначе от другите варианти може би Бордо няма да е толкова лош вариант, но Арсенал, Лион, Челси/Интер, Барселона и Севиля са си опасни противници!!!
        ама ного ясно ва Манчоооо...
        И аз съм за, да серешнем Манчестър следващее крък... (с който като гледам нашата игра, ше приключим таа година шапионската лига)
        Там е истината... За да се расте, като психика, техника, тактика и секво, требва да се играе с най-големите... За жалос, колкот и да се напиням, мойте лъвове за момента, като че ле не са сред тех... Да се върнем там, дето ни е местото, требва ЛВГ да напраи своя селекция, като свърши таа година, да проведе по негов тертип подготовката с играчите, дето иска...
        Незнам що, ама си мисла че френеца, в крайна сметка ше остане при нас...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Рори Делап пак хвърлил един тъч-бомба гледам в нета:

http://www.novsport.com/video84886_1027.html

тоя пич е железен!!!

Коментар

Първоначално изпратено от man_united

Както се казваше в един филм "Не ставай смешен".
            В следващия кръг могат да ни отстранят САМО Арсенал, Барса или Челси...и не само в следващия разбира се - също на полуфинала или финала!!!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                Два от най-омразните ми отбори (Ливърпул и Реал)
                Hate leads to the dark side of the force
                Make love not war
                Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Много доволна Два от най-омразните ми отбори (Ливърпул и Реал) вече отпаднаха и 2 от любимите ми (Байерн и Ман Ю) се класираха Другата седмица още един от омразните ще отпадне (Интер или Челси), а се надявам Барса да продължат

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Групата Милан, Реал, Марсилия, Цюрих се оказа най-слабата от всички :lol:

Балерините не успяха да надскочат себе си дори и тази година, в която финалът е на собствения им стадион... Само с един Роналдо очевидно не става. Подобно на моите любимци, и на тях им липсваше Чаби Алонсо. И все пак доста странен резултат снощи, имайки предвид домакинската статистика на Реал в Примера?!?!?

За другият мач малко ме е яд, че Берба не беше титуляр, защото на тази защитка едва ли щеше да прости Рууни - Милан 4:2

Както са тръгнали английските отбори, надявам се другата седмица Челси - Интер да не е 4:0
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от ksarax
                        С хеттрик на Бербатов?
                        По-скоро 1:7 за МИЛАН.
                        Както вика бат'Колчо "МУХАААААА"

Росонерите вчера станаха rosso-marrone! Жалко за тях защото и те ми лежат на сърцето, но толкова бездарна игра в защита от италиански отбор не си спомням да съм гледал в живота си.

А пък за балерините - само можем да позлобеем малко, че пак се наакаха рано-рано!
                        Браво на Лион за играта 2то полувреме, но трябва да признаем че мача можеше да свърши още в 30тата минута при 3:0 за Реал!
                        E да де ама мачовете свършват когато съдията каже Лион можеше да мушнат накрая още 2-3 гола и да измият гела от балерините.
                        Life won't wait for you.

Коментар

С хеттрик на Бербатов?
                          Както вика бат'Колчо "МУХАААААА"

Росонерите вчера станаха rosso-marrone! Жалко за тях защото и те ми лежат на сърцето, но толкова бездарна игра в защита от италиански отбор не си спомням да съм гледал в живота си.

А пък за балерините - само можем да позлобеем малко, че пак се наакаха рано-рано!
                          Браво на Лион за играта 2то полувреме, но трябва да признаем че мача можеше да свърши още в 30тата минута при 3:0 за Реал!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            Първия гол, ТЪПО отиграване на вратара, а па тоа от такъв ъгъл, ако го повтори до края на живота си, ше ми отвора цела каса лимонада...
                            като каза "ше ми отвора цела каса лимонада.." - да попитам :

какво стана с кръчмата??? ......................... мисля, че ти беше съдържателя, макар, че никога не съм влизал в нея ....................... да не би да е фалирала заради кризата

Коментар

С хеттрик на Бербатов?

Коментар

Първоначално изпратено от ksarax
                                Арсенал ще смажат, мача е над 3,5 гола и победа за Арсенал.
                                Браво за прогнозата ksarax

Днес нещо за Ман Ю - Милан?
                                Не ми е ясен мача довечера, но както вчера написах за един друг всичко би трябвало да се връща. Макар, че страхотният късмет на манчестър не се сещам някога да ги е подвеждал. Така, че най-вероятно X и отпадане на манчестър в следващия кръг.

Коментар

Working...
                                X