Той и Спас Делев тия дни беше говорил подобни неща по нашите медии - ЦСКА вземали всичко до края и ставали шампиони :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Maq7Мислите ли, че Челси могат да паднат от Тотнъм и Ливърпул до края на сезона и да изтърват титлата?Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Мислите ли, че Челси могат да паднат от Тотнъм и Ливърпул до края на сезона и да изтърват титлата?Life won't wait for you.
Коментар
-
Челси се представят наистина най-добре, като бяха убедителни и в четирите мача с преките си конкуренти. Може и да не си вземат мачовете с Ливърпул и Тотнъм, но според мен ще вземат титлата. На Юнайтед им предстои мач със Сити, които са във форма и вероятно след него сезонът за тях ще приключи. За Арсенал пък той приключи още снощи. Все още има интрига за 4-тото място, защото Тотнъм е само на точка след Сити, а имат и мач помежду си в предпоследния кръг"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от AvalancheДайте прогнози за довечера
Тотнам - Арсенал, според мен 1:3
Боби Борисов го дава хикс, ама тотнъм паднаха от съндърланд и портсмунт не са ли в много слаба форма сега?
Някой гледал ли ги е с портсмунт
Моята прогноза е точно обратната 3:1!
Нещата си идват на мястото: двата по-слаби отбора от голямата тройка ще спорят за ВТОРОТО МЯСТО (което е важно, защото дава директно място в групите на ШЛ).
Можем спокойно да честитим титлата на Челси, които биха и Арсенал и Ман Ю НА ДВА ПЪТИ и заслужено ще станат първи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Grahamhttp://www.sportal.bg/news.php?news=232196
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheДайте прогнози за довечера
Боби Борисов го дава хикс, ама тотнъм паднаха от съндърланд и портсмунт не са ли в много слаба форма сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AvalancheДайте прогнози за довечера
Моята прогноза е точно обратната 3:1!
Коментар
-
С помпите не играха добре. Никой не им е виновен, че не успяха да вкарат гол в редовното време, обаче в продълженията съдията много ги прецака. Първо им отмени чист гол за 1:1, а след това даде абсолютно фалшива дузпа за Помпи."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар