IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мисля ,че Бербати трябва да се махне от този отбор на всяка цена . отношението към него е просто жалко . наистина не мога да разбера Фъргюсън . но той ще си получи заслуженето като не вземе нищо този сезон заради недаекватните му решения напоследък. истината е ,че в Англия не обичат чужденци , още по-малко такива дето печелят толкова пари и не си дават особен зор.
    Милан е къде къде по -голям клуб . макар и в не най-доброто си състояние напоследък трансфер там би бил със сигурност по -добра опция от заседяването на пейката заради твърдоглавия Фъргюсън . трябва да се махне още това лято .

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      Ся отказват да признаят, чи съра има ного дебел пръс в представянето на Митко тоа сезон, като го завре на тегаво за него место...
      Един ден, ше плачат за нашто момче ...
      Ама ного зеха да ме дразнат тия бледи англиканци ...
      Ше зема се обада на Нерлингер, да си го земем при нас...
      Ай сиктир !!!
      Въпреки,че съм фен на Юнайтед не мога да не се съглася с казаното от теб.Аз също смятам, че колебливото представянето на нашия този сезон , бе предопределено от грешните според мен решения на Фъргюсън.
      А сега вижте какво открих във форума на официалния сайт на Юнайтед:

Dimitar Berbatov Is Leaving Manchester United For Serie A – Agent

Dimitar Berbatov, Manchester United

Following recent reports suggesting Manchester United striker Dimitar Berbatov could be set to swap the Premier League for Serie A this summer, the player’s agent has publicly denied suggestions his client is looking for a move away from Old Trafford.

“I can say that my client will not remain in England with Manchester United into the next season," Emil Dantchev told Fcinternews.

Reports in Italy have suggested both Milan clubs are interested in the Bulgarian international, with Inter ready to accept a Berbatov-plus-cash offer for teenage misfit Mario Balotelli while AC Milan are ready to throw out-of-favour Dutch striker Klaas-Jan Huntelaar into the bargain.

Berbatov has had to endure some heavy criticism since making his Ј30.5 million move from Tottenham Hotspur but despite interest from Serie A and, reportedly, Bayern Munich, the 29-year-old appears set to leave Manchester for Italy in the summer.

Коментар

• Ся отказват да признаят, чи съра има ного дебел пръс в представянето на Митко тоа сезон, като го завре на тегаво за него место...
        Един ден, ше плачат за нашто момче ...
        Ама ного зеха да ме дразнат тия бледи англиканци ...
        Ше зема се обада на Нерлингер, да си го земем при нас...
        Ай сиктир !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• http://www.redcafe.net/f8/berbatov-photoshopped-293040/
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
            all_trader, това че Пуул са жалки този сезон си е истина, няма как да го оспоря. Но ако си мислиш, че Ливърпул е отбор, който в какъвто и да е мач може да се счита за обречен (още повече, когато говорим за мач на Анфийлд), ще бъдеш неприятно изненадан. Челси трябва да се молят единствено Ливърпул да излязат с ниска мотивация, защото иначе ще им бъде трудно да победят, а друг резултат не им върши работа.

Не е изключен, разбира се, и варианта Ливърпул да нямат особено желание да поднесат на тепсия титлата на основния си съперник в исторически план (и то точно тази титла, с която ги изпреварват по брой отличия) и тихо и кротко да си паднат от Челси

Така или иначе, може статуквото да бъде възстановено още в следващия кръг, защото ако Тотнъм играят както в последните си два мача, нищо добро не очаква Юнайтед

Ливърпул са много слаби този сезон . така като гледам няма и да има за кво да играят последните кръгове щото с тази игра и без Торес нямат никакви шансове за топ 4. иначе Тотнъм имат сили да се противпоставят на Юнайтед друг е въпросът какво ще бъде съдийството , тъй като всички знаем как се свири на Олд Трафорд. както и да е. аз вече гледам да не обсъждам толкова достойнствата на един или друг отбор , тъй като за мен лично английското първенсто се е превърнало в бизнес и нищо друго . а това рано или късно означава само едно - нечестни игри...

Коментар

• Играта се промени не след влизането на Виера, а след излизането на Руни , които съвпаднаха по време . Гражданята заиграха по спокойно, щото преди това бяха респектирани от Руню и имаха няколко положения и особенно едно меле ... ама тц ...

Коментар

• all_trader, това че Пуул са жалки този сезон си е истина, няма как да го оспоря. Но ако си мислиш, че Ливърпул е отбор, който в какъвто и да е мач може да се счита за обречен (още повече, когато говорим за мач на Анфийлд), ще бъдеш неприятно изненадан. Челси трябва да се молят единствено Ливърпул да излязат с ниска мотивация, защото иначе ще им бъде трудно да победят, а друг резултат не им върши работа.

Не е изключен, разбира се, и варианта Ливърпул да нямат особено желание да поднесат на тепсия титлата на основния си съперник в исторически план (и то точно тази титла, с която ги изпреварват по брой отличия) и тихо и кротко да си паднат от Челси

Така или иначе, може статуквото да бъде възстановено още в следващия кръг, защото ако Тотнъм играят както в последните си два мача, нищо добро не очаква Юнайтед

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                  Аз друг мач трябва да съм гледал. Преди влизането на Виера се играеше пред вратата на Сити, а след това играта се пренесе с 20-тина метра напред...
                  Първоначално изпратено от all_trader
                  Mанчини се оака жестоко с пускането на Виера.
                  отначало и аз го помислих за добър ход , тъй като Сити не бяха толкова убедителни в средата на терена , но Виера разочарова тотално с появата си на терена , с което доказа ,че Манчини сбърка с неговото пускане .
                  и аз тва си помислих ,че го пуска за да задържи малко топката в средата на терена , където Сити започнаха да издишат накрая , но определено не се справи. дори напротив- на няколко пъти не отигра никак добре дадени ситуции. не знам къде ги видя тия 20 метра. не може да задържи топката грам .

Коментар

Първоначално изпратено от Maq7
                    Първоначално изпратено от Hakkinen
                    А в класацията за най-калитарски отбор МЮ къде ще се придвижат?
                    Ако имаш предвид мача с Ман Сити: единственото калитарско беше, че голът влезе чак в 93-ата минута!!! Преброй положенията на Ман Ю и Сити и ще видиш, че съм права!
                    И това не е малко
                    Както и да е, аз подобно на първия мач, който МЮ взеха с 4:3 и пак с гол в добавеното време, съм склонен да обвинявам Сити, за това, че допускат по такъв начин да получават решаващи голове... Не можеш в добавеното време да оставяш абсолютно непокрит противников футболист в наказателното си поле и после да имаш претенции да бъдеш нещо повече от средна ръка отбор... И още стотици милиони да изсипят на пазара догодина, пак ще си останат такива!!!

На Юнайтед им предстои най-трудния от трите мача до края - срещу Тотнъм, които са в страхотна форма. Ако го спечелят, наистина могат да започват да стискат палци на Пуул, защото другите два (Съндърланд и Стоук) са сигурни победи.
                    1. Сити спряха да играят при гола на Скоулс . като че ли нарочно го оставиха сам самичък . конспиративно или не аз мисля ,че нарочно се прави драмата да е пълна и интереса да се поддържа до последните 1-2 кръга. първенството беше нпът 2 пъти да се реши и това не се случва . къде ще отидат приходите ако интереса падне при решено първенство в 34-я кръг?

2. Ливърпул са жалки този сезон не могат да спрат Челси по никакъв начин. освен ако не се намерси фактора съдийство разбира се . цял сезон ни се демонстрира кой отбор се толерира...

3. Юнайтед в никакъв случай не заслужават да станат шампиони . Челси заслужава след като ги би 2 пъти би и всички останали отбори от топ 4. просто английското първенство все повече започва да намирисва на "дирижабъл "малко или много . а Юнайтед като най-комерсиалният и затъналият отбор са в центъра на вниманието разбира се....

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                      Аз друг мач трябва да съм гледал. Преди влизането на Виера се играеше пред вратата на Сити, а след това играта се пренесе с 20-тина метра напред...
                      Първоначално изпратено от all_trader
                      Mанчини се оака жестоко с пускането на Виера.
                      отначало и аз го помислих за добър ход , тъй като Сити не бяха толкова убедителни в средата на терена , но Виера разочарова тотално с появата си на терена , с което доказа ,че Манчини сбърка с неговото пускане .
                      и аз тва си помислих ,че го пуска за да задържи малко топката в средата на терена , където Сити започнаха да издишат накрая , но определено не се справи. дори напротив- на няколко пъти не отигра никак добре дадени ситуции. не знам къде ги видя тия 20 метра. не можа да задържи топката грам .

Коментар

• Maq7 и аз дълго време Ливърпул не ги харесвах. Дърводелци - разни карагарци, Джерард (преди време и Хупиа) ... силови играчи, търчат без мозък. Но откак направиха едни луди мачове преди година - 4:4 с Арсенал, прегазиха Ман Ю, 2-та четвърт финала за КЕШ с Челси ... ги уважавам, след тези мачове два месеца мач не харесах. Същото сега и с Ман Ю - една монотонно постоянна игра, дежурни голове и победи (изключение един блестящ Руни) ... но като се замисля, това го правят с 1 звезда и половина , изведнъж от нищото загубиха от Баерн, на път бяха да загубят и шампионата на Англия ... но не се отказват... Те Тотнъм ще ги земат, ама черните котки са по опасни си мисля. Не трябва да се подценява никой отбор и да се излиза с пределна мотивация. Мисля, че М Ю го най могат от топ отборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                          Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Ако имаш предвид мача с Ман Сити: единственото калитарско беше, че голът влезе чак в 93-ата минута!!! Преброй положенията на Ман Ю и Сити и ще видиш, че съм права!
                          И това не е малко
                          Както и да е, аз подобно на първия мач, който МЮ взеха с 4:3 и пак с гол в добавеното време, съм склонен да обвинявам Сити, за това, че допускат по такъв начин да получават решаващи голове... Не можеш в добавеното време да оставяш абсолютно непокрит противников футболист в наказателното си поле и после да имаш претенции да бъдеш нещо повече от средна ръка отбор... И още стотици милиони да изсипят на пазара догодина, пак ще си останат такива!!!

На Юнайтед им предстои най-трудния от трите мача до края - срещу Тотнъм, които са в страхотна форма. Ако го спечелят, наистина могат да започват да стискат палци на Пуул, защото другите два (Съндърланд и Стоук) са сигурни победи.

Коментар

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• А в класацията за най-калитарски отбор МЮ къде ще се придвижат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                                Мислите ли, че Челси могат да паднат от Тотнъм и Ливърпул до края на сезона и да изтърват титлата?
                                1вата част от предсказанието се сбъдна (напук на всички разбирачи тук) Я да видим дали има някакъв шанс да позная до края Ако Ливърпул бият Челси, обещавам повече лоша дума за тях да не кажа и да отидат по-назад в класацията ми с най-омразни отбори
                                Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

Working...
                                X