Първоначално изпратено от all_trader
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_unitedПървоначално изпратено от HakkinenАтлетико са много слаби! Ако не беше отсъствието на Торес, щях да съм убеден в класирането на Ливърпул на финала... Сега процентите са около 75-80 според мен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПо моите сметки ви трябва те да не ни бият. Което дори и при отсъствието на Торес не е трудно постижимо, но всичко зависи с каква мотивация ще влязат нашите в този мач. Зависи и докъде сме я докарали с Лига Европа, а също така и дали ще бием Бърнли в следващия кръг, за да сме си осигурили поне място в евротурнирите за следващия сезон.
P.S. Всичко това ще се окаже излишно, ако Тотнъм направят трети силен мач и не загубят на Олд Трафорд. Както бяха тръгнали и в края на миналия сезон, но тогава им излязохте 12 човека второто полувреме и им провалихте плановете
Все пак не знам дали и Ман Ю може да вземе три мача подред, а относно ЛЕ ще видим - нормално е да играете с Хамбургер на финала...ама знае ли човек? (т.е. може да насочите силите си там, а в първенството да играят резервите ви)
Коментар
-
По моите сметки ви трябва те да не ни бият. Което дори и при отсъствието на Торес не е трудно постижимо, но всичко зависи с каква мотивация ще влязат нашите в този мач. Зависи и докъде сме я докарали с Лига Европа, а също така и дали ще бием Бърнли в следващия кръг, за да сме си осигурили поне място в евротурнирите за следващия сезон.
P.S. Всичко това ще се окаже излишно, ако Тотнъм направят трети силен мач и не загубят на Олд Трафорд. Както бяха тръгнали и в края на миналия сезон, но тогава им излязохте 12 човека второто полувреме и им провалихте плановете"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от man_unitedЛивърпул без проблеми взе трите точки срещу Уест Хем
Сега ви трябват 3 победи в последните три мача, а другите да падат от де който ги види
Просто НИ трябва да биеТЕ Челси - за това се надявам да се напънете малко накрая след като целия сезон играхте основно "ГАНКИНОТО"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedЛивърпул без проблеми взе трите точки срещу Уест Хем
Сега ви трябват 3 победи в последните три мача, а другите да падат от де който ги види"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаВерно е това за другите постове ...
Некъде четох, че САФ се маха ...
Ако е така, при евентуален ноф тренер, Митето има вариант да играе на логичното си место - титуляр - най-отпрет...
Незнам от пътриотизъм ли, от кво, ама мисла, че ако ИГРАЕ на такава позиция, края на другия сезон газетата "сън", ше пее друга песен...
Па и Манчо нема да е лошо да помислат за некой лъв в центъра на терена ...
се пак...
Коментар
-
Верно е това за другите постове ...
Некъде четох, че САФ се маха ...
Ако е така, при евентуален ноф тренер, Митето има вариант да играе на логичното си место - титуляр - най-отпрет...
Незнам от пътриотизъм ли, от кво, ама мисла, че ако ИГРАЕ на такава позиция, края на другия сезон газетата "сън", ше пее друга песен...
Па и Манчо нема да е лошо да помислат за некой лъв в центъра на терена ...
се пак...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от all_trader...
Милан е къде къде по -голям клуб . макар и в не най-доброто си състояние напоследък трансфер там би бил със сигурност по -добра опция от заседяването на пейката заради твърдоглавия Фъргюсън . трябва да се махне още това лято .
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader...
Милан е къде къде по -голям клуб . макар и в не най-доброто си състояние напоследък трансфер там би бил със сигурност по -добра опция от заседяването на пейката заради твърдоглавия Фъргюсън . трябва да се махне още това лято .Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар