IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    А лицето му по време на продължението?
    Беше велик момент... Най-накрая да си имаме нормален треньор и нещата с играчите които имаме си дойдоха на мястото...!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Това пък кога съм го казвал?
      Сори, бил е man_united който намекна, че Ливърпул ще дадат мача и ме накара да кажа, че най-добре да си гледате ваш'та игра, щото досега основно печелехте с късмет и съдии....
      Извини ме Никола, сега ви стискам палци, особено с/у Челси в двата мача

Коментар

• на червените бузки на торес хич не отива синия цвят на челски, а преди му се сливаха бузите с екипите на атлетико мадрид и лузърпул

Коментар

• 10тина минути преди края си пуснак плейстейшъна да поиграя малко, че ми стана ясно на къде вървят нещата.

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          А лицето му по време на продължението?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• А лицето му по време на продължението?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Иска ми се но и двата отбора са толкова безхаберни, че два хикса са най-вероятния резултат.

Поздрави за победата. Напълно заслужена. Лицето на Торес при гола на Мерейлеш беше безценно.
              Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Никола сега е биете ли Чукотките два пъти за да ни "върнете жеста"?

Коментар

• Поздрави за Хаки,Вълчо и другите фенове на Ливърпул.Критикарите на Краля вече могат да му гризнат "жезъла".Тия които ни съжаляват .... Ма недейте бе.Съвестно ни е когато ви биеме после. Шпорите,Шитито и Манксовете идват на "Анфийлд". Добре са ни дошли.
                Никола сега е биете ли Чукотките два пъти за да ни "върнете жеста"?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Което си е - си е. Трябваше да пробвам

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  принципиално си прав, ама още имам теоритичен шанс - пък и накрая най-боляло казват

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Грую спокойно вече може да ми пуснеш паричките. :
                    принципиално си прав, ама още имам теоритичен шанс - пък и накрая най-боляло казват
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Грую спокойно вече може да ми пуснеш паричките. :

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        P.S. Имахме късмет, че съдията не отсъди дузпа при едно от двете съмнителни положения, но винаги мога да кажа, че го е направил, за да помогне на МЮ
                        мда, това е добро - що не почнеш да пишеш анализи като сашко от карол

Пак съм объркал фентъзито - едно, че не купих Квазимодо, а той вкара хеттрик (поне една от дузпите беше смешна), ами и оставих на скамейката 2 защитника и вратар с общо 22 точки и вемсто тях получих цели 3-много ги разбирам тия игри
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Дубъл срещу актуалния шампион и то без допуснат гол. Дано отборът е в състояние да играе на това ниво и в оставащите мачове до края на сезона. Класиране в един от двата ЕКТ вече не изглежда чак толкова непостижимо.

P.S. Имахме късмет, че съдията не отсъди дузпа при едно от двете съмнителни положения, но винаги мога да кажа, че го е направил, за да помогне на МЮ
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Уулвс, винаги са били отбор, не е срамно да те бият

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              90% и повече от коментарите ти са безпристрастни, аргументирани и сравнително точни, но този е от другата част (тази, в която наричаш Шави и Иниеста "пълнеж").
                              е, не съм безгрешен, де, макар че това за Ливера наистина си го мисля - супер тъп трансфер на Керъл, при положение, че можеха да вземат Бейл и Анелка за тия пари, ама всеки си знае. Ливера ми бяха сред любимите английски отбори, заедно с Мидълзбро и Челси, като дете, но последните 20 години.... А 20 години са си 20 години, защото за това време маргинално отборче като МанЮнайтед се превърна в най-великия клуб на острова с 11 титли (след 3 месеца ще са 12), 2 ШЛ и разни други дребни купички, като не само достигна немислимите 18 титли на Ливера (помниш онзи плакат Come back when you win 18), но и да ги задмине - ако не тази година, в което съм на 99% убеден, то следващата, защото Ливера не ги виждам скоро с титла - лично мнение. За трансферна политика пък няма да говоря - един голям играч имахте (Торес, Стивито, макар и голям е по-скоро за местна консумация, като Франки) и той сам си тръгна. За хвърлените луди суми и провалени таланти няма да говоря.

За Шави и Иниеста мнението си ми остава - пълнеж на Гения Меси, който сам мъкне Барса, защото всички са се нагодили на неговата игра и светят с отразената му светлина - хубавото за Браса е, че го осъзнават и не се правят на звезди. За да разбереш мнението ми, ти пожелавам Меси да не играе поради някаква причина 2 месеца и Барса да се паднат със смешен отбор, в слаба форма, като Юнайтед - гаранция ще отпаднат от ШЛ и ще си стопят аванса пред балерините.

П.С. Чиста дузпа за Челси, но все пак и за Ливера трябва да има малко радост и така до следващата загуба от Стоук, Уулвс, Блекпул и т.н.

Коментар

• Това пък кога съм го казвал?

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                btw, щуротия е да кажеш, че ливърпул ще подари мача на челси.... Просто кАжи едно извинявайте на Ливърпул, м?!

Коментар

Working...
                                X