IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Не е разбира се Още сме в рамките на нормалните закачки Имаше едно интервю на пИдалите, в което се оплакваха, че не са имали възможността да се защитават нормално защото се страхували да отидат лично в съда.
    Ще видим новите янки, как ще Ви ръководят!
    Първите месеци са обещаващи - не прибраха парите от трансфера на Торес, а веднага ги "реинвестираха"..по-нататък ще видим какво ще става

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Това не е много точно...ама айде да не ти троша ентусиазъма...
      Не е разбира се Още сме в рамките на нормалните закачки Имаше едно интервю на пИдалите, в което се оплакваха, че не са имали възможността да се защитават нормално защото се страхували да отидат лично в съда.
      Life won't wait for you.

Коментар

Ми изгониха янките, това направиха
        Това не е много точно...ама айде да не ти троша ентусиазъма...

Коментар

• И като зачепкахте пак фентъзито, няма ли журналист сред вас да прави репортажи след всеки кръг Кой, как и какво е направил
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            а великите фенове от Коп-а какво направиха
            Ми изгониха янките, това направиха Тия засега не може да ги критикуваме.Колкото за Торес - нека тая крайно невъзможна ситуация да стане и тогава ще ти кажа какво мисля.Не се затормозявам върху сценарий за продължение на "Мисията невъзможна" А за горенето на фанелки по принцип е тъпо.Няколко човека го направили и айде всички фенове били такива и онакива.По сериозно малко.Краля на Ливърпул го каза най точно :"Не гориш фанелката на Торес а на Ливърпул".Затова не го смятам за редно.Но всеки си има глава на раменете.Англетата по п-п не са особено интелектуално развити.Като доказателство "прилагам" снимките които Никола беше постнал по-долу - чукотковските дебили се кланят на чужди символи.То че "Шенкли Гейтс" са светиня на футбола, светиня са ама все пак са си наши
            Life won't wait for you.

Коментар

• Бивш футболен съдия точил кредитни карти в Ирландия

Бившият футболен съдия Момчил Врайков е бил арестуван в столицата на Република Ирландия Дъблин. Това съобщава Нюз ъф дъ уърлд", цитиран от българския вестник "Дневник". Бившият топ-арбитър е обвинен в злоупотреба с кредитни карти и източване на банкомати. Врайков е бил задържан в петък в 13,50ч. местно време на "Богът стрийт ъпър", а в него е открита специализирана техника, която използват измамниците за сваляне на данни от кредитни и дебитни карти. Пред съда българинът категорично отрече да има нещо общо с намерените у него приспособления.

„Тези неща не са мои. Тази карта и тези пари не ми принадлежат. Не съм виждал тази карта. Не съм я носил и не съм я използвал", казак Врайков пред съда.

Момчил Врайков беше отстранен до живот от българското съдийство през 2007 година. След това той се пробва на футболния терен, където резултатът беше почти идентичен, а кариерата му на футболист завърши с побой над рефер.

http://news.ibox.bg/news/id_1055327716

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Чисто приятелски и спортсменски (с оглед на конкуренцията ни в играта) съвет: Мейрелеш ще направи повече точки от Стивито до края на сезона, а цената му и в момента е значително по-ниска. Поне моите впечатления от моментната форма и на двамата са такива
                не знам, не съм убеден - стивито бие дузпите все пак, а аз очкавам да има дузпи за Ливера - Суарез е многорязък нападател и мисля, че доста ще го спъват. Но може и да закупя Мейрелеш, ще видим селд 2-3 кръга, как ще е хавата. Успех и на теб - цяло чудо е с толкова евтин отбор да имаш толкова много точки, според мен се справяш по-добре от Кени-то
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  какво да ти кажа, то май Персито е капитан на почти всички - цената м скочи с половин милион само за един кръг. такова чудо не бях виждал Иначе пак се понабутах - трябваше да купя Мейрелеш и да вкарам Нани, вместо Балеринката, ама как иначе Колеца ще ме бие
                  П.С. Барби май ще го държа на инат до края на сезона - явно като ми е в отбора хич не играе. Ще го държа докато или се разиграе, или изпусне златната топка - изборът си е негов
                  Чисто приятелски и спортсменски (с оглед на конкуренцията ни в играта) съвет: Мейрелеш ще направи повече точки от Стивито до края на сезона, а цената му и в момента е значително по-ниска. Поне моите впечатления от моментната форма и на двамата са такива
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

И това го пише човек, който преди няколко дни сипризна, че Ливърпул са били сред любимите му отбори до преди 20 г. а сега не са защото спрели да бият Сега са Челски, ама и те спряха да бият та вече чакаме кои са новите любимци Сменяй и БГ отбора, щото влиянието на Агент Борат Патков вече си личи
                    Виж сега, аз имам само един любим отбор - Левски. Останалото еклубове, на които симпатизирам по една или друга причина. да, Ливера ми бяха любимци, защото имаха дух и велика публика, сега нямат никакъв дух, апубликата им - е, там ще замълча, само ще спомена,че сиакхте да си върнете Рафа
                    хайде един хипотетичен вариант - Торес се откупва сам от Чукотките, връща се в Ливера, обяснява,ч е това е отборът на сърцето му и вкарва на финала за ФА Къп (щото други трофеи в Англия няма ка да вземете с "кинг конг"), как мислиш каква ще е реакцията на "феновете" дето му горпха фланелката - според мен ще е същаъа, като на феновете на Манчо след гола на Рунтавия вчера - God is back
                    П.С. Манафчестър поне се пробваха да се боряъ срещу хамериканите - носят си зелено-жълтите шалчета, направиха си Юнайтед ъф Манчестър, а великите фенове от Коп-а какво направиха
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Надявах се поне единия от вас двамата с Грую да пропусне очевадния избор на капитан за този кръг и да е сложил някой различен от ван Перси, ама нейсе
                      какво да ти кажа, то май Персито е капитан на почти всички - цената м скочи с половин милион само за един кръг. такова чудо не бях виждал Иначе пак се понабутах - трябваше да купя Мейрелеш и да вкарам Нани, вместо Балеринката, ама как иначе Колеца ще ме бие
                      П.С. Барби май ще го държа на инат до края на сезона - явно като ми е в отбора хич не играе. Ще го държа докато или се разиграе, или изпусне златната топка - изборът си е негов

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Странно мислих, че ще ги биете тея....
                        И аз мислех така и бях направил приличен залог на комбинацията Ливърпул-Арсенал-Байерн-Милан, ама не ми се получиха нещата. Още по-тъпото е, че като че ли имах предчувствие, че Барса може би ще спрат с победната си серия и тях ги пропуснах...

Коментар

Защото във фентъзито, човек не трябва да е емоционален. Просто РВП е в безбожна форма и двоен кръг... не съм го мислил особено.

Надявах се поне единия от вас двамата с Грую да пропусне очевадния избор на капитан за този кръг и да е сложил някой различен от ван Перси, ама нейсе

Коментар

Защото не можахме да вкараме един гол повече от Уигън
                            И аз не го гледах. 1:1 беше мача.
                            Странно мислих, че ще ги биете тея....
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Греъм, защо паднахте? Не ви гледах мача...
                              Защото не можахме да вкараме един гол повече от Уигън
                              И аз не го гледах. 1:1 беше мача.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                              X