IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поредните спекулации и слухове. Вчера в туитъра си каза, че се надява да обратно в игра скоро. Според мен, ако няма счупване трябва да е обратно в игра за мача с Болтън. Просто му трябва време да му зарастат шевовете.

Очаквам жестоки драми с новия му договор.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      ...

„Нани не е щастлив от факта, че никой от Юнайтед не разкритикува действията на Карагър”, коментира близък до португалеца пред „Daily Star”.
      Дали го обичат ромчето ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нани аут за месец, сърдит е на Фърги и останалите съотборници
        спорт1.бг

Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Карлуш Нани ще бъде извън терените най-малко един месец, стана ясно снощи. Португалецът пострада по време на дербито срещу Ливърпул, когато защитникът на мърсисайдци Джейми Карагър извърши брутално нарушение срещу него.

Лекарите на Юнайтед останали поразени от това колко дълбока е раната, а самият футболист се разплака още преди да бъде изнесен на носилка. Шокираният Нани дори не прие извиненията на Карагър, който го чакаше пред съблекалнята след края на двубоя.

"Благодаря ви за подкрепата. Надявам се скоро да се върна в игра", написа Нани на профила си в Twitter. Звездата на "червените дяволи" със сигурност ще пропусне предстоящите мачове с Арсенал за ФА Къп, с Олимпик Марсилия в Шампионската лига, и с Болтън в Премиър лийг. Очаква се евентуално да е възстановен за срещата с Уест Хам на 2 април.

В същото време Нани се ядоса на мениджъра сър Алекс Фъргюсън и останалите в Манчестър Юнайтед заради липсата на критика по адрес на Джейми Карагър.

Според Нани, хората от Юнайтед е трябвало публично да скочат срещу Карагър заради безумното му влизане.

Вместо това обаче, сър Алекс Фъргюсън отряза медиите като забрани и на своите играчи и на щаба да говорят след двубоя. Причината е, че мениджърът за пореден път не е в добри отношения с Футболната Асоциация на Острова. Сър Алекс разкритикува рефера Марин Аткинсън, за което пък бе наказан от ФА.

„Нани не е щастлив от факта, че никой от Юнайтед не разкритикува действията на Карагър”, коментира близък до португалеца пред „Daily Star”.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Каквото можете, това и ще направите
          Ще спукат топката за 1-0...
          довечера е мачът, в който ще гледаме хубав футбол
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Сега е важно какво ще направим във ШЛ.
            Каквото можете, това и ще направите
            Life won't wait for you.

Коментар

• Между другото понеже си фен на ливърпуу не можа да проумееш вече два дена, че ние сме deal-нали и със двете загуби. За разлика от вас ние знаем, кога сме заслужили дадена победа. В случая с мачовете ни с Челски и Пуу играхме много слабо и заслужено загубихме.

Сега е важно какво ще направим във ШЛ.

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Eeeee манксчета, манксчета ... Пак интерпретирате думите както ви отърва Типично за вас.Стиви О каза, че и двамата са червен картон.А този Греъм Пол каза и че не вижда нищо нередно в постъпката на Балууни срещу Уигън Така че фенове ... к'во да праиш. Резултата е 3:1.Deal with it.

Коментар

• На мен ми е интересно как феновете на Артилерията очакват днес мача на Камп Ноу...дали са отишли да палят свещи вече че без божията помощ не виждам как ще паднат с по-малко от 2-3 гола разлика!

Коментар

• Eeeee манксчета, манксчета ... Пак интерпретирате думите както ви отърва Типично за вас.Стиви О каза, че и двамата са червен картон.А този Греъм Пол каза и че не вижда нищо нередно в постъпката на Балууни срещу Уигън Така че фенове ... к'во да праиш. Резултата е 3:1.Deal with it.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Абсолютно.

Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                    Да си видял някъде да търся кусури за мача с Чесли и да се оправдавам с нещо! И ако трябва да се върна към този мач, за мен по-скоро дузпа имаше.Оперделено си мисля,че дори и да беше показал втори жълт картон на Луиз, с оглед на играта на МЮ повече от Х нямаше да вземат от този мач!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                      Аткинсън си свири перфектно мача , аиде стига намирахте кусури - и дузпа си имаше и картон и всичко .
                      този на Ливърпул осра нещата .това ако беше Германия Карагър щяха да го накажат по запис поне за 4-5 мача за подбна балтия
                      Да си видял някъде да търся кусури за мача с Чесли и да се оправдавам с нещо! И ако трябва да се върна към този мач, за мен по-скоро дузпа имаше.Оперделено си мисля,че дори и да беше показал втори жълт картон на Луиз, с оглед на играта на МЮ повече от Х нямаше да вземат от този мач!

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

УЕФА свали изненадващо назначението на Аткинсън в Шампионската лига

Според специалистите, причината за това е големия натиск на който е подложен Аткинсън в английските медии. Както е известно, скандалния рефер обслужваше миналия вторник срещата Челси - Юнайтед и с действията си повлия на резултата в мача, в който „сините" победиха с 2:1.

Аткинсън си свири перфектно мача , аиде стига намирахте кусури - и дузпа си имаше и картон и всичко .
                        този на Ливърпул осра нещата .това ако беше Германия Карагър щяха да го накажат по запис поне за 4-5 мача за подбна балтия

Коментар

• Радвам се че се разбрахме.

Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                          Щом DJ Stivi O - човека който е измислил съдийстовото така казва, вероятно е правилно!
                          Аз просто пуснах коментара на един обикновен съдия като Греъм Пол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            kondosko, абе ти не разбра ли че Орманджиев бил казал, че няма нито един червен картон за Пуул и само един за Рафаел.
                            Щом DJ Stivi O - човека който е измислил съдийстовото така казва, вероятно е правилно!
                            Аз просто пуснах коментара на един обикновен съдия като Греъм Пол.

Коментар

• kondosko, абе ти не разбра ли че Орманджиев бил казал, че няма нито един червен картон за Пуул и само един за Рафаел.

Коментар

• До колкото си спомням, снощи след мача имаше коментари за влизането на Рафаел, та по тоя повод, ето ви още една гледна точка:

Греъм Пол: Ливърпул трябваше да завърши мача с девет човека

„Не мога да разбера защо Фил не показа червен картон на Карагър в края на първото полувреме, а се ограничи само с жълт. Това беше много сериозно нарушение на защитника и нещата бяха наистина зле за Нани. Особено добре се видя на повторението степента на нарушението. А домакините трябваше да останат и с девет човека, когато няколко минути по- късно Макси Родригес вдигна високо крак срещу с Рафаел да Силва. С шиповете напред срещу противников играч се наказва във футбола също с червен картон. Несправедливостта продължи, когато Рафаел обзет от гняв си го изкара на Лукас и веднага беше наказан. Да не говорим, че съдията не видя как Луис Суарес събори защитника на земята. Ако беше изгонил Макси Родригес, аз мисля, че сега по-малко щеше да бъде обвиняван. Жалко за Дауд, че допусна тези грешки, защото той по принцип е добър съдия", заяви Пол за talkSport.

УЕФА свали изненадващо назначението на Аткинсън в Шампионската лига

Според специалистите, причината за това е големия натиск на който е подложен Аткинсън в английските медии. Както е известно, скандалния рефер обслужваше миналия вторник срещата Челси - Юнайтед и с действията си повлия на резултата в мача, в който „сините" победиха с 2:1.

+

Коментар

Working...
                                X