IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е...в спорта понякога е като в живота: Желанията са едно, възможностите и реалността съвсем друго! Но наш дълг е да приемаме обстоятелствата такива каквито са, да не се тревожим за нещата които не можем да променим, а да се концентрираме и съсредоточим върху тия, които можем! А на всички фенове на Арсенал пожелавам да не спират да обичат, да вярват и да подкрепят отбора! И ако сега ви е кофти, знайте че утре ще се чувствате по-добре
    Лека нощ!

Коментар

• Arsenal official match statistics:
      Total attempts: 0
      Attempts on target: 0
      Attempts off target: 0
      Arsenal 199 Passes Vs Barcelona 724.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Това датско тъпо парче!!!

Коментар

• МЕСИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            KEV, какво ще кажеш за техниката на Арсенал? Неземна е а?
            Пазим я за 2-то полувреме Сега играем като Интер преди година...

Коментар

• KEV, какво ще кажеш за техниката на Арсенал? Неземна е а?

Коментар

• Ехх, налгенаха ме спомени... Беше в началото на 80-тте, бях дете и с приятелите ми бяхме луди по тая игра Футбола... Първият ми ясен спомен: Италия - Бразилия 3:2 (на световното '82), после и финала с ФРГ (3:1) и един великолепен Паоло Роси!!! Но... не изпитах голямата страст въпреки че заради баща ми симпатизирах на Италианците Но моментът не закъсня - една снимка от последната страница на в-к Старт - "Арсенал (Англия) - състав за сезона 198..." - влюбих се! - в състава, в силата и спокойствието което излъчваха футболистите, дори в екипите им... В съзнанието ми се запечата един прекрасен момент!, И после... нищо. Нямаше кабелна, сателити, компютри... Нямаше къде да ги видя, да гледам техен мач, да видя играта им... До 1993... Финал за ФА Къп по 2-ра програма!!! Арсенал - Шефилд У. 2:1!!! с 2 гола на Алън Смит - подивях! Последва финал за КНК с Парма през 1994 - 1:0!!! После, като студент в Свищов се запознах и с други фенове, не само на Арсенал, но и на Ливърпул, Манчестър, Евертън, и дори на Лудата банда Бяха страхотни времена!! Няма да забравя оня полуфинал със Сампдория на "Мараси" през 1995, в който Щефан Шварц (имахме и такъв играч ) вкара от пряк свобоедн удар за 3:2 в 89-тата минута за да доведе мача до продължения и дузпи, в които Дейвид Сиймън спаси 2, и ни прати на финала със Сарагоса... еххх, какъв финал!!! И пак същия Дейвид Сиймън, но тоя път в 120-тата После историята може би я знаят повечето от вас - титли през 1998, 2002 и 2004... и емоции, емоции, емоции...най-голямата от които през май 2006-та! Но, стига толкова, мачът започва, и каквото и да се случи тази вечер, Арсенал ще продължи да е най-великият и обичан клуб за мен, както и тия които вие подкрепяте за вас!!!
                Лека вечер, и приятно гледане!
                Last edited by kev; 08.03.2011, 21:53.

Коментар

• Нормално е. Винаги загубите срещу основния ни враг ни носят много болка.

Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                  гледам предните коментари и разбирам, че трети ден им държи влажно на някои никове

Коментар

• Барселона - АРСЕНАЛ 1:4!!!
                    Go Gunners!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Бихте ги ТАЗИ ГОДИНА, А МИНАЛАТА ПАДНАХТЕ и подпомогнахте пътя им към титлата, което е нормално защото само така успявате да удържите "равно" първото място по титли!
                      Пожелавам ви този сезон да се провалите в тази си цел
                      E вие и миналата и тази не можахте да ги биете.Бийте прекия си съперник и тогава търсете конспирации Ако търсите някой друг да ви върши работата направо носете титлата на Венгер
                      Life won't wait for you.

Коментар

• днес очаквам един хубав и интерсен мач в испания ------------ и нека по-добрия да победи

прогнозата ми за другия мач в украйна е ъндър 2.5 гола

-------------------

гледам предните коментари и разбирам, че трети ден им държи влажно на някои никове
                        вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

За днес прогнозата ми е 4-0 за БарЦелона - дано да позная, щото и към тях имам сентименти!

...и 2-1 за Шахтьор
                          От мен днес: Барса 3-2, Шахтьор 1-1

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Aбе тая песен я пяхте и за Челски ама ние ги бихме а вие паднахте Да не стане така и с Арсенал
                            За ШЛмачовете пак си подържам прогнозата, че английски отбор ще поднесе изненадата.
                            Бихте ги ТАЗИ ГОДИНА, А МИНАЛАТА ПАДНАХТЕ и подпомогнахте пътя им към титлата, което е нормално защото само така успявате да удържите "равно" първото място по титли!
                            Пожелавам ви този сезон да се провалите в тази си цел

Коментар

Нали имат сигурни 3 точки от домакинството на Ливърпул.
                              Aбе тая песен я пяхте и за Челски ама ние ги бихме а вие паднахте Да не стане така и с Арсенал
                              За ШЛмачовете пак си подържам прогнозата, че английски отбор ще поднесе изненадата.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ех как отписахте топчетата. Не разбрахте ли, че тях проблема им е че когато имат шанс да спечелят нещо не им издържат нервичките. Днес именно това ще стане. Само с гол аванс срещу Барселона няма как да не си обречен поне на пръв поглед.

Именно заради това ще играят освободено и знае ли човек, може пък чудото да стане. Успех топчета!

Коментар

Working...
                                X