IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз поне не усетих злоба, а самата истина която е тегава за феновете на Арсенал. Играчите им вече са дърти, но явно не са дорасли за победи над големите отбори в Европа.

Арсенал нямат победа над нас от 2008 , за съжаление с оглед моментната ни форма това може да се промени през уикенда.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Всичко това е вярно. Арсенал играха слабо, а Барса в момента са 2, 3 или 4 пъти по-добри от всеки друг отбор в света... Но да започнеш деня с такъв злобен коментар е доста тъпо
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• .....снощи за пореден път се убедих ,че няма кой да бие барсата освен самите те...за малко да объркат трагично мача...но просто топчетата и този път се оказаха "зрители" на терена..а за Месито...няма навършени още 24 години...а твори ли, твори гения... уникален синхрон с топката....все едно с ръка дриблира....първия гол бе...медец за душата на запалянкото....

Коментар

• Ван Перси не е виновен - трябваше още първото полувреме да го изгонят!
        Ама и с него и без него същата работа, не знам дали докато беше на терена е отиграл и два пъти топката ...а спечели ЕДИНИЯ КОРНЕР ...въпреки че на повторението се видя че топката излезе от неговите крака.

Относно наплюването на Арсенал,...как да не ги наплюеш като ги гледаш колко жалки бяха.
        По скоро трябва така да го напиша: ЖАЛКИ.

Яд ме е защото от 2 седмици феновете им обясняват, колко красив футбол играят, какви са велики и т.н.
        А ние с Кольо си виждаме кусурите на отбора и скоро няма да го величаем, дори и да вземем Премиършип и ФА къп.
        Надявам се тази година най-силния отбор в света (БарЦелона) заслужено да вземе ШЛ, защото е удоволствие да гледаш как си подават топката и как създават положения срещу 10 нас*ани противници.

Толкова от мен. Ще говорим повече за артилерията след следващия им мач (в събота вечерта на Олд трафорд). Надвам след този пореден провал самочувствието им окончателно да се е скапало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Еййй ...
          Бравос на Барса ...
          Ас не га харесвам, ама просто нема кво да се каже, като ге гледа чоиек ...
          ...
          Арсенал, просто беха по-слабее утбор ...
          В интерес на истината се ми е тая кой бие в тоа мач ...
          Ас си чакам реванша с Интер ...
          (със свито сърчице)
          Колчо, отпусни го малко..... на около 90% оценявам вероятността да се класирате, вЕрвай ми
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• И все още не мога да си обясня арогантното държание на феновете на Арсенал... най-добрата халфова линия след тази на Барселона ......

Айде Ливърпул поне имат славно минало, а Арсенал и това нямат . Тази година имат голям шанс да спечелят титлата и според мен, ако не го направят този отбор трябва да се разформирова.

Коментар

• Еййй ...
              Бравос на Барса ...
              Ас не га харесвам, ама просто нема кво да се каже, като ге гледа чоиек ...
              ...
              Арсенал, просто беха по-слабее утбор ...
              В интерес на истината се ми е тая кой бие в тоа мач ...
              Ас си чакам реванша с Интер ...
              (със свито сърчице)
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Или реалист?

На моменти ми ставаше тъжно за Арсенал. Като си решат мача Барселона има един типичен маниер на игра с голям брой къси пасове в центъра на терена и на края пронизващ пас към някое от крилата.

Барселона си е отбор от друга планета. Алвеш, изигра 90% от мача, като дясно крило....

Поръчах си фанелка на Меси вчера след мача. Няма такъв гол....
                Всичко това е вярно. Арсенал играха слабо, а Барса в момента са 2, 3 или 4 пъти по-добри от всеки друг отбор в света... Но да започнеш деня с такъв злобен коментар е доста тъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Хейтър
                  Или реалист?

На моменти ми ставаше тъжно за Арсенал. Като си решат мача Барселона има един типичен маниер на игра с голям брой къси пасове в центъра на терена и на края пронизващ пас към някое от крилата.

Барселона си е отбор от друга планета. Алвеш, изигра 90% от мача, като дясно крило....

Поръчах си фанелка на Меси вчера след мача. Няма такъв гол....

Коментар

• Никога не съм комуникирал нормално с фенове на Юнайтед, за разлика от такива на Пуул или Челси, и виждам че и сега няма да има смисъл - арогантни, използващи разни епитети и обиди, и почти винаги поставящи се над другите...До момента, в който техният отбор не изпадне в подобна ситуация, тогава се започват оправдания със съдиите и съдбата, но никога със самите тях, и отново псувни и простотии... Това е просто една игра, в която единият трябва да загуби, а снощи според мен Венгер обърка тактиката, а Ван Перси беше антигероят... За Барса думите няма да имат особен смисъл като изразно средство, там се твори и рисува на терена!
                    Лек ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      БарЦелона ви свали гащите и какво видяхме всички? АМИ ОТДОЛУ ВИЕ СТЕ БИЛИ ЯКО НАСРАНИ!!!!
                      Само тези 2 изречения са достатъчни, за да съм за Арсенал тази година... Двамата с Никола сте умни момчета, но не малко а много злобни...

Коментар

• Коментарът ми е тотално превъзходство за Барса и заслужена победа с най-малката възможна разлика с оглед на играта, която показаха двата отбора. Арсенал се опитаха да направят нещо подобно на Интер миналия сезон, но просто не са отбор, на който силата е да се защитава и логично се провалиха.

Всичко това не променя факта, че първата ти работа за деня е била да наплюеш Арсенал

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Хейтър
                          Разбира се че като фен на Юнайтед "мразя" останалите отбори!
                          Ама това което гледахме вчера съвпада изцяло с написаното от мен по-долу!
                          Пък и ти нали се пишеш фен на БарЦелона? Кажи ми твоя коментар за мача!!!

Мисля че отбора на гостите бе най-жалкия, който съм гледал в ШЛ. Дори Левски като падна на Камп Ноу с 0-5 се опитваше да играе и имаше положения!

Единствения играч на гостите, който може да е доволен от представянето си е (колкото и странно да е) Алмуня! Ако не беше той резултата спокойно можеше да е 5,6 на 1!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Мисля че след вчерашния мач феновете на артилерията трябва да замълчат за по-дълго!

"Спектакълът" се оказа МОНОСПЕКТАКЪТ.
                            За 99минути игрово време "една от най-добрите халфови линии" създаде: 0 удара, 2 корнера и 1 положение в 87мата минута.
                            Предполагам че поставихте рекорд по най-слабо представяне в мач от ШЛ!!!

БарЦелона ви свали гащите и какво видяхме всички? АМИ ОТДОЛУ ВИЕ СТЕ БИЛИ ЯКО НАСРАНИ!!!!
                            Хейтър

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Arsenal official match statistics:
                              Total attempts: 0
                              Attempts on target: 0
                              Attempts off target: 0
                              Arsenal 199 Passes Vs Barcelona 724.
                              Мисля че след вчерашния мач феновете на артилерията трябва да замълчат за по-дълго!

"Спектакълът" се оказа МОНОСПЕКТАКЪТ.
                              За 99минути игрово време "една от най-добрите халфови линии" създаде: 0 удара, 2 корнера и 1 положение в 87мата минута.
                              Предполагам че поставихте рекорд по най-слабо представяне в мач от ШЛ!!!

Коментар

• трудно се гледа мач в който си фен на двата отбора, а на мен ми се случва за трети път последните 5 години

всяко зло за добро - топчиите сега ще се съсредоточат основно върху шипъ и ще стискам палци за трипъл на БАРСА

Коментар

Working...
                                X