If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
защо всички в този форум са чорби?????
и не ви ли е срам от мача днес-ако беше Левски на ваше място щяха да ви смажат поне с 4 гола. Смешковци сте си и такива ще си останете...
П.С. За първи път виждам единомислие в постингите на взаимно плюещи се колеги - царя и Б.Греъм, Кольо и т.н.... Чорбарството явно е заразна болест, пък и пред чорбата и хляба всички са равни
П.П.С. И после не се чудете защо борсата ни пак е червена
Защо в този форум огромното мнозинство участници са от ЦСКА??? Ами сам си отговори - тук пишат инвеститори и играчи - интелигентни и успели хора. А не е тайна, че 70% от привържениците на Подуене са мангали, а 80% от останалите - мизерни лумпени, на които футболното хулиганство е единствената радост в жалкият живот.
vigilant - не знам кой се радваше - след мачът подуенските играчи така тържествуваха пред катилите струпани в опустошеният сектор Б, така си хвърляха фланелките към тях, все едно са били поне Реал Мадрид, а не са взели точица от ЦСКА със случаен гол и опълчение през голямата част от мача. И разбира се - безконечни писъци срещу дузпата... а знаете ли кога за последно е свирена дузпа срещу Подуене, преди вчерашният мач? Преди три години !!!! И то Живко миланов най-вече пищи - дивакът, но когото садията спести поне три жълти картона, след като той вече имаше един.
Сам по себе си мачът не беше лош, развалиха го само неандерталците в сектор Б, които ни разбиха стадионът, ама ръководството на ЦСКА само си е виновно. Трябвало е да демонтират седалките и да поставят ограждения - за подуенци само гол бетон и ограда от стоманени колове и бодлива тел като в концлагер - нещо много намясто, като се има предвид преобладаващия етнос в синята агитка.
Ама то е разбираемо... 2 години не знаят какво е това да свирнат дузпа срещу теб и сега изведнъж ШОК!!! А за Боримиров какво да говорим - винаги е било така и така ще бъде докато го пенсионират. "Синя легенда" - има си имунитет човека и тероризира противниците си през цялото време.
Абе има и друг фактор от който се страхуват съдиите за да не му вдигат картони.
И аз съм ги чувал тези слухове, ама не знам дали са верни и за това не ги коментирам... Мутренска връзка, нали така?
Ама то е разбираемо... 2 години не знаят какво е това да свирнат дузпа срещу теб и сега изведнъж ШОК!!! А за Боримиров какво да говорим - винаги е било така и така ще бъде докато го пенсионират. "Синя легенда" - има си имунитет човека и тероризира противниците си през цялото време.
И аз съм ги чувал тези слухове, ама не знам дали са верни и за това не ги коментирам... Мутренска връзка, нали така?
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
и при вас има шуробаджинащина
не спорете кой на кой бряг, а я кажете за равния мач? не беше ли той най-логичен???
Беше, беше Мачът беше слаб и равният резултат беше най-логичен. Но са ми смешни сините ревове, че Генов им е попречил да спечелят, след като отправиха половин удар към нашата врата... Как да спечелят по този начин?
А дедо Боре е най-недоволен.Че не му показа 4 жълти картона
и при вас има шуробаджинащина
не спорете кой на кой бряг, а я кажете за равния мач? не беше ли той най-логичен???
Беше, беше Мачът беше слаб и равният резултат беше най-логичен. Но са ми смешни сините ревове, че Генов им е попречил да спечелят, след като отправиха половин удар към нашата врата... Как да спечелят по този начин?
Коментар