v toja forum mnogo deca se navadiha
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
niki5
-
Императоре ,
твърдо знам едно нещо - спорове от този сорт са безсмислени.По скоро исках за лумпените да ти кажа - баре в този форум нещата може да са малко по истински. Та вашите фенове вкараха модата със седалките, песните им са против Левски не за техния си отбор. Фактите аз нямам навик да отричам - факт е че сте детронирали величия , но се говори също че отстътвате на Интер на полуфинал за КЕШ заради подарен автобус. Политическите аргументи никога не са били във ваша полза - имена като Балев и Джуров са хората диктували модата това е ясно и на хлапетата на село. Погледни статистиката - как излизали са в годините армейските отбори срещу вас (Ботев Враца, Ботев Пловдив, Сливен, Черно море - тук един пример не съм 100% сигурен за годината , но мисля 91 - Морето падна във Варна от Етър 1:4 , Левски Локо Сф 1:1 , ЦСКА легна на Славия с гол на Стоичков - Левски свърши 6ти) ; Литекс ви млати 8:0 вие лягате на армията и трампите купата - срещу тия неща никой не щеше да залага едно време. Какви лумпени , какви дузпи , каква червена гордост....
Аз в сектор "Г" - приемам това като част от тънкото ти чувство за хумор - нямам нищо против да почерпя бира ама чак пък толкоз.
П.П. Абе тоя Д.С. той The Sea Cook ли е или съм опуснал нещо? Айде лека.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътСамо чудно защо като сте толкова велики, като европейски успехи Подуене е футболно джудже пред ЦСКА? Безкрайните червени евроуспехи няма да изброявам - срещу тях вие нямате почти нищо.
65-66 КЕШ
Юргорден-Левски 2-1 Левски-Юргорден 6:0
Левски-Бенфика 2-2 Бенфика-Левски 3-2
Като за начало не е зле!
КНК 67-68
Милан-Левски 5-1 Левски-Милан 1-1
Това е...абе хайде за сега не е зле!
КНК 69-70
ИБВ(Исландия)-Левски 0-4 Левски-ИБВ- 4-0
Левски-Санкт Гален 4-0 Санкт Гален-Левски 0-0
Левски - Гурник Забже 3-2 Гурник Забже- Левски 2-1
Това май вече не е много добре!
КЕШ 70-71
Левски-Аустрия 3-1 Аустрия-Левски 3:0
Това вече не е никак добре!
КНК 71-72
Левски-Спарта Ротердам 1:1 Спарта Ротердам-Левски 2:0
АБЕ КАКВО СТАВА БЕ!?
УЕФА 72-73
Университатя Клуж- Левски 4:1 Левски- Университатя 5:1
Динамо Берлин -Левски 3:0 Левски-Динамо 2:0
Пак доникъде! Пак СРАМ! За сравнение същата година в турнира за купата на УЕФА участва и Берое, правейки много по-добро участие от Левски като например отстранява Аустрия Виена(същата Аустрия, два сезона по-горе) с общ резултат 10:1(айде бре, какво правят тези Заралии)!!! Старозагорци играят 6 мача а Левски 4 мача
КЕШ 74-75
Левски-Дожа Уйпещ 0:3 Дожа Уйпещ-Левски 4:1 Левски отпада с общ резултат 1:7...Това е първият ГОЛЯМ от серията ГРАНДИОЗНИ РЕЗИЛИ на синият отбор!
УЕФА 75-76
Левски - Ескишехирспор 3:0 Ескишехирспор - Левски 1:4
Дуисбург-Левски 3:2 Левски-Дуисбург 2:1
Аякс-Левски 2:1 Левски-Аякс 2:1 и след дузпи Левски продължава
Барселона-Левски 4:0 Левски-Барселона 5:4
Това е четвъртфинал и най-доброто постижение на “Левски” до момента в евротурнирите!
Това участие на фона на досегашните си е като Световна купа!
КНК 76-77
Левски-Лахден Рейпас(или обратното) 12:2 Рейпас-Левски 1:7 общ резултат 19:3!!!!
Боависта-Левски 3:1 Левски Боависта 2:0
Левски-Атлетико Мадрид 2:1 Атлетико-Левски 2:0
Това е друг четвъртфинал от серията грандиозни...четвъртфинали!
КЕШ 77-78
Левски-Сласк Вроцлав 3:0 Сласк-Левски 2:2
Левски-Аякс 1:2 Аякс-Левски 2:1
Доста постно!
УЕФА 78-79
Олимпиакос(Атина)-Левски 2:1 Левски-Олимпиакос-3:1
Левски-Милан 1:1 Милан-Левски 3:0
Пак този Милан!
КЕШ 79-80
Левски -Реал Мадрид 0:1 Реал-Левски 2:0
Това какво да го коментираме!
УЕФА 80-81
Динамо Киев-Левски 1:1 Левски-Динамо 0:0
Левски-АЗ67 1:1 АЗ67-Левски 5:0 !!!
Нова ГРАНДИОЗНА евроепопея за синият отбор, този път героите са АЗ67...всъщност отборът е създаден...13 години преди това!
УЕФА 81-82
Динамо Букурещ-Левски 3:0 Левски-Динамо 2:1
Страхотно, невероятно представяне!
УЕФА 82-83
Севиля - Левски 3:1 Левски -Севиля 0:3
Нормално!
УЕФА 83-84
Щутгарт-Левски 1:1 Левски-Щутгарт 1:0
Утфорд-Левски 1:1 Левски-Уотфорд 1:3
Тук дори има и втори кръг!
КЕШ 84-85
Левски-Щутгарт 1:1 Щутгарт-Левски 2:2(за втори път)
Левски-Днепър Днепропетровск 3:1 Днепър-Левски 2-0
Това е единственият проблясък на “Левски” в турнира за КЕШ. Отстранен е шампионът на Германия.
КНК 86-87
Б1903 Копенхаген - Левски 1:0 Левски-Б1903 2:0
Левски -Вележ Мостар 2:0 Вележ -Левски 4:3
Сарагоса -Левски 2:0 Левски-Сарагоса 0:2
Още един епохален...четвъртфинал! Важното нещо, което се случва е обратът от 1:3 до 4:3 в мача реванш срещу Вележ, нещо което на по-късен етап ще се повтори...но много повече ще боли!
КНК 87-88
Левски-ОФИ 1:0 ОФИ-Левски 3:1
Друга дума освен РЕЗИЛ едва ли има по подходяща!
КЕШ 88-89 Левски-Милан 0:2 Милан-Левски 5:2 Как да се коментира по друг начин освен...Милан където хване “Левски” го млати като брашнян чувал.
УЕФА 89-90
Левски(София)- Роял Антверп(Антверпен) 0:0 Антверп-Левски 4:3(от 1:3 - Ах минало незабравимо)
О, миг поспри! Минути преди краят на редовното време резултатът е 1:3 за “Левски”. Какво се случва могат да кажат само славните футбалери като Танас Раев и другите Гибоноподобни. Тук и на Шекспир би му пресъхнало перото в опит да опише синият идиотизъм и грандиозният резил. Кадрите от тези финални минути и досега се въртят по телевизите. В едно предаване посветено на най-големите куриози във футбола, случката беше в топ 10 на Европа а коментаторът на Евроспорт не пестеше изразни средства за ФУТБОЛНИТЕ ИДИОТИ НА ЕВРОПА!
КНК 91-92
Левски-Ференцфарош 2:3 Ференцфарош-Левски 4:1(!!!!!)
Тук някъде подобни РЕЗИЛИ СТАВАТ ПРАВИЛО а не изключение!
КНК 92-93
Левски -Люцерн 2:1 Люцерн-Левски 1:0
ПОРЕДЕН СЛАВЕН РЕКОРД! ПОРЕДНО ФУТБОЛНО ЧУДО! Този рекорд е ненадминат защото Люцерн е отбор от втора швейцарска дивизия!
КЕШ 93-94
Рейнджърс-Левски 3:2 Левски-Рейнджърс 2:1
Левски-Вердер 2:2 Вердер-Левски 1:0
Отстраняването на закъсалият Рейнджърс си е като въздух за удавника, но... идва НЕНАДМИНАТИЯТ!
УЕФА 94-95
Олимпия Любляна-Левски 3:2 Левски-Олимпия 1:2
Какво да кажем за ПОРЕДНИЯТ РЕЗИЛ...ами Олимпия е отбор създаден две години по-рано...всъщност това са първите европобеди за Олимпия в първото им участие в ЕКТ!
УЕФА 95-96
Динамо Букурещ-Левски 0:1 Левски-Динамо 1:1
Левски-Аалст(Белгия) 1:2 Аалст-Левски 1:0
Тук някъде на много хора не им издържаха нервите!
КНК 96-97
Олимпия Любляна-Левски 1:0 Левски-Олимпия 0:1 след дузпи продължава...ОЛИМПИЯ!!!!
Без коментар!!!!!!
КНК
Левски-Слован Братислава 1:1 Слован-Левски 2:1
РЕЗИЛ СЛЕД РЕЗИЛ ...
КНК 98-99
Левски-Локомотив 96 Витебск 8-1 Л96В-Левски- 1:1-Яко начало общ резултат 9:2
Левски-Копенхаген 0:2 Копенхаген-Левски 4:1
И ПАК! СТИГА! НЯМА ЛИ КРАЙ!?!?!
УЕФА 1999-2000
Апоел Кипър-Левски 0:0 Левски-Апоел 2:0
Хайдук Сплит-Левски 0:0 Левски-Хайдук 3:0
Левски-Ювентус 1:3 Ювентус-Левски 1:1
ЕПОХАЛЕН УСПЕХ! ЗАГУБА САМО С 4:2!!!
ШЛ 2000-2001 квалификации
Ф91 Дюделанж - Левски 0:4 Левски-Ф91 2:0
Бешикташ-Левски 1:0 Левски-Бешикташ 1:1
Ми то това си успех!
ШЛ 2001-2002 квалификации
Левски-Железничар 4:0 Железничар-Левски 0:0
Левски-Бран Берген 0:0 Бран-Левски 1:1(за пореден път след два хикса късмет)
Галатасарай-Левски 2:1 Левски-Галатасарай 1:1-Левски отиват да играят в турнира за купата на УЕФА
Челси-Левски 3:0 Левски-Челси 0:2 НЕВЕРОЯТЕН УСПЕХ! “Левски” става първият отбор успял скоропостижно и безславно да отпадне от два турнира в рамките на един месец!
ШЛ 2002-2003 квалификации
31.07.2002г.Сконто(Латвия)-ЛЕВСКИ 0:0 07.08.2002г. ЛЕВСКИ-Сконто (Латвия) 2:0
14.08.2002г.ЛЕВСКИ-Динамо (Киев) 0:1 28.02.2002г.Динамо (Киев)-ЛЕВСКИ 1:0-поредното отпадане и следва...
Турнир за Купата на УЕФА
19.09.2002г.ЛЕВСКИ-Брьондби 4:1 03.10.2002г.Брьондби-ЛЕВСКИ 1:1
31.10.2002г.Щурм (Грац)-ЛЕВСКИ 1:0 14.11.2002г.ЛЕВСКИ-Щурм(Грац) 1:0–дузпи и...пак отпадане
Голям щурм беше към тоалетните след този Щурм!
УЕФА 2003-2004
14.08.2003Атирау-ЛЕВСКИ 1:4 28.08.2003ЛЕВСКИ-Атирау 2:0
24.09.2003Апоел(Рамат-Ган)-ЛЕВСКИ 0:1 15.10.2003ЛЕВСКИ-Апоел (Рамат-Ган) 4:0
06.11.2003 Славия(Прага)-ЛЕВСКИ 2:2 27.11.2003ЛЕВСКИ-Славия(Прага) 0:0
26.02.2004 Ливърпул-ЛЕВСКИ 2:0 03.03.2004 ЛЕВСКИ-Ливърпул 2:4
Невероятен пробив! “Левски” отстрани великите АТИРАУ и РАМАТ ГАН! След това и Славия Прага...без победа!
УЕФА 2004-2005
12.08.2004 ЛЕВСКИ-Модрича 5:0 26.08.2004 Модрича-ЛЕВСКИ 0:3
16.09.2004 ЛЕВСКИ-Беверен 1:1 30.10.2004 Беверен-ЛЕВСКИ 1:0
Отново...
УЕФА
11.08.2005 Публикум-ЛЕВСКИ 1:0 !!!!!! ТУК ИСТЕРИЯТА БЕШЕ ТОТАЛНА! 25.08.2005 ЛЕВСКИ-Публикум 3:0
15.09.2005 Оксер-ЛЕВСКИ 2:1 29.09.2005 ЛЕВСКИ-Оксер 1:0
Групи
03.11.2005 ЛЕВСКИ-Динамо/Букурещ/1:0 24.11.2005 ЦСКА/Москва/-ЛЕВСКИ 2:1 01.12.2005 ЛЕВСКИ-Олимпик М 1:0 14.12.2005 Хееренвеен-ЛЕВСКИ 2:1
14.02.2006 Артмедия-Левски 0:1 Левски-Артмедия 2:0
Удинезе-Левски 0:0 Левски-Удинезе 2:1
Левски-Шалке 1:3 Шалке-Левски 1:1
Тук вече Господ се смили над сините душици, и те се добраха до поредният им епохален...четвъртфинал. Пусна им малко “гювеч” за да си го вземе тъпкано година по-късно! Но това е приказката за шест от шест, 1:17, бой и други работи! Но не бе писано това да е всичко и приказката продължи:
Квалификации за Шампионска лига 2007/2008
Втори предварителен кръг (отбора на Левски е “поставен”)
Тампере Юнайтед – Левски 1-0 Левски - Тампере Юнайтед 0-1
Тука думите са напълно безсилни. Тампере е финландски отбор, създаден преди 9 години. Левски записа 8 (осем) поредни загуби в ЕКТ с общо 1 (един) отбелязан гол. Подобен срам за българския футбол и спорт не е нанесъл никой друг.
Коментар
-
Какъв навик да биете шампиони ? Да не сте Реал МадридДа видим дали евробоеца ще повтори подвига на Левски да участва в ШЛ. И моля без оправдания ако в третия кръг бъдат разбити.
Аз много на статистиката не се доверявам- когато целия национален отбор е бил в ЦСКА това дори е малко. Виж другите комунистически отбори- всички с купи, не с два смешни 1/2 финала. Сега БКП го няма, нито има безплатни играчи насилени да играят там. Пак го казвам- за евробоеца с навик да бие шампиони е рутинно да влезе в групите на ШЛ. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilantТука днес явно е доста интересно.
Императоре – чета и не вярвам на очите си. Принципно за компаниите пишеш разумни и логични неща, но след темата за прииждащите от провинцията в София - според теб (селяндури), за втори път анализираш нещата повърхностно. Ето и малко факти под формата на сравнителен анализ в три точки:
1.Идеята – Левски име свято помнете това – основан от група ентусиасти ( бе млади момчета) казват помнещите баш на пъпа столичен – Витошка, Скобелев , Патриарха – там имотите много скъпи никой лумпен ( от тия в агитките , че има и други) нито селяндур не може купи ( то не може и да продаде , че няма какво).
ЦСКА – основан на идеологическо - политически принцип под лозунга „нашия слон по – малък брат СССР ского слона” ( напоследък подсилени от индийски такива – ей там много мангал има ако дойдат да подкрепят някой наш любим отбор смятай всички гражданя ще трябва вкупом да се изнасят към прованса), незнайно в кой шубрак.
2. Историята – Левски 94 години 25 титли , 25 купи, равномерно разпределени ( добър фундамент ).
ЦСКА – 60 години 31 титли , купи не знам, но простете това невежество. Сега внимавай – първите 15 години 12 титли. Последните 20 години 7 титли – това разбира се няма нищо общо със смяната на политическия строй. Междувременно в преки двубои 71 победи за Левски 51 за ЦСКА – това се дължи най – вече на свирените за Левски дузпи. Обаче възникват поне две противоречия – термина „дузпа Велизарка” и неуспоримия факт , че при съдии от Европата Левски гази ( тук обаче може да е замесен международния империализъм). Най – нагъл се оказа М.М., който допусна за 50 годишнината на ЦСКА, Левски да поднесе юбилеен подарък под формата на 5:0.
3.Феновете – казваш нашите мангали по – черни пък и повече от вашите и нашите лумпени по –лумпени от вашите – мятат седалки , а вашите камъни ( умници камъка по – евтин). Казваш също интелигенцията и тя от ЦСКА. Не знам статистика за феновете нямам, но ако някой е броил по входовете на секторите „Б” и „Г” да каже.
Наблюдавам последно време рязко увеличение в броя на лумпените – сини, червени, жълти ( то Ботев и те трошат де що фанат), но особено ме притеснява един нов вид лумпени – маскираните. Гледаш го уж нормален, може и добре облечен, сигурно и хубава кола кара па то лумпен ( абе от тия дето секоха дърветата във Варна). Така де с две думи по въпроса мисля , че лумпенизацията не подбира, даже и изобщо не е..ва дрехите( като общо , в частност шалчетата) кара наред.
Така, че фундаментално погледнато само Левски. Не е препоръка за смяна клубната принадлежност. Кога съм на стадиона съм в сектор „Б”.
П.П. Някой сега да не метне паве да ми счупи монитора.
1. Подуене може да е основан от глупа ентусиазирани и идеалистически настроени млади момчета, но през времето и дългият си път е показал удивителна политическа зрялост. Преди 9.ІХ играчите са позирали с вдигнати по нацистки десници (ако някой не вярва, мога да покажа снимка), след 9.ІХ стават отбор на репресивната комунистическа Народна Милиция, а след 10.Х. - емблема на СДС и после тим на руската мафия. За святото име - Апостолът е икона на всички Българи, на ФК Подуене е една политическа курва, която петни това свято име - по-горе ти го доказах.
2. Историята - ами в момента върви по К1 филм за ЦСКА - дават как хващаме и опухваме Ливърпул, веднага следващият мач опаткваме и Байерн. Вие, сините фенове не можете да осъзнаете какво е това - просто защото никога не сте го изпитвали. За нас да бием европейски шампиони е едва ли не навик. За 12-те титли в първите 15 години на ЦСКА - а знаеш ли, че 1959 в отчаян опит да спре ЦСКА тогавашното БФБ (и тогава ултрасиньо) решава националният отбор, съставен естествено почти само от играчи на ЦСКА да се обиграва в първенството... В резултат ЦСКА е принуден да играе с вторият си отбор. Ако не бе прието това уникално в световната футболна история решение и насилие над футболен клуб, поредните титли за ЦСКА щяха да са 12. Последните 20 години 7 титли - ами нормално... При положение, че ЦСКА загуби една титла в полза на Подуене след отменен "син" АВТОгол поради засада (отново уникално в световната футболна история решение). Или да вземем под внимание предното първенство - Подуене става убедителен шампион след двадесетина дузпи, а три отбора в три мача излизат с юношески отбори по различни причини... чудно защо все като домакини на Подуене. като заговорихме за уникални събития - за последните три години (е, без четири месеца) за Подуене са отсъдени по мои груби сметки около 40, ако не и повече дузпи, а СРЕЩУ сините - НИТО ЕДНА !!! Ето с какво можете да кандидатствате за книгата на Гинес.... ако ви стиска. Същото беше през 90-те помня първенство, в което сините спечелиха половината си гостувания с по 1:0, с голове от дузпи в последните 10 минути. В същото време садиите се надпреварваха да режат главата на ЦСКА до кръста във всеки мач. За дербитата - въпрос на мотивация - лишените от евроуспехи играчи на Подуене имат една-единствена утеха - да бият ЦСКА. Многобройните съдийски гаври няма да си припомням - една споменах и по-горе заради световната и уникалност. Дали газите при чужди съдии - статистиката не е толкова богата - но помним миналата година - две несвирени дузпи за ЦСКА и съмнителен гол за вас. Само чудно защо като сте толкова велики, като европейски успехи Подуене е футболно джудже пред ЦСКА? Безкрайните червени евроуспехи няма да изброявам - срещу тях вие нямате почти нищо. Да не говорим и за трансферите на сини и червени в чужбина - срещу Стоичков, Костадинов, Любо Пенев, Бербатов, Мартин Петров вие кого противопоставяте? - Гонзо циганина, голмайстор и два пъти футболист на България, който за цял сезон във Франция не можа да вкара гол и на тренировка?
3. За лумпените и етносът им - ами хайде да отидем веднъж в сектор Б и веднъж в сектор Г, да поснимаме даже - искаш ли? Но върхът бе когато миналата година сините лумпени вдигнаха десетки плакати с пречупени кръстове срещу играчите на Барселона, излезли с логото на УНИЦЕФ на гърдите си... какво повече може да се говори?
Брутасов, аз драги не ходя на дербита, както и на международни мачове - просто защото съм суеверен... :-) последният мач ЦСКА - Подуене на който бях бе 1989 - сините ни поведоха 2:0 на полувремето си тръгнах и ги обърнахме, а последният евромач ми бе злочестият със Стяуа. Мисля ясно е защо съм суеверен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jaysChelsea 1.40basi podaraka az se vazpolzvah
ami 1.12 be6ena 1.40 ne mi izdarja nervata i nabutah
.......kvoto stane
+ - 1k vse taia
(( fuck da bratle
Коментар
-
Първоначално изпратено от jaysПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от jaysChelsea 1.40basi podaraka az se vazpolzvah
ami 1.12 be6ena 1.40 ne mi izdarja nervata i nabutah
.......kvoto stane
+ - 1k vse taia
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар