If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малее кво ОЦК тук за Спорт говорим за МНОГОО пари .
Пак с риск да ВИ втръсна това ЕП не е честно няма ферплей
Коментар
ОК
Първоначално изпратено от tandem
Първоначално изпратено от ОК
Аман от световна конспирация. Кое е нагласено, че топката влезе при последната атака на турците ли?
Колега ти някога попълвал си фиш за залози ?
Даже сега случайно спечелих на бетфеър, но не там е работата. Иначе се кефя, защото съм за Германия, а турците ще играят без Тунджа, Арда и още двама наказани
Ами евалла на тебе ти все се намесваш постфактум на събитията и се оказва че все си продал на върха и си купил на дъното .Пожелавам ти все так поне 30 ЕП.
Не съм казвал такива работи за върха и дъното никога. Ти ме попита, аз ти отговорих. Иначе съм назад от европейското засега. Ако се върнеш много назад в темата за ОЦК ще видиш дали все се намесвам постфактум.
Аман от световна конспирация. Кое е нагласено, че топката влезе при последната атака на турците ли?
Даже сега случайно спечелих на бетфеър, но не там е работата. Иначе се кефя, защото съм за Германия, а турците ще играят без Тунджа, Арда и още двама наказани
Ами евалла на тебе ти все се намесваш постфактум на събитията и се оказва че все си продал на върха и си купил на дъното .Пожелавам ти все так поне 30 ЕП.
Встрани от темата - има ли в Ксетрата опция накрая на сесията да се бият дузпи?
Има, ма пак турците печелят.
Коментар
ОК
Коментар