IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Грую веднага ти казвам че не разбирам от футбол, но все пак се надявам да паднете Борат го предлагам за "генералисимус по история" освен заради Беларус.М/у другото питай беларусите дали им е изкуствена държавата.Аз вчера го направих и една дама щеше да ми издере очите.Добре че сме приятели с мъжа и .Предложението ми е най вече заради прозрението на Батков преди време че сме произлезли от индийския народ.Това беше нескопосания му опит да се извини заради други простотии , които наговори за Митал и индийците.Колкото до бритиш хомосекшуъл, когато го чуя от устата на Морати,Берлускони,Глейзър,Калдерон тогава ще приема че е нещо нормално и нещо европейско
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ST
      Първоначално изпратено от karasuliev
      Първоначално изпратено от ST
      ОЧЕРТАВА СЕ МАЙ ДОСТА КРИВА ОЛИМПИАДА. ДОСЕГА КЪСМЕТ НИКАКЪВ
      Ааа...нищо общо с късмета няма цялата ситуация. Спортът на Олимпийски игри си е чиста проба държавна политика. Оня ден гледах един от австралийските треньори - обясняваше човека, че държавата инвестира страхотни пари, защото за нея е супер важно да прави олимпийски шампиони, въпрос на престиж и национално самочувствие. Докато държавата инвестираше в спорта тук - при комунизЪма - имаше подобни резултати, имаше медали, рекорди и класирания в топ 10 в крайното по медали.
      Сега нЕма. Нема и да има...Държавата отдавна я няма. Тя тотално се е дезинтересирала от гражданите си - ние за някакъв си спорт се тюхкаме. Дори да произведем някои шампион - то той ще е напук, а не благодарение на държавата. Няма площадки, няма басейни, няма писти, във всяко сръбско градче с 50 000 души има повече баскетболни и волейболни зали от София.
      Мисля, че единственият човек, който може да конкурира по съсипия нашите политици е Робърт Мугабе. А няма да се учудя, ако и с него Зимбабве е преди нас по медали.
      1988 на Олимпиадата в Сеул сме били 6-и (словом шести)в крайното класиране по медали и ако и там по традиция не бяха изгърмяли щангистите щяхме да вземем още златни медали.
      В Сеул щангистите изгърмяха щото голямата червена страна ни беше забранила да взимаме повече от два златни медала, а ние бяхме на път да ги пометем. Абаджията не послуша Москва тогава и наказанието не закъсня.
      така е, ама оттогава май не сме пропуснали и една олимпиада без допинг скандал
      Щом всички взимат, а само някои ги хващат явно трябва да търсим отговора на правилното място. Инвестиция в техника и в правилните шарени хапчета. ( Не е препоръка за покупко-продажба на Софарма )

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев

Стиска ли ви, а? Мъжка дума, налЕ Ботев?

ПАК ТИ КАЗВАМ - СТИСКАМ ПАЛЦИ И ИСКАМ ДА ПРОДЪЛЖАТ ВСИЧКИ БГ ОТБОРИ

ПОЖЕЛАХ УСПЕХИ И НА ЛЕВСКИ

НО ЩОМ НАСТОЯВАШ И ИСКАШ ДА СЕ ХВАНА НА БАС ПРОТИВ БГ ОТБОР - ОК

НЕКА БЪДЕ ТВОЯТА

ИМАШ МЪЖКАТА МИ ДУМА И СЧИТАЙ , ЧЕ ОБЛОГА ТИ Е ПРИЕТ
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev
          Първоначално изпратено от ST
          Ааа...нищо общо с късмета няма цялата ситуация. Спортът на Олимпийски игри си е чиста проба държавна политика. Оня ден гледах един от австралийските треньори - обясняваше човека, че държавата инвестира страхотни пари, защото за нея е супер важно да прави олимпийски шампиони, въпрос на престиж и национално самочувствие. Докато държавата инвестираше в спорта тук - при комунизЪма - имаше подобни резултати, имаше медали, рекорди и класирания в топ 10 в крайното по медали.
          Сега нЕма. Нема и да има...Държавата отдавна я няма. Тя тотално се е дезинтересирала от гражданите си - ние за някакъв си спорт се тюхкаме. Дори да произведем някои шампион - то той ще е напук, а не благодарение на държавата. Няма площадки, няма басейни, няма писти, във всяко сръбско градче с 50 000 души има повече баскетболни и волейболни зали от София.
          Мисля, че единственият човек, който може да конкурира по съсипия нашите политици е Робърт Мугабе. А няма да се учудя, ако и с него Зимбабве е преди нас по медали.
          1988 на Олимпиадата в Сеул сме били 6-и (словом шести)в крайното класиране по медали и ако и там по традиция не бяха изгърмяли щангистите щяхме да вземем още златни медали.
          В Сеул щангистите изгърмяха щото голямата червена страна ни беше забранила да взимаме повече от два златни медала, а ние бяхме на път да ги пометем. Абаджията не послуша Москва тогава и наказанието не закъсня.
          така е, ама оттогава май не сме пропуснали и една олимпиада без допинг скандал

Коментар

• Първоначално изпратено от ST

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Още един бисер:
              http://www.sportal.bg/news.php?id=125249
              Предлагам от форума да поемеме инициятива за присъждане на титла "академик по история" на лицето Тодор Батков.Или най-добре "генералисимус по история".
              Здрасти Греъм,
              теб те оставям за финал - Патков си е овца, но за много неща е прав. Аз лично подкрепям изказаването му за хомосекшуъла (макар, че не му е работа точно той да се обяснява) - с какво е излъгал за Райли, баща трябва или много да е мразил майка му или да го е правил в гъз или и двете
              И за историята е прав (донякъде) - според доста историци би следвало да броим за начало на Българската държава 632 със старата Велика България, а от тогава са си почти 1400 години. Сега, доколко това е редно е друг въпрос, но и вие се пробвате да се изкарате наследници на АС-23 и да докажете, че царските офицери и шумкарите са едно и също, нищо че вторите са избили първите или пък, че навсякъде официално си се водите от 1948 и дори и самия ви клуб не претендира за титлата на АС-23. То там болката ви , че АС-23 са ни размазали на един турнир през някаква зима с по-голям резултат от любимите ви 7:1 и 7:2, ама нейсе да не се отплесвам.
              И за Беларус е прав Патков - те са толкова държава, колкото и ФИРОм-ците, но поне не се напъват да излизат от братска съветска прегръдка на руската мечка, че ако и резнат газа и съвсем ще я овапцат.
              Иначе Патков не трябваше да се цепи миналото лято за немците и 1942, че те са яко чувствителни на тема нацизъм - еврейците и хамериканците доста добре са си свършили работата - вменили са им чувство за вина за 10 поколения напред. Та ако те дразни немец само му кажи Хитлер и ще видиш сълзи в очите му - жалко за един някога велик народ.
              И последно за тази вечер, че ми писна да пиша - като няма борса, поне да си чешем езиците за спорт - предлагам облог на всяко чорбе, което пожелае - ако Левски отстрани Батето, всеки пиел облога, казва че не разбира от футбол и престава да коментира Левски (любимата си чорба може да я коментира, колкото си иска), ако Левски отпаднат - аз казвам, че нищо не разбирам от футбол и изцяло преставам да пиша в тази тема. Феновете на Левски или други отбори, също могат да се включат, ако имат желание.
              Стиска ли ви, а? Мъжка дума, налЕ Ботев?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И от колко изгледани мача на Батетата го разбра това?На Тукпере,Тампере поне си гледал два.Как ги сравни по класа?Или повтаряш като папагал лафовете-застраховка на ГОЛЯМАТА ОВЧА ГЛАВА?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
                  Първоначално изпратено от BAD
                  Ееееееееееех бедни ми,бедни ГРУЙЧО!!!Масена май показа колко точно струвате!А най-доброто за ЦСКА в случая е,че каквото и да става със смешното отборче Уецки,Голямата Овча Глава ще продължи да е треньор.Борат не може да си позволи да води война на два фронта.Щото ако не ти е ясно,оня с обичката винаги,когато е изгонен от отбора,започва да работи с пълни сили против.Ако и Голямата Овча Глава (на тати с(В)инчето) го изгонят и тати ще стане ортак на оня с обичката.Такъв си го навря Борат Ганев с тоя треньорски трансфер........ХИХИХИХИХИХИХИХИХИИХИХИХИ
                  Щом загубата от БАТЕ няма да се счита за провал,значи вървим към ,,ЕРАТА НА ГОЛЯМАТА ОВЧА ГЛАВА'' в УЕФСКИ!!!ГОЛЯМ КЕФ !!!
                  Ето, БАД, отговарям и на теб - ми няма да е провал, щот на фона на Тампере от миналата година тези са направо великани И във финансово измерение няма да е провал - ще е катастрофа
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      cudicini - Ружим беше циганин, в Подуене е пълно с мангали. Разликата е огромна. Някой да е чул Керимов да прави такива простотии като мангалчето Мариянчо?
                      И още нещо Импе - пак едно уроче по история. Ружди Керимов е от малкото мангусти дет са се писали турци (ако искаш мога да ги анричам мюсюлмани), повечето мангали са християни. По долно племе от турските цигани няма - ето ти и урока по история: Когато Левски е поведен към бесилото, турците изпитват уважение и известна доза преклонение към този българин и нито един от тях не пожелава лично да му надене клупа на шията, а би било логично всички да изгарят от желание. Единствения, който си предлага услугите е един турски мангал (историята, слава Богу, не е увековечила името му), така че екзекуцията на Левски е извършена от циганин, а не от турчин, пък и в съдебното жури е имало българин, чието име ме е гнус да напиша. Та кой викаш ви беше звездата, Керимчо ли и той бил по-цвете от мангустите, а? Я, помисли си отново. А за верния ви фен Алиджанчо, от един от всичките брадъри нещо да кажеш? И как не свали червения парцал, нищо че вече смърдеше кат пор в него...

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
                        Ееееееееееех бедни ми,бедни ГРУЙЧО!!!Масена май показа колко точно струвате!А най-доброто за ЦСКА в случая е,че каквото и да става със смешното отборче Уецки,Голямата Овча Глава ще продължи да е треньор.Борат не може да си позволи да води война на два фронта.Щото ако не ти е ясно,оня с обичката винаги,когато е изгонен от отбора,започва да работи с пълни сили против.Ако и Голямата Овча Глава (на тати с(В)инчето) го изгонят и тати ще стане ортак на оня с обичката.Такъв си го навря Борат Ганев с тоя треньорски трансфер........ХИХИХИХИХИХИХИХИХИИХИХИХИ
                        Щом загубата от БАТЕ няма да се счита за провал,значи вървим към ,,ЕРАТА НА ГОЛЯМАТА ОВЧА ГЛАВА'' в УЕФСКИ!!!ГОЛЯМ КЕФ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Грую - само да допълня някои неща:
                          1. Участие в ШЛ си заслужи ЦСКА, а не Мангал Подуене - заслужи го категорично с шампионска титла и 16 точки преднина. Това, което направиха Патков, Вуцозавърът и Килимоглавият не може да бъде определено по друг начин, освен като пладнешки обир.
                          2. Кюрдите не са народ без родина, а народ без държава. Това е народ, който от десетилетия храбро се бори са звободата си срещу две безмилостни авторитарни и притежаващи силни армии страни - Турция и Ирак, народ, който въпреки безчетните дадени жертви, не се предава. Но като теб сигурно са говорили мнозина и преди 150 години - само че за нас - Българите.
                          3. За разлика от кюрдите - циганите (каквито са Гонзалиню, значителна част от играчите на Подуене и огромна част от публиката им) никога не са имали държава и не желаят да имат такава - защото ако имат, ще трябва да работят и да се оправят сами и няма да могат да паразитират на чужд гръб.
                          4. За да парирам в зародиш протестите ти, ще посоча собственото ви поведение напоследък - ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА САМО ЕДНО ПЛЕМЕ НА ТОЯ СВЯТ НЕ САМО КРАДАТ, НО И СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА - както вие се хвалите с кражбата на квотата за ШЛ, защото съм сигурен, че и най-малоумните от вас разбират, че мястото ви не е в тоя турнир.

5. По тези причини до тук бях със всякаква подкрепа за мръсното клубче от Подуене - не става дума за клубни пристрастия, просто не мога и не искам да подкрепям стадо крадливи циганори. Вие НЕ СТЕ Българи !!! Или поне не се държите като такива.
                          Импе, знаеш, че си ми любимец, почти като Патков на медиите, та почвам от началото:

1. станахте си шампиони - някой да ви го оспорва? 16 точки са си 16 точки, но победата ви беше пирова (щот много пирувахте , ма забравихте да си платите масрафа, а иначе кой е Пир можеш да питаш Викито). Но наш Борат ви надуши далаверите, изрева човека и БФС-то нямаше избор (да не говорим, че имаше държавна намеса чрез любимия ти пушляк - там знаеш какъв пакет има държавата, нали, пък те взели, че ви кредитирали - от това по-здрава намеса здраве му кажи). Та сега да те питам нещо, ако ти утре някакси разбереш, че МЦХ-то ще даде по левче дивидент, какво ще направиш - ще си затрайкаш и ще чакаш официалното инфо или тихомълком ще си допълниш преди новината официално да излезе, а? Та така и наш Борат - усети ви кирливите ризи и за пръв път доказа, че става за адвокатин, леко и кротко ви го нахлузи, ма то и вие не се дърпахте много де
                          2. Прав си - моя грешка, без държава са, сега да ти цитирам твоите - кюрди има не само в Туция и Ирак (просто там са най-многобройни), пък за непримиримостта - само един пример: когато техния Левски (боже, прости ми това сравнение) - Йоджалан, бе заловен от манафите, в замяна на по-лек режим, той призова ПКК да прекратят нападенията срещу Турция, заради един кирлив по-лек режим. И това ми било непримирим народ - пръдльовци и мижитурки, да ти напомням ли как ЛЕВСКИ реагира в подобна ситуация и ти ми сравняваш българите с кюрдите - Импе, трябва сериозно да си допълниш празнините по история!!!
                          3. Да, мангалите са народ без държава, но не зная дали няма да поискат да си имат своя собствена скоро - имаше някакви такива попълзновения при мамалигите. Ако е Гонзо е циганин, то какъв е любимия ти Кюрд? А за публиката може доста да се поспори, но дори и да има цигани сред феновете на Левски (несъмнено има такива) , то нали завета на Апостола бе точно такъв - чиста и свята република за всички, без оглед на пол, етнос и т.н.
                          4. Не избързай толкова за мангалите - ето ти един безплатан урок по история: Мангустите са две основни групи - египетска и индийска (по границата с Иран, щот тогава Индия е включвала и Пакистан и Афганистан - ако искаш мога да ти дам безплатен урок и за разделянето на Индия), а според най-новите теории българите произлизат точно от там - Североизточен Иран, да не се окаже, че чистокръвния ти прадядо е попрегрешил с някой знойна мангуста, а (не го приемай като обида и аз мразя много мангустите, но знае ли човек, може и да сме роднини, макар че това едва ли някога ще се знае със сигурност).
                          5. И последно - за мангустите се разбрахме, нали? Аз пък подкрепях чорбата срещу манафите и сърболята из Кулу, а вие патриоти и националисти дадохте парадната униформа на български генерал, носена от имена (само споменаването на които ме кара да настръхвам), като ген. Колев, двамата Вазови, Стефан Тошев, Данаил Николаев и още и още на онова арогантно шумадийско копеле Плешич, че и се кефихте отгоре на всичкото. Е, кои са сега българите, а???

Коментар

• cudicini - Ружим беше циганин, в Подуене е пълно с мангали. Разликата е огромна. Някой да е чул Керимов да прави такива простотии като мангалчето Мариянчо?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ОЧЕРТАВА СЕ МАЙ ДОСТА КРИВА ОЛИМПИАДА. ДОСЕГА КЪСМЕТ НИКАКЪВ

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?id=125239 ОЧЕРТАВА СЕ МАЙ ДОСТА КРИВА ОЛИМПИАДА. ДОСЕГА КЪСМЕТ НИКАКЪВ. ЩАНГИСТИТЕ,ГРОЗДЕВА,ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ. БЕШЕ ЯСНО ЧЕ СМЕ С МАЛКО СПОСОБНИ ЗА МЕДАЛ СЪСТЕЗАТЕЛИ АМА И КЪСМЕТА НИ ОБРЪЩА ГРЪБ. ДАНО ОБЪРНЕ ПОНАТЪК
                                Планината ражда хора,а полето тикви

Коментар

Working...
                                X