IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Грую направи знаменателно историческо откритие - Ружин Керимов е обесил Левски !!! :-) А защо, Груйо, неп рестана да се интересуваш от футбол, когато миналата година Там (и тук) пере ви го отпраха? Говоримм за отбор от Лапландия - за хора, които допреди 10 години са познавали само един спорт - надбягването с кучешки впрягове !!! Не разбираш ли, че нанесохте най-големият позор, най-срамното петно на Българският футбол въобще в цялата му история?
    Импе, за последен път ти отговарям, зашото много взе да се излагаш по тази тема. По принцип харесвам коментарите си, но тук се насираш воден от червена заблуда - явно Жоро Атанасов (познавам го лично) и Тошко Шабански прекалено са ти промили мозъка в тази насока. Кога съм казал, че Керимов е убил Левски? Просто ти направих сравнение за циганите (християни) и мангустите мюсюлмани, ако не го разбираш - проблема си е твой. За Лапландия - ми това е най-северната част на Финландия, а Тампере е на юг, това е все едно да кажеш на пловдивчанин, че е добруджанец, капиш? А фините са силни на хокей, ски алпийски дисциплини и прочие зимни спортове и имат доста световни шампиони, ама ти отде ли да го знаеш като не ти го е написал Гошо Атанасов или не ти го е казал Дудучето. И още нещо - фините са сред освободители ни през 1877/1878 поне заради това им дължиш уважение, но ако искаш си обичай кюрдите - твоя воля, за мен те са плужеци, с не по-високо развитие от манафите, които ги избиват.
    Пък като говорим за резили - според мен най-големия е загубата на цециту от КА Акурейри. Ако Дудучето не ти е разказвал (той тогава може и да не е бил фен на чорбата, щот тогава лапачка за феновете нямаше) - това е отбор от Исландия (да не се бърка с Испания или Ирландия) със 150 местен стадион, та същите тези дърводелци си ви омлатиха и то преди разните там Люцерни (голям резил, но все пак е Швейцария), Беверени и Тамперета (също големи резили) да ни опукат нас. Та толкоз за резилите - всеки си има критерии

хайде лека и като си напишеш домашното по история (била тя футболна или политическа), пак ще си говорим. И за да ти покажа, че не съм небългарин като част от колегите тук ще ви пожелая успех в първенството - дано да направите добър отбор, пък ако покажете качества, станете и шампиони - на нас ни върви, когато вие сте шампиони
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от Nikola
      Моята оферта е аколивърпул са в топ4 печелиш ти. Ако не са аз. Съгласен съм На черно джони
      Така де... и аз за топ 4 имах предвид

Приемам я

Имаме ли сделка
      Имаме сделка

BAD не мога да се хвана с всички ви ще имам много голяма експозиция към черно джони. :wink:
      OK, разбрахме се. Предстоящият сезон стана още по-вълнуващ
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
        Моята оферта е аколивърпул са в топ4 печелиш ти. Ако не са аз. Съгласен съм На черно джони

Приемам я

Имаме ли сделка
        Имаме сделка

BAD не мога да се хвана с всички ви ще имам много голяма експозиция към черно джони. :wink:
        Иначе казано ще станеш любим клиент на вносителите на "Жони", когато дойде време да плащаш басовете Щото ще загубиш.Време ни е и ни се пада да станеме шампиони.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Нека да благодарим на нашите волейболисти, че въпреки проблемите ни носят толкова много радост. Стискам палци за следващите мачове, които не са много леки.

Коментар

• Абе ако трябва,ще има и композиция с черньо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Приемам я

Имаме ли сделка
              Имаме сделка

Коментар

Ако имаш повечко от църното Ване,може и аз да се присъединя.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                  щом и психиатър си имаме в темата , значи всичко е под контрол :-)
                  Съжалявам ама на тоя и аз не мога да му помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от deneb
                    някой гледа ли волейбола. Какъв е резултата че още се трудя
                    Китай - Венецуела се е проточил и нашият мач не е започнал още...
                    Много добре. Благодаря.

Дано няма задръстване, до 18 часа може да се прибера.

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                      някой гледа ли волейбола. Какъв е резултата че още се трудя
                      Китай - Венецуела се е проточил и нашият мач не е започнал още...

Коментар

• някой гледа ли волейбола. Какъв е резултата че още се трудя

Коментар

Приемам я

Имаме ли сделка

Коментар

• Nikola, a za batko pomisli li?

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              Коле офертата към мене ли е или към Хаки?
                              Kъм Хаки
                              Така бива.Щото си помислих че искаш да използваш моя невървеж в хазарта
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Коле офертата към мене ли е или към Хаки?
                                Kъм Хаки

Коментар

Working...
                                X