Първоначално изпратено от B.Graham
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от FordОт отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.Life won't wait for you.
Коментар
-
От отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamЛокото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
P.S. С това не искам да кажа, че с Грозданов Локото щеше да бие.
Много лошо играха.Кофти.
Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят. Няма дух в този отбор
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamЛокото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
Много лошо играха.Кофти.
Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят. Няма дух в този отбор
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamЛокото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
Много лошо играха.Кофти.
Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути когато съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят. Няма дух в този отбор и воля за победа
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКоментаторът... той ли е най-важното?
Видя се (и утре ще се довиди) колко струва Българският клубен футбол без ЦСКА - пълна нула !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътКоментаторът... той ли е най-важното?
Видя се (и утре ще се довиди) колко струва Българският клубен футбол без ЦСКА - пълна нула !!!
видяхме я и нея миналата година в 96 мин. какви дами играят в защита
тук става въпрос да се подкрепят всички български отбори , а в събота и неделя ще говорим за цецка-сливен и останалитеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от _1912_коментатора на мача кефи
все едно е някой ултрас
не бях слушал до сега такъв коментар
нестандартен е, не можеш да отречеш
ако работеше в моя телевизия още на полувремето щях да го уволня
тати го е уредил и той си се кефи
проблема е този който го е назначил и прекия му началник
поне няколко години трябва да е с някой стар и опитен колега в тандем да водят преките предавания и чак след това може и да го оставят сам да води ..........НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от _1912_коментатора на мача кефи
все едно е някой ултрас
не бях слушал до сега такъв коментар
нестандартен е, не можеш да отречеш
ако работеше в моя телевизия още на полувремето щях да го уволняЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар