IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от Ford
    От отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.
    Гигов за втори път прави същата грешка.Тъкмо един треньор направи сносен отбор и тоя го уволни защото мечтите му пораснали.
    Не мисля, че беше само той. Според мен тази смес я забъркаха фенове ( колкото и малко да са те), журалисти (уж, защото феновете не са журналисти), и може би някои от шефовете. Просто човека ги издигна много и искаха да се намърдат на мястото му. Той доста време не се даде, но накрая не издържа. А това е треньор, на който ако финансово отбора е стабилен може да направи много. Има една слабост, и тя е че разчита предимно на много възрастни играчи, но тази "бобма" гръмна след него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
      От отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.
      Гигов за втори път прави същата грешка.Тъкмо един треньор направи сносен отбор и тоя го уволни защото мечтите му пораснали.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Висла Краков - Барселона 1:0
        Армедия - Ювентус 1:1

играят си хората, не са като нашите
        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• От отбор, който има оскъдна публика аз не очаквам подвизи. По- добри бяха, е има и такива мачове. Лично за мен, след смяната на Грозданов пропадането им е въпрос на време. Човека направи много добър отбор, но от възрастни играчи. Това и щедрите съдийски реверанси направиха от Локо Сф отбор за УЕФА. Обаче апетитите за мястото на Грозданов станаха големи и той изхвърча. Тоя Окука защо го смятат за голям капацитет не знам, но с нищо не е по- добър от него, а сигурно е доста по- скъп.

Коментар

Първоначално изпратено от _1912_
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Локото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
            P.S. С това не искам да кажа, че с Грозданов Локото щеше да бие.
            Много лошо играха.Кофти.
            съгласен съм напълно за Грозданов

Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят . Няма дух в този отбор
            Изобщо не знам какво целеше Гигов със смяната му.
            Не толкова Гигов . Мисля , че там Тонев се скара с Грозданов и започна да му сипва на порции
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Локото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
              Много лошо играха.Кофти.

Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят . Няма дух в този отбор
              Изобщо не знам какво целеше Гигов със смяната му.
              Life won't wait for you.

Коментар

Много лошо играха.Кофти.

Локо започнаха добре , но нещо се пречупи при тях като не им дадоха дузпата и по-точно след няколко минути когато съдията даде наказателен удар за борчетата и после Локо заиграха само както те си знаят - сиреч не знаят какво да правят . Няма дух в този отбор и воля за победа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Коментаторът... той ли е най-важното?

Видя се (и утре ще се довиди) колко струва Българският клубен футбол без ЦСКА - пълна нула !!!
                  Наистина е добре,че не играете,защото ако този съдия ви беше свирил незнам кой повече простотии щеше да каже ти или тъпия червен коментатор по бнт

Коментар

• Локото десет години бяха нищо.Дойде Грозданов и направи отбор.Изведнъж обаче апетита стана вълчи и вече не е годен за треньор.Тоя Окука е изкукал.Вината си е на Гигов и сие.
                    Много лошо играха.Кофти.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Видя се (и утре ще се довиди) колко струва Българският клубен футбол без ЦСКА - пълна нула !!!
                      стига с тая цецка бе

видяхме я и нея миналата година в 96 мин. какви дами играят в защита

тук става въпрос да се подкрепят всички български отбори , а в събота и неделя ще говорим за цецка-сливен и останалите

Коментар

na men mi se struva dobre ,

che CSKA ne igraqt tazi godina v Evropa i se izmaknaha

Коментар

• Коментаторът... той ли е най-важното?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                            Първоначално изпратено от emos
                            коментатора на мача кефи

все едно е някой ултрас
                            Кое те кефи,тъпотииките които ръси ли?
                            говори като 15 годишен тинейджър

не бях слушал до сега такъв коментар

нестандартен е , не можеш да отречеш

ако работеше в моя телевизия още на полувремето щях да го уволня
                            Трагичното е,че точно в тая телевизия заплатите ги плащат такива като теб и мен
                            момчето не е виновно

тати го е уредил и той си се кефи

проблема е този който го е назначил и прекия му началник

поне няколко години трябва да е с някой стар и опитен колега в тандем да водят преките предавания и чак след това може и да го оставят сам да води ..........

Коментар

• Мъка, голяма мъка
                              Локото български или сръбски отбор е?
                              Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_
                                Първоначално изпратено от emos
                                коментатора на мача кефи

все едно е някой ултрас
                                Кое те кефи,тъпотииките които ръси ли?
                                говори като 15 годишен тинейджър

не бях слушал до сега такъв коментар

нестандартен е , не можеш да отречеш

ако работеше в моя телевизия още на полувремето щях да го уволня
                                Трагичното е,че точно в тая телевизия заплатите ги плащат такива като теб и мен
                                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Working...
                                X