IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Българка с титлата "Най-красиво дупе в света"

Първоначално изпратено от chernech
    здравейте колеги, мятам се отново на коня .. просто яденето в Олив`с се чака с часове ..
    Та, на въпроса на Джоанката /ако мога да те наричам така/, един истински мъж и от половин дупе разбира за кво иде реч .. всичко останало са аматьори .. мхм ..
    Много бих ти била задължена да използваш Ника ми на латиница или кирилица (нямам претенции), но без окончанието "ката".

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от babangida
      Имах идея да не си към пътно управление,но гузен не гоне.............................а хихихи
      Ми и аз т'ва си помислих, че имаш като идея и не съм към него....

Коментар

• Re: Българка с титлата "Най-красиво дупе в света"

Първоначално изпратено от Joan
        Първоначално изпратено от VS
        Предлагам да обсъдим тази фундаментална вест. Как мислите ще се отрази на Софикс?

.......

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=393151
        Колеги, четете внимателно Вижте линка - ИМА СНИМКИ
        VS,

Снимка има, ама най-съществената част от капитала на девойката, с най-високата пазарна оценка, не се вижда

Явно нашият фотограф не е успял да заеме стратегическа позиция при дислоцирането около подиума Виж другите как щракат като луди точно каквото си трябва

Така и не разбрах тук пищещите мъже как успяха да сравнят въпросното д...е с това на половинките си при тази оскъдна визуална информация за българката-шампион

П.П. Другите снимки са на неидентифицируеми д...та и не е ясно кое точно е на победителката все пак то е интересното, нали така?
        здравейте колеги, мятам се отново на коня .. просто яденето в Олив`с се чака с часове ..
        Та, на въпроса на Джоанката /ако мога да те наричам така/, един истински мъж и от половин дупе разбира за кво иде реч .. всичко останало са аматьори .. мхм ..

Коментар

• Имах идея да не си към пътно управление,но гузен не гоне.............................а хихихи

Коментар

• Джан, пак ти обяснявам къде ти е грешката - оценяваме дупето, а не останалата част от фигурата или лицето.

А Жени Калканджиева има заешка уста. Гуркова също не ме кефи... Верно - по вкус и по цвет, товарищих нет (така ли беше падежът?).

Единствено ТРЕЙС се харесва на всички !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ariman_007
              Дупето е пълен балон. Не инвестирайте в него, докато КФН и БАЛП вземат мерки да го изпуснат !!!
              Хахахаха, яко, това ще си го запиша някъде

Коментар

• Първоначално изпратено от babangida
                Joan освен търговията да нямаш и друга професия?????????
                Имам, ама не е тази, за която намекваш

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                  Джоан, дупето си е супер.

Бъркаш може би от това, че тук не е конкурс за мис, а за дупе Презаписването би било яко. За съжаление след писмото на БАЛИП КФН ще си вземе поука. Девойката малко е ощетена в този смисъл.

П.С. Женската ревност е пословична. И моята жена един път не съм я чул да каже, че друга жена е хубава.
                  Е, ок "На вкус и цвет..."

Освен това си е вярно, че моето мнение не може да е меродавно

Е, не така де - например Зита Джоунс е хубава Чарлийз Терон е хубава, Наталия Гуркова е хубава Даже Жени Калканджиева беше хубава.

А тази е просто някаква мангалка. Според мен, де.

Коментар

• Дупето е пълен балон. Не инвестирайте в него, докато КФН и БАЛП вземат мерки да го изпуснат !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
                      хаха .. рядко се среща жена с подобно уникално мислене .. ние с колегите май трябва да сме доволни, че наоколо се навъртат подобни дами .. пък и ника перфектен .. благодарско ..
                      а американката, ако ги е използвала тези 6-7 години за вдигане на стойността на актива по стопански начин, може би има още шанс .. но ако е употребила времето само за лежане по долните рафтове, мисля че е насъбрала доста отрицателна репутация /ако ме разбираш за кво говоря, а ти със сигурност разбираш/ .. ха
                      Моля

При по-внимателен прочит стигнах до извода, че въпросната американка не е вдигала стойността на актива си (поне не на този, който би и вършил работа), понеже казва "Защото аз се интересувам САМО ОТ БРАК, не от срещи и гаджета. " Вярно, споменава за някакъв "бедняк" с 250 к на година, ама все пак е един..., как да е, нали трябва да се изпробва в реални условия.

От друга страна, за даването на лизинг се изискват умения, които само практиката може да и даде. Тоест, вероятно си е надценила доста уменията поне в частта "любов", а от култура и умения в домакиството надали ще печели толкова добре в тази професия

Цялата и беда идва от сбърканата концепция за търга, това е моето мнение. Правилата и изскванията са различни от това, което тя си мисли. И дано наистина се вслуша в думите на брокера - човекът е съвсем добронамерен а и заинтересован, т.е. би могъл да й даде начален старт в новото попрще

Коментар

• Joan освен търговията да нямаш и друга професия?????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
                          Сега сериозно. Предлагам девойката да направи IPO. Презаписването при ТРЕЙС ще ни се стори детска игра.
                          Ами не съм съгласна с теб. Я загледай снимка No 4 и ако още смяташ, че за тази девойка ще има презаписване, ще ти препоръчам да отскчиш до околовръстното и да видиш на какви цени се предлагат подобни дупета от малцинствените групи там
                          Джоан, дупето си е супер.

Бъркаш може би от това, че тук не е конкурс за мис, а за дупе Презаписването би било яко. За съжаление след писмото на БАЛИП КФН ще си вземе поука. Девойката малко е ощетена в този смисъл.

П.С. Женската ревност е пословична. И моята жена един път не съм я чул да каже, че друга жена е хубава.

Коментар

• Ko ima na oklowrasnoto be?????????????

Коментар

• http://www.bild.t-online.de/BTO/news...o=2825594.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Earthquake
                                Първоначално изпратено от Joan
                                ...Сега разбирам защо наградния фонд е толкова скромен явно нивото на конкурса си е такова.

Извинения на всички пищещи тук мъже - напълно ви вярвам, че половинките ви имат по-хубави дупета
                                Май е назрял момента да организираме един конкурс "Мис Булка на инвеститор"
                                С извинение - "МисИС Булка на инвеститор"

Коментар

Working...
                                X