If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако беше с нули, едва ли бих казала 1-ца, нали? Бих казала 10-ца, 100-ца, 1000-ка или каквото и да е число с произволен брой нули след 1-цата. Старая се да се придържам към точността, особено когато боравя с числа. Професионална деформация
Цената е основата да, даже по пътя за Варна има и по 5лв.(не го казвам от личен опит) . А по-мургавите са по-горещи... и то навсякъде +2 градуса по топли... на мен също много ми харесват, но тези социализираните де
Ееееее ти пък "мангалката", по какво позна, мирише ми на женска завист ? А дори и да е, на кой му пука, момичето е с тен и е много хубава и секси. :P - тя станала първа, пак все ще се намери някой да я плюе - типично българска работа
Ами то си личи, че момата е представителка на определено малцинство у нас Но пък който го кефи, негова си работа Ако българските мъже не се кефеха на ромки (айде и аз по европейски да ги наричам , тези труженички на околовръстното щяха да измрат от глад. Е, чувала съм, че разковничето било в по-скоро в цената, отколкото в качеството на предлаганата стока там, ама коя съм аз да съдя
Между другото, веднъж пътувах с една циганка от Пловдив, женена за холандец - тя на 20, той на 50. Казваше, че много си падали по мургави северните мъже. Сигурно знае повече от мене по този въпрос
"Аз съм така", "Моята жена, еди-какво си" - ама колеги, така няма да стигнем до никъде! Темата постна стои само с постове и без снимки :-D
Предлагам Joan като един от най-активните участници тук да онагледи "най-съществената част от капитала на девойката".
Joan?
Предпочитам да се придържам към ролята на жури, а не на участничка в конкурса Така или иначе, нито образованието ми, нито професията ми предполагат използване на дадения ми от природата капитал в този му аспект, така че той не е от интерес за когото и да било извън избран много тесен кръг от хора (с брой, клонящ към 1-ца )
браво, браво .. това добре го каза ..
но повярвай ми, поради тази загадъчност "капитала" ти е заинтересувал повече хора, отколкото можеш да предположиш .. мхм ..
Ееееее ти пък "мангалката", по какво позна, мирише ми на женска завист ? А дори и да е, на кой му пука, момичето е с тен и е много хубава и секси. :P
айде, почна набалончването ..
МНОГО ХУБАВА, СЕКСИ, СЪС СТРАХОТЕН ЗАДНИК И БЕДРА ..
надухте й цената за секунда колеги, ама моля ви се Апостолов пак ще дава интервю по въпроса .. хахаха
Хахахах... тя цената си е за надуване и не само даже, и сплит ще и правим скоро
"Аз съм така", "Моята жена, еди-какво си" - ама колеги, така няма да стигнем до никъде! Темата постна стои само с постове и без снимки :-D
Предлагам Joan като един от най-активните участници тук да онагледи "най-съществената част от капитала на девойката".
Joan?
Предпочитам да се придържам към ролята на жури, а не на участничка в конкурса Така или иначе, нито образованието ми, нито професията ми предполагат използване на дадения ми от природата капитал в този му аспект, така че той не е от интерес за когото и да било извън избран много тесен кръг от хора (с брой, клонящ към 1-ца )
Ееееее ти пък "мангалката", по какво позна, мирише ми на женска завист ? А дори и да е, на кой му пука, момичето е с тен и е много хубава и секси. :P
айде, почна набалончването ..
МНОГО ХУБАВА, СЕКСИ, СЪС СТРАХОТЕН ЗАДНИК И БЕДРА ..
надухте й цената за секунда колеги, ама моля ви се Апостолов пак ще дава интервю по въпроса .. хахаха
Ееееее ти пък "мангалката", по какво позна, мирише ми на женска завист ? А дори и да е, на кой му пука, момичето е с тен и е много хубава и секси. :P - тя станала първа, пак все ще се намери някой да я плюе - типично българска работа
кефя се ..
темата за дупето върви редом до тази, паника на БФБ .. явно родния инвеститор е зажаднял за женски прелести, покрай постоянното надзъртане в ексели и отчети .. ха ..
утре отново сме нагоре .. мхм ..
Джан, пак ти обяснявам къде ти е грешката - оценяваме дупето, а не останалата част от фигурата или лицето.
А Жени Калканджиева има заешка уста. Гуркова също не ме кефи... Верно - по вкус и по цвет, товарищих нет (така ли беше падежът?).
Единствено ТРЕЙС се харесва на всички !!!
След кратък размисъл и справка с гугъл (руски сайтове), стигнах до извода, че падежът трябва да е родителен, защото е отрицание. Но окончанието май е "товарищей" за мъжки род и "товарищих" за ж.р. нет (т.е. другари и другарки). Ама не съм сигурна в това
Просто исках да илюстрирам, че все пак не смятам, че всички други жени освен мен са грозни
А иначе - щом те кефи мангалката с титлата или по-точно определена част от тялото й, няма лошо
Re: Българка с титлата "Най-красиво дупе в света"
Първоначално изпратено от Joan
Първоначално изпратено от chernech
здравейте колеги, мятам се отново на коня .. просто яденето в Олив`с се чака с часове ..
Та, на въпроса на Джоанката /ако мога да те наричам така/, един истински мъж и от половин дупе разбира за кво иде реч .. всичко останало са аматьори .. мхм ..
Много бих ти била задължена да използваш Ника ми на латиница или кирилица (нямам претенции), но без окончанието "ката".
Коментар