IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българка с титлата "Най-красиво дупе в света" !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cherry
    Аз лично познавам двама такива мъже - единият е наистина умен, затова него съвсем не го разбирам. Другият явно е муньо, но жена му такива ги натвори, толкова каши забърка, че не пътека, магистрала мина през гората, но човекът не само не проглежда, той като че ли се пази да го направи . И си крачеше редом с жена си по тия магистрали, не просто някой му ги е показвали, те двамката ги прокараха. Живот, какво да правиш!
    Да, и аз познавам такива .. но сякаш ги е страх да си признаят истината .. предпочитат да си мислят че наистина са номер едно, а всъщност те дори не са в класацията .. хахаха
    Много ме радват такива ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
      Първоначално изпратено от chernech
      Първоначално изпратено от psycoholic
      Според мен идеята е да ги подмамим да кажат какво действително не им харесва! Да има полза и за нас! В един друг форум, между другото, четох, една жена беше коментирала, че се кефи да гледа мъжа си потен с бира в ръка да вика на футболен мач - било първично и прочие! Така че, мили дами не ни пробутвайте най-плоските стереотипи:-)
      На мен пък са ми казвали че съм бил доста секси по време на мач, потен с очукани колене и особено в моментите, в които скачам да наритам нечий задник от отсрещния отбор .. хаха .. природа а ..
      Но нека жените да си кажат.
      Секси по време на мач е Ван Нистелрой ама той си е секси и не само по време на мач Ако приличаш на него - вярвам ти

Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите
      Целулитът е много по-секси от биреното коремче ... особено когато добие вид на кора от портокал ... множествени трапчинки и бричове ...

Коментар

• Ехаааааааааа. Тука се заформя здрав спор Само без въргали

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Според мен идеята е да ги подмамим да кажат какво действително не им харесва! Да има полза и за нас! В един друг форум, между другото, четох, една жена беше коментирала, че се кефи да гледа мъжа си потен с бира в ръка да вика на футболен мач - било първично и прочие! Така че, мили дами не ни пробутвайте най-плоските стереотипи:-)
          На мен пък са ми казвали че съм бил доста секси по време на мач, потен с очукани колене и особено в моментите, в които скачам да наритам нечий задник от отсрещния отбор .. хаха .. природа а ..
          Но нека жените да си кажат.
          Секси по време на мач е Ван Нистелрой ама той си е секси и не само по време на мач Ако приличаш на него - вярвам ти

Иначе гледката на потни запалянковци с бири (и съответните коремчета вследствие злоупотреба с тази напитка) някак не ми пасва на секс-фантазиите

Коментар

• веднага да направиш безплатни тениски с такъв надпис и да ги раздаваш на съмишленичките си...така по-лесно ще ви разпознаваме вас - качествените жени

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan
              Първоначално изпратено от chernech
              МАЛЕЕЕЕЕЕЕ, И ТОЧНО ПО ФЪН-БОКС-ОФИС ПОЩАТА, ПРИСТИГА СЛЕДНОТО:

Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!
              Автор Администратор
              03 December 2007

No SexЕдна вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!
              Занчи, ето една черта, която аз лично не харесвам в мъжете - да се правят на интересни с парите си и да се надлъгват кой колко повече има.

Иначе шегичката си я бива, но не е точно моя тип на поведение като жена. Най-мразя да завися от някого за нещо. И ако ще си купувам нещо, след като съм гледкала покорно и предано някой мъжкар в очите като гладно и благодарно кученце, мерси! По-добре без това нещо! Подаръците с повод или като знак на любов са едно, ама това са изключения. А иначе - всеки да си харчи, каквото си е изкарал.

Хей, мъже, и ние можем да изкрваме пари Избийте си от главата тези средновековни виждания за отношенията мъж-жена. Веднага ще стане по-леко общуването с вас
              аз пък мразя жените, които искат да използват моите парички за да се чустват принцески ...

Коментар

МАЛЕЕЕЕЕЕЕ, И ТОЧНО ПО ФЪН-БОКС-ОФИС ПОЩАТА, ПРИСТИГА СЛЕДНОТО:

Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!
                Автор Администратор
                03 December 2007

No SexЕдна вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш." "Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа." Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата." Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение." Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?" И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: "Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!" Очевидно и тази нощ няма да има секс !!!
                Занчи, ето една черта, която аз лично не харесвам в мъжете - да се правят на интересни с парите си и да се надлъгват кой колко повече има.

Иначе шегичката си я бива, но не е точно моя тип на поведение като жена. Най-мразя да завися от някого за нещо. И ако ще си купувам нещо, след като съм гледкала покорно и предано някой мъжкар в очите като гладно и благодарно кученце, мерси! По-добре без това нещо! Подаръците с повод или като знак на любов са едно, ама това са изключения. А иначе - всеки да си харчи, каквото си е изкарал.

Хей, мъже, и ние можем да изкрваме пари Избийте си от главата тези средновековни виждания за отношенията мъж-жена. Веднага ще стане по-леко общуването с вас

Коментар

• а това с монокините лятото направо се омазахвате (вие жените) по плажовете....ми на мене чесно след 2 часа ми става тъпо да ми се завират в погледа всякакви гърди...и спира да ми е еротично...то като на тепсия - никви усилия не полагаш...така "ловеца" в мъжа пуска коремче, затластява, губи интерес и изобщо не гони плячката

Коментар

Зависи с какво е прекалил, мила ми венето .. хахаха ..

Аз май си падам повече по тениските, пуловерът пречи да се вихриш .. освен ако не се опъваш на дивана, разбира се .. ха
                    Абе по-скоро си падате по прашки и монокини , ама хайде - нека са тениски.....

Коментар

• Аз лично познавам двама такива мъже - единият е наистина умен, затова него съвсем не го разбирам. Другият явно е муньо, но жена му такива ги натвори, толкова каши забърка, че не пътека, магистрала мина през гората, но човекът не само не проглежда, той като че ли се пази да го направи . И си крачеше редом с жена си по тия магистрали, не просто някой му ги е показвали, те двамката ги прокараха. Живот, какво да правиш!

Коментар

Първоначално изпратено от AfterDark
                        Първоначално изпратено от Cherry
                        Ето, налучкала съм недостатъка значи

Друг недостатък в тази плоскост - да имаш жена, която не е съвсем идеалната, абе куцат й някои разсъждения...но да имаш розови очила и да не виждаш за какво става дума. Или иначе казано - да си мъж под чехъла на жена, която не може да се справя с него /чехъла /. Това също много ме дразни, нищо, че съм жена . И по-големият проблем - да искат да ти свалят очилата, ама ти да не даваш .
                        Cherry,

Едно е да ти кажат, че има пътека през гората ... съвсем друго е да я извървиш сам ...
                        Ама Афтър, длъжен си да се съгласиш, че е пълно с мекици дето се оставят няква скумрия да ги прави на квот си поиска .. така ли е ..
                        да ... съгласен ...

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
                          Първоначално изпратено от Cherry

Друг недостатък в тази плоскост - да имаш жена, която не е съвсем идеалната, абе куцат й някои разсъждения...но да имаш розови очила и да не виждаш за какво става дума. Или иначе казано - да си мъж под чехъла на жена, която не може да се справя с него /чехъла /. Това също много ме дразни, нищо, че съм жена . И по-големият проблем - да искат да ти свалят очилата, ама ти да не даваш .
                          Cherry,

Едно е да ти кажат, че има пътека през гората ... съвсем друго е да я извървиш сам ...
                          Ама Афтър, длъжен си да се съгласиш, че е пълно с мекици дето се оставят няква скумрия да ги прави на квот си поиска .. така ли е ..

Коментар

Ааа, да се разберем веднъж завинаги .. аз с плоска жена, не в гърдите, а в главата, не мога да съжителствам .. а който може да си сложи розови за това, смятам че е също толкова плосък .. хубаво е жената да е силна, за да имаш наистина достоен партньор насреща, иначе аман от домакини /от онези с пеньоарите, дето Joan ги спомена хаха/ ..

Коментар

Cherry,

Коментар

• Ето, налучкала съм недостатъка значи

Коментар

Working...
                                X