Филми които не трябва да се пропускат за мен са : Лоши момчета, Умирай трудно, Жега, Гладиатор, предай нататък, да ритнеш камбаната с финес, време разделно, тетрадката. Филмите на Луи Дьофинес, Пробуждане, Смело сърце, Патриотът.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любимите ви филми
Collapse
X
-
12 филма, очаквани през 2015 година.Кои ще са най-хитовите заглавия,прочетете на : http://www.economic.bg/bg/news/4/fil...15-godina.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от asenbo Разгледай мнениеАз много харесвам старите БГ филми и ги гледам с удоволствие.
Куче в чекмедже
Оркестър без име
Топло
Да обичаш на инат
И още много, много други!
Коментар
-
филм
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАууу,че страшен филм,защо ти е да го гледаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stiliqn1 Разгледай мнениеабе новсам и незнам каде да пиша и затова избрах тук здравеите извинете ме за правописа абе търся френски филм на ужасите по0мня за някакав дедектив две сестри или три бяха си приличаха мисля че убиваха ученици накрая на филма закараха нашия в една хижа и там се трепаха едната бе за него а другата не това помня и моля дайтеми някои голям форум тоз бг еди коиси вече е паратик и калдата и тяАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
филм
абе новсам и незнам каде да пиша и затова избрах тук здравеите извинете ме за правописа абе търся френски филм на ужасите по0мня за някакав дедектив две сестри или три бяха си приличаха мисля че убиваха ученици накрая на филма закараха нашия в една хижа и там се трепаха едната бе за него а другата не това помня и моля дайтеми някои голям форум тоз бг еди коиси вече е паратик и калдата и тя
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=16RZHqCIy9M
За мен това е един много силен филм и аз наистина го харесвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЕй как ми се е догледало Роки 4 отново!
Коментар
Коментар