IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ново сборище, ново сборище :-)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последно в 18,00 или 20,00 ч.?

Коментар

• Ний двамата в Четвъртък 18 ч. ще сме в Джепето .
      Благодарности на организиращите.

Коментар

• Но е за Четвъртък. Някой да не се изтресе днес Е, ще пие по бира, а може и мача да гледа...

Коментар

• Резервацията е за 18:00, а мястото на заведението съм го показал на карта малко по-долу.

Първоначално изпратено от boshko
          За тези които не са ходили, ето къде се намира:

http://www.boshko.com/Download/Pictures/Jepeto.jpg

http://www.emaps.bg/emaps/content.as...maxy=4733796&m
          apSize=1&cboMaps=68134&mapX=199039&mapY=4733287&ln g=
          BG

Коментар

• ....последно колко часът? И така и не казахте де точно живее тоя луд дърводелец? :-(
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Весело изкарване...
              и този път
              няма да успея да се запозная на живо с Вас..
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Значи, 18.00 остава. Boshko, благодаря, че си правиш труда. Знам как е, щото миналия път аз резервирах. Като заседнем в 18.00 ще откараме до затваряне на кръчмата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Valentinski
                  До тук добре, но си мислех, че сме закотвили срещата за 18.00. Все ми се струва, че сега редиците ще оредеят. Миналия път поне половината си се бяхме събрали към 18.00 ...
                  Ами това никой не ми го каза, а и аз не знаех кога се е състояла миналата среща.
                  Не е проблем, ще се обадя да сменя резервацията за 18:00.

Аз ще мога да дойда не по-рано от 19:30.

Коментар

• До тук добре, но си мислех, че сме закотвили срещата за 18.00. Все ми се струва, че сега редиците ще оредеят. Миналия път поне половината си се бяхме събрали към 18.00 ...

Коментар

• Резервирал съм в градината на Джепето за Четвъртък 20:00ч.
                      Резервацията е на името на Божидар Марков.

Коментар

• След около час ще ходя да резервирам за 12 човека, ако съм пропуснал някой моля да си каже.

Коментар

• Айде поне пратете някой от редакцията на Инвестор.бг. За модератор

Коментар

• Аз защото съм с малко дете, не бих се ангажирал че ще дойда
                            Ще реша в последния момент
                            Ще направя всичко възможно, но не съм сигурен, че ще успея

Коментар

• ...и Зарко каза ми, че ще дойде...
                              И и не казахте де тоя тип Джепето - близо до коя улица е?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Здравейте.Ще дойдем двамата със съпругата ми.

Коментар

Working...
                                X