Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигналът на 106.7 мегахерца е напълно реален. Гледах поне 5 видеа,където се засича тоя сигнал на тая честота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Изводите наистина са тревожни: НАПРЕГНАТ СИ.
Пак да ти река, Апофис е много по-сериозна заплаха.
И нормално е да съм напрегнат като всяка вечер виждам в небето няколко НЛО.Да наблюдават все едно са на пост.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 21:25.
Коментар
-
Момент: ЛИЧНО АЗ, командвах група пеленгатори. Дори да засечеш посоката, от която идва даден сигнал, това НЕ ЗНАЧИ автоматично, че знаеш, откъде е излъчен. Дори и на УКВ. ЗАЩОТО, ИМА МНОГА ПОСОКИ НА ПРЕизлъчване (отразяване), а при антената, обикновено, се получава онтересна и терференчна картина. Трябва си триангулация но, И там, макс.да видиш, откъде идва до теб сигналът...ОРИЕНТИРОВЪЧНО. А в диапазона 2,4 GHz, яко правят QRM и микровълновите печки (дтрашна сила), пък и външни антени по летящи апарати, създават проблеми. Да, по принцип може, ама те откъде да знаят, дронът на коя честота приема? Излъчват си някакви нещо, голямо чудо. Нещо като "Твоя сигнал" на 106,7.
Коментар
-
За себе си съм доказал. Споделих информацията която имам и изводите, които правя, пък който ще да вярва. Дреме ми дали ми вярваш или не.
Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.
Пак да ти река, Апофис е много по-сериозна заплаха.
Коментар
-
Възможно е.Не съм компетентен в тая тема.
Коментар
-
Точно НУЛА си "доказал". Някой нещо рекъл, папагал повторил.
Що си мислиш, че ми е важно кой ще повярва и кой не?Ако това ми беше важно изобщо нямаше да пиша за тия неща,щото повечето хора си мислят, че е измислица.Но не ми пука кой какво мисли.
Пиша за тия неща, щото наистина са много важни и ужасяващи. Пък ако не се сбъднат прогнозите ми ще съм най-щасгливият човек на света.
Но като анализирах всички факти изводите не са обнадеждаващи.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
поради естеството на експеримените
повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
най-загадъчно мълчат и отричат контакт
жертвите на извънземното лгбт космическо движение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тука също каза една голяма смешка, плод най-вероятно на техническо невежество. От гледна точка на едно потенциално НЛО сигнали с честота 2.4 GHz го облъчват от всички страни, някои от които хиляди пъти по-мощни от тези на дистанционното на дрона. Това са хилядите локални Wi-Fi и Bluetooth мрежи в населените места и в колите, които се движат по пътя. Освен това комуникацията на всички е в режим на времеделене, за да си пречат колкото се може по-малко.
От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм го доказал, не е мой проблем, че някой няма достатъчно интелект да го разбере.
- 1 like
Коментар
-
ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
повечето отвлечни предпочитат да не говорят за това
най-загадъчно мълчат и отричат контакт
жертвите на извънземното лгбт космическо движениепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Най-лесно им е да проследят сигнала откъде идва.
От гледна точка на НЛО-то изглежда все едно всяка една секунда последователно във времето да го облъчват от 1000 различни места.
Коментар
-
ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
Като се задълбочих в темата в повечето случаи на отвличания самите отвлечени случайно или нарочно се доближават до НЛО.Т.е ако стоиш надалеч няма да тръгне да те преследва, но ако се приближиш прекалено много ,може и да изтеглиш късата клечка.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:51.
- 1 like
Коментар
-
Много обичам една кратка думичка:
"Докажи." ДО-КА-ЖИ.
- 1 like
Коментар
-
Естествено, че не.Да не съм луд да отида близо до НЛО.Един път го следвах с автомобила и то спря и тръгна към мен.Хайде няма нужда да съм безумец.
И аз зор нямам. Който иска да ми вярва,който не си е негов проблем. Да не би да изкарам пари от тая работа,та чак да ми е зор да доказвам?
- 1 like
Коментар
Коментар