Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАко не ми тръгне проекта добре дай да развъргим бизнес-аз ще почна да публикувам по социалните мрежи тия неща,ще ходя да говоря при някои известни блогери, а ти ще строиш бункерите.
...Не, едва ли. Не мисля, че ще се навие. Той е по по-технологичните неща ама и там нещо, гледам, предпочита вече да си играе и е свалил гарда. Зарежи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Мислил съм го това, но проучванията ми сочат, че в България пазара е нищожен. Я си го купят 2-3 човека, а не. Виж ако Путин взриви една атомна бомба, нямаш си представа какъв огромен пазар ще се отвори. Няма нужда от пълноценна ядрена война - достатъчна е една единствена малка атомна бомбичка някъде из степите на Русия хей така за демонстрация на сила и решителност.
То и в друго има потенциален пазар - пакети или куфарчета с вещи и оборудване, необходими за първите дни в постапокалиптичното общество. Списъка с дреболии, които да ги има в куфарчето, има няколко стотин реда. Някои от тях обаче са буквално задължителни и са животоспасявщи. Например противогаз, малко Гайгер-Мюлерово брояче, хапчета йод, прожектор, соларно панелче, аптечка, уредче за филтриране на вода и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако не ми тръгне проекта добре дай да развъргим бизнес-аз ще почна да публикувам по социалните мрежи тия неща,ще ходя да говоря при някои известни блогери, а ти ще строиш бункерите.
То и в друго има потенциален пазар - пакети или куфарчета с вещи и оборудване, необходими за първите дни в постапокалиптичното общество. Списъка с дреболии, които да ги има в куфарчето, има няколко стотин реда. Някои от тях обаче са буквално задължителни и са животоспасявщи. Например противогаз, малко Гайгер-Мюлерово брояче, хапчета йод, прожектор, соларно панелче, аптечка, уредче за филтриране на вода и т.н.Last edited by Mateev; 14.02.2025, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Ами.., защо тогава се караш с Матеев...Той може да ти помогне да си осребриш знанията...Виж колко разнородни бизнеси е развил...Да го ползваш нещо като бизнес - ангел...
А проекта не е свързан с бизнес, а с услуги.Ще бъде нещо уникално, като ще си приложа натрупаните знания.Най-важното е да го популяризирам.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 21:09.
Коментар
-
Гледал съм клипове, при които строежа на бункери направо си беше бизнес. Бункера представлява сравнително голямо помещение от дебела пластмаса и с някакво обзавеждане вътре в него. Транспортира се с TIR. Там на място се изкопава дупка с трактор, поставя се бункера в нея и се залива с бетон. Бункера си имаше стъпалца и се затваряше с пластмасов капак с уплътнение.
Ето един за 400 000 долара.
Last edited by mirodes; 14.02.2025, 21:05.
Коментар
-
Не.Това е работа за инженери като Матейко и старшинката. Аз съм скаран с техниката, затова пък имам много знания. Свързан е със знания.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Теб даже и да те напсува човек не върви. Толкова си смешен. Не знам защо,но не предизвикваш гняв в мен,а само смях.
В известна степен дори си ми симпатичен, и ти си бил в структурите за сигурност, и на теб като мен не ти е провървяло в живота, за да достигнеш пълния си потенциал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Страхова невроза нямам.Занимавал съм се с такива боклуци и на никой не съм мълчал,бил съм много пъти на косъм от смъртта заради болестите си,така че аз съм последния човек на света, който може да има страхова невроза.Ако някой мисли,че ме е страх може да дойде и да ме пробва.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
- 1 like
Коментар
-
Не.Това е работа за инженери като Матейко и старшинката. Аз съм скаран с техниката, затова пък имам много знания. Свързан е със знания.
Ето един за 400 000 долара.
Last edited by Mateev; 14.02.2025, 20:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Въображението, на Природата, Бабалата, кратно надминава и най-безумните човешки фантазии. Та,
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
В известна степен дори си ми симпатичен, и ти си бил в структурите за сигурност, и на теб като мен не ти е провървяло в живота, за да достигнеш пълния си потенциал.А и си и един от малкото по-ляво настроени хора във форума. Щото тук 99 процента са ултрадесни.В икономически смисъл, не в политически.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 20:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧовече, кажи най-накрая, че се шегуваш, будалкаш се с нас
Не е възможно нормален човек толкова да е изкукуригал
1. Не се шегува 13,5 . Забрави. Сериозен е, като Смъртта и данъците.
2. Възможно е. Може и още отгоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
филмирал се е
ще му мине
само да се разкарат тия светлини над къщата
мирко, мой човек си
и пак ти го казвам
опитай се да се концентрираш върху нещо друго
и извънземните сами ще изчезнат
като ковида
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Аааааа,да не би това да е новият ти проект - строеж на бункери....И с тая тема си правиш маркетингово проучване за потенциални клиенти....
Коментар
-
Чувал съм, че в Щатите много хора си правят бункер или помещение под земята, но то това е за защита от урагани и торнада. Може би радиационни укрития - това мога да го повярвам, че някой богаташш може да даде пари да си го построи. Точно против извънземните обаче бункера е последното нещо, което може да те защити, и последното нещо, от което би се страхувл един нормален човек.
Твоето е страхова невроза. Много жени я имат - страх например от паяк или от мишка. Върви на лекар, има хапчета, с които той може да те успокои.
Казвам до какви изводи съм стигнал, пък който иска да им вярва. Колкото до бункера-наистина не се знае дали ще помогне, ама пак е по-добре да го има човек ако има възможност да изгради такъв.
Коментар
Коментар