IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук някои се майтапят с нашия другар, но положението е тревожно!
    Дайте да съберем средства, и да му намериме най-добрия психиатър
    в Европа.

Събирането на парите можем спокойно да поверим на Ивелин Михайлов

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, вече изкуствените спътници са толкова много че наблюдението от Земята на небесните тела за астрономите е станало невъзможно. Така че дори да се движи метеорит към планетата няма да го видят. Голям няма да може да изгори в атмосферата, ако са малки и дори много наброй ще изгорят, а да се раздроби може с ракета и взрив. Такива неща се случват в последните десетилетия, но какво може да се направи - култа към частната собственост е навсякъде. Общия интерес е сметен някъде.
      Да бе, така е !
      И аз гледах един документален филм с Брус Уилис -
      взривиха един голям метеорит,
      без да питат частна или държавна собственост е метеорита !
      Last edited by barbaron; 24.12.2024, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        Не са. Само че не е самолет,а стотици НЛО.
        https://vm.tiktok.com/ZNew6Yv6N/
        Не си ли наясно вече,че аз пиша САМО доказани неща.
        А ако имам съмнения в нещо казвам, че не е 100 процента потвърдено.
        И аз се чудя защо учените се натискат да публикуват статии и книги
        само в реномирани списания и издателства !

Достатъчно е да публикуват в TIKTOK и милиарди ще им повярват

Не знам защо се сещам за една фамозна мисъл на Айнщайн за Вселената и ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Това аксиоми ли са или теорема ? ?
          Това са необективни мисли, щото са далеч от тези на Вергилчо.

Коментар

Не са. Само че не е самолет,а стотици НЛО.
            https://vm.tiktok.com/ZNew6Yv6N/
            Не си ли наясно вече,че аз пиша САМО доказани неща. А ако имам съмнения в нещо казвам, че не е 100 процента потвърдено.
            Ти за много неща си сигурен, което, не ги прави факт. Някакво възприятие от някакъв момък, 1/4*10^9 (една четиримилиардна част) от всички мъже на света. Признавам, много сериозна част което, прави, направо обективна истина всичко,за което тя си е помислила. Още 4 милиарда жени, тях изобщо не ги броим. Да. Те пък, може друго да си мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
              НЛО има. Извънземни няма.
              Освен в холивудските филми.
              НЛО не са извънземни.
              Това аксиоми ли са или теорема ? ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Защо им е кораб-майка, ако целта е изтребване на човечеството? Ами че аз мога да ти кажа поне 100 различни начина, при които е достатъчно и едно единствено дистанционно управлявано НЛО. Например смъртоносен вирус, телепатичен контрол, мощно йонизиращо лъчение, премахване на озоновия слой на планетата, отклоняване на голям астероид от орбитата му и блъскане в земята, промяна на гените на жените, за да се предизвика бзплодие, добавяне на енергия в ураган 6-та степен, и направата му на 10-та степен, всемирен потоп или 500 метрово цунами, избухване на супервулкани и т.н.

За всичкото това е достатъчно само едно единствено високотехнологично НЛО с ИИ, на който му е зададена мисия. Така че цялата ти теория с хилядите разузнавателни НЛО-та се разбива на пух и прах. Също така и огромния кораб-майка - защо да разкарват между звездите такава огромна маса, ако просто искат да ни изтребят? Не е ли по-логично едно друго обяснение - кораба е търговски, носи едни стоки, продава ги и се връща с други стоки. Или пък е миньорски кораб, който от някоя далечна наша планета или спътник ще добива минерали, които ние така или иначе в момента не можем да ги добиваме. Примери хиляди, но всичките те са свързани с едно единствено нещо - кораба е с огромна маса, защото е товарен кораб, а не защото е боен кораб. Ако беше боен кораб, щеше да е малък, бърз и невидим с телескоп или радар.
                Не се знае дали е един кораб или флотилия от кораби,пътуващи заедно. Едва като навлязат в Слънчевата система ще се знае. И нито цунами ,нито супервулкан могат да унищожат цялото човечество. Може да идват бойни кораби ,който да превозват бойни НЛО, я тия на Земята да нямат оръжия.
                Но те уверявам, че ще съм най-щастливият човек на света ти да си прав и моите опасения да са неоснователни.
                Засега може само да гадаем. Може да си има редовна линия от Проксима Б до Земята и чак сега да ги засичаме. Но съчетано с активността на НЛО на Земята ме тревожи.Щото за пръв път е засечен и сигнал от изкуствен произход към Земята точно от тая звездна система и след това НЛО се активизираха. Значи става въпрос за извънредно събитие.
                Тия три събития-сигнала, активизирането на НЛО и кораба пътуващ към Земята са координирани със сигурност.
                Last edited by mirodes; 24.12.2024, 13:08.

Коментар

Скоро друга песен ще запееш. Само дано не е плачевна, че натам вървят нещата. Ако ни нападнат може и да няма време и за прощална молитва,щото сигурно имат такива оръжия, които да изтребят цялото човечество.
                  Поне да си беше направил труда да изглеждаш заснетото видео от бразилски туристи ,на които се виждат три фигури подобни на описаните в мола.И няма как да има само извънземни безпилотни апарати на Земята. Със сигурност има и извънземни форми на живот, които ги управляват дистанционно и ги координират.А по-големите може и да се управляват непосредствено от тях.
                  Защо им е кораб-майка, ако целта е изтребване на човечеството? Ами че аз мога да ти кажа поне 100 различни начина, при които е достатъчно и едно единствено дистанционно управлявано НЛО. Например смъртоносен вирус, телепатичен контрол, мощно йонизиращо лъчение, премахване на озоновия слой на планетата, отклоняване на голям астероид от орбитата му и блъскане в земята, промяна на гените на жените, за да се предизвика бзплодие, добавяне на енергия в ураган 6-та степен, и направата му на 10-та степен, всемирен потоп или 500 метрово цунами, избухване на супервулкани и т.н.

За всичкото това е достатъчно само едно единствено високотехнологично НЛО с ИИ, на който му е зададена мисия. Така че цялата ти теория с хилядите разузнавателни НЛО-та се разбива на пух и прах. Също така и огромния кораб-майка - защо да разкарват между звездите такава огромна маса, ако просто искат да ни изтребят? Не е ли по-логично едно друго обяснение - кораба е търговски, носи едни стоки, продава ги и се връща с други стоки. Или пък е миньорски кораб, който от някоя далечна наша планета или спътник ще добива минерали, които ние така или иначе в момента не можем да ги добиваме. Примери хиляди, но всичките те са свързани с едно единствено нещо - кораба е с огромна маса, защото е товарен кораб, а не защото е боен кораб. Ако беше боен кораб, щеше да е малък, бърз и невидим с телескоп или радар.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Аз пък вярвах че под океана има гигантска костенурка и вторият океан леко ме обърква. А за мола съм изненадан, ако бях триметров извънземен щях да пазарувам онлайн. Сигурно са искали да мерят дънки, да не са им къси.
                    Скоро друга песен ще запееш. Само дано не е плачевна, че натам вървят нещата. Ако ни нападнат може и да няма време и за прощална молитва,щото сигурно имат такива оръжия, които да изтребят цялото човечество.
                    Поне да си беше направил труда да изглеждаш заснетото видео от бразилски туристи ,на които се виждат три фигури подобни на описаните в мола.И няма как да има само извънземни безпилотни апарати на Земята. Със сигурност има и извънземни форми на живот, които ги управляват дистанционно и ги координират.А по-големите може и да се управляват непосредствено от тях.

Коментар

• mirodes, ако вярваш в Дядо Коледа става, Сащ ще имат такова нещо като извънземни кораби и не са го разтръбили да се изфукат колко са напред от другите. Ти вярваш в чудеса.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Също така, че под океана имало друг океан и дори суша, която се.обитавала от.извънземните.Както и за техни бази в Антарктида и под остров Гваделупа. Както и че през януари тази година в мол в Маями са се появили три извънземни от тия високите.
                        Аз пък вярвах че под океана има гигантска костенурка и вторият океан леко ме обърква. А за мола съм изненадан, ако бях триметров извънземен щях да пазарувам онлайн. Сигурно са искали да мерят дънки, да не са им къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Предполагам,че поради невнимание си объркал темата...Най-вероятно си искал да го напишеш тоя пост в "Бисери и вицове"...
                          Тия хиляди НЛО трябва да имат някъде база. И най-вероятното място за това е под водата,щото там са трудни за откриване. Или в Антарктида.
                          За извънземните във военни бази на САЩ се говори от няколко източника и че става въпрос за извънземни,чийто кораб е катастрофирал.Естествено нищо не я потвърдено официално.За извънземните в мола в Маями също се говори неофициално, но има случай от 1982г ,когато съветски водолази откриват при гмуркане в Байкал три същества високи близо 3 метра, има и видео на бразилски туристи с подобни същества,та тая история за мола може и да не е измислена. Съществата пак са три като и в другите два случая и описанието е сходно.
                          За рептилите-невъзможно е едновременно в Месопотамия и Еквадор да се нарисуват едни и същи фигури и то с няколко хиляди години разлика ако и на двете места не са видели тия приличащи си същества. Двете места са нямали никакви връзки и са на 12 хиляди км едно от друго.
                          Last edited by mirodes; 24.12.2024, 11:52.

Коментар

• mirodes, вече изкуствените спътници са толкова много че наблюдението от Земята на небесните тела за астрономите е станало невъзможно. Така че дори да се движи метеорит към планетата няма да го видят. Голям няма да може да изгори в атмосферата, ако са малки и дори много наброй ще изгорят, а да се раздроби може с ракета и взрив. Такива неща се случват в последните десетилетия, но какво може да се направи - култа към частната собственост е навсякъде. Общия интерес е сметен някъде.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Напротив - всички сме съгласни, че има истински НЛО-та. Може би само в 0.1% от всички небесни цветомузики, но да, има истински сериозни НЛО-та, за които дори можем с основание да започнем да подозираме, че произхода им не е земен. Дотук добре, но защо трябва да си въобразяваме, че мисията на НЛО-тата е да ни изтребят. Според мене е точно обратното - мисията им е да ни наблюдават и от време на време дори да ни помагат да поумнеем малко и най-важното - да ни помагат да не се самоунищожим.
                              НЛО има. Извънземни няма. Освен в холивудските филми.
                              НЛО не са извънземни.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Наистина може само да предполагаме намеренията им.Досега не са били враждебни, но мен ме притеснява тоя кораб, който пътува към Земята и тая активност. В последните дни научих толкова невероятни истории, за които смятах,че са фантастика, но явно не са.Има разкази на очевидци и то хора, на които може да се има доверие, че в база на военните в САЩ е имало извънземни и че е било разговаряно с тях.И че били няколко вида-едните ниски сиви човечета с голяма глава и огромни очи, другите високи по 3 метра. Трети били така наречените рептили и е учудващо, че има рисунки на едно и също гущероподобно същество в Месопотамия и в Еквадор на 10 хилядоле км разстояние и то още преди европейцш да са ходили в Америка.
                                https://vm.tiktok.com/ZNewjQGA1/
                                Също така, че под океана имало друг океан и дори суша, която се.обитавала от.извънземните.Както и за техни бази в Антарктида и под остров Гваделупа. Както и че през януари тази година в мол в Маями са се появили три извънземни от тия високите. Има заснети видео на такива от бразилски туристи
                                https://vm.tiktok.com/ZNewjTXFN/
                                Предполагам,че поради невнимание си объркал темата...Най-вероятно си искал да го напишеш тоя пост в "Бисери и вицове"...

Коментар

Working...
                                X