If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Точно така-съобщено е в Конгреса на САЩ. От това по-достоверно няма накъде.
Помисли над факта, че в Конгреса на САЩ, конгресмените(народните представители) имат специален имунитет да говорят каквото си поискат... Демек това, че нещо там някой е казал, въобще не е доказателство, за истинността на казаното
Ти не влизаш в тая тема да дебатираш ,а да се подиграваш. И още няколко като теб.Така че нямам никакво намерение повече да пиша по въпроса .Така или иначе скоро тия неща ще станат публично достояние
Аз сериозно настоявам да получа официално извинение, когато извънземните ни кажат, че трябва да имаме глобално правителство, да не ядем месо и да нямаме лични МПС.
Ти не влизаш в тая тема да дебатираш ,а да се подиграваш. И още няколко като теб.Така че нямам никакво намерение повече да пиша по въпроса .Така или иначе скоро тия неща ще станат публично достояние
Бай Мирчо, до преди малко виждаше ли се яркото "НЛО" в небето на югозапад?
Ако да, това е планетата Венера...
Каква Венера?Сега се намират на североизток от Пазарджик и светят с бяла, синя и червена светлина. Гледах ги с бинокъл и светлините са отчетливи.
И не става въпрос за един обект, а за няколко. Единият стоеше в югоизточна посока,а сега го няма, но от другата страна сега има два.
Бай Мирчо, до преди малко виждаше ли се яркото "НЛО" в небето на югозапад?
Ако да, това е планетата Венера...
Спред мен "НЛО"- то е Арктур, най ярката звезда от Воловар. Сега се намира на изток-югоизток. Определям го лаишки - според положението към Голяма Мечка.
Интересното е, че Арктур се движи в група от над 50 тела и се движат по - различно от останалите звезди.
Само се моля опасенията ми да не се окажат верни и наистина да има инвазия на извънземните, а тази активност на НЛО просто да е демонстрация или каквото и да е там,но не и подготовка за инвазия.
Каква ти инвазия - те са изгладнели, ребрата им се броят, нямат вече дрехи - трябва да им помогнем
Много са симпатични и миролюбиви
Коментар