If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щатът Охайо например всяка седмица отпуска по жребий награда от 1 милион долара - в лотарията участват гражданите, които вече са имунизирани. В Ню Йорк в края на април пък подаряваха по един джойнт на всеки имунизиран с първата доза. В Мейн привличаха кандидатите за ваксина с безплатни ловни разрешителни, а преди няколко дни град Ню Орлиънс предизвика сензация, когато обяви, че за всяка инжекция с ваксина ще се полагат по половин килограм лангусти безплатно.
Но и в други части на света имат оригинални хрумвания: в някои части на Индия бижутери подаряват на ваксинираните златна халка за носа, в Русия и Сърбия раздават ваучери за покупка на стоки, а в румънска Трансилвания ваксинират в замъка на Дракула и издават сертификати за безсмъртие
Голяма грижа за народа , безпрецедентна .... чак да се притесни човек !
Кои цифри точно ? Гледай западна Eвропа ама не към момента а след месец , и не се предоверявай за описаните им смъртни случаи, т.е. ако си вакстан умираш от придружаващите ти заболявания а ако не си умираш от корона !
Щатът Охайо например всяка седмица отпуска по жребий награда от 1 милион долара - в лотарията участват гражданите, които вече са имунизирани. В Ню Йорк в края на април пък подаряваха по един джойнт на всеки имунизиран с първата доза. В Мейн привличаха кандидатите за ваксина с безплатни ловни разрешителни, а преди няколко дни град Ню Орлиънс предизвика сензация, когато обяви, че за всяка инжекция с ваксина ще се полагат по половин килограм лангусти безплатно.
Но и в други части на света имат оригинални хрумвания: в някои части на Индия бижутери подаряват на ваксинираните златна халка за носа, в Русия и Сърбия раздават ваучери за покупка на стоки, а в румънска Трансилвания ваксинират в замъка на Дракула и издават сертификати за безсмъртие
Хаха, все яки неща.... Показва ваксинираните колко са мотивирани от грижата за здравето си ....:-)
Не съм и предполагал колко страшна може да е ИГЛАТА за някои хора. Още малко и ще хванат гората.
не ти ли минава през акъла че само глупости плещиш?
Берти е наясно със ситуацията. Т.е. ваксините не са това което са, ама се е набол и няма връщане. Освен това няма краткосрочни проблеми от ваксинацията значи е ок. В същото време негови близки са пострадали от вируса и става малко сложно - вируса гаден, ваксината мътна.....
Няма добро решение докато не преболедува благополучно.... и затва търси оправдание на решението си за ваксиниране....
Като ми излезнаха антителата, че съм преболедувал камък ми падна от сърцето.....
Не сме. Не съм и сигурен дали терзанията на ваксинирани невротици са ни много интересни.
И аз не съм сигурен ,че терзанията(ваксината - отровна течност ,пълна със светещи неща,чипове-мипове, нано-глупости и т.н.) на антиваксарите-невротици са ни особено интересни......
по темата за това, че по-слаб имунитет от ваксина е тотал щета в сравнение с 100%-тов получен покрай карането на вируса яко.
ок защитата от коивд да кажем, че я има пребуледувалия БЕТОН и шанса да го повтори е 1 на милион (въпреки, че още няма 100% яснота)
замисляли ли сте се как точно ще изкара сезонния грип човек, който е изкарал скоро тежка пневмония в следствие на боледуването си от Ковид и е придобил могъщи антитела срещу ковида.
не мисля, че цената, която плащат стабилно пребуледувалите за ковид антитела си струва, защото според много изследвания ковид-а обърква доста имунната система на човек даже и здрав като кон, а тази имунна система ни е нужна не само да борим ковида, а още куп вируси и бактерии, които ни атакуват ежегодно.
не ти ли минава през акъла че само глупости плещиш?
Тъй като два дни не съм следил темата, дали има вече опорки защо в страни като Дания и Норвегия при 70+ процента ваксинирани пак се надига нова вълна? Или това е от някой нов, не-знам-как-наречен ковидски щам?
когато излезе Делта специалистите казаха 50-60-70% население с имунитет някакъв - НЕ Е ДОСТАТЪЧО, за да не се разпространява защото е много заразен.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тъй като два дни не съм следил темата, дали има вече опорки защо в страни като Дания и Норвегия при 70+ процента ваксинирани пак се надига нова вълна? Или това е от някой нов, не-знам-как-наречен ковидски щам?
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
'' В иРНК ваксини (на Модерна и Пфайзер) има само части от информационна РНК, която кодира синтеза на спайк-протеина. Това "малко парче" РНК не може да се репликира.''
Производителите на ваксини избраха да се насочат към този протеин, карайки клетките на ваксинираното лице да го произвеждат, който след това теоретично ще предизвика имунен отговор,
пп. май ще трябва да ходи да си доучва биологията !
Maй ти ще трябва да си доучваш биологията...
Парчето не се репликира. Влиза в клетката с помощта на обвивката, после клетката изпълнява инструкцията за производство на протеина и унищожава парчето. Протеина като излезе от клетката, имунната система го открива и унищожава, като си "записва" информация, ако го види пак - да го унищожи. Не се натрупва никъде. В листовката на ваксината пише колко такива "парчета" има.
По-просто не мога да ти го обясня.
по темата за това, че по-слаб имунитет от ваксина е тотал щета в сравнение с 100%-тов получен покрай карането на вируса яко.
ок защитата от коивд да кажем, че я има пребуледувалия БЕТОН и шанса да го повтори е 1 на милион (въпреки, че още няма 100% яснота)
замисляли ли сте се как точно ще изкара сезонния грип човек, който е изкарал скоро тежка пневмония в следствие на боледуването си от Ковид и е придобил могъщи антитела срещу ковида.
не мисля, че цената, която плащат стабилно пребуледувалите за ковид антитела си струва, защото според много изследвания ковид-а обърква доста имунната система на човек даже и здрав като кон, а тази имунна система ни е нужна не само да борим ковида, а още куп вируси и бактерии, които ни атакуват ежегодно.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар