IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не съм врачка
    след месец може да си променя мнението
    гледам сега как мрем на милион седмично и бягаме по тъча от ваксината.
    Не е нужно да си врачка , нали си съгласен с мен ,че е безпрецедентна ситуацията ?! Ако си то би следвало да си задаваш съсвем нормални и логични въпроси, въпроси на които няма отговор ....
    ПП Ние винаги сме мрели яко , особено от забавено лечение на хрон. болести.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Кои цифри точно ? Гледай западна Eвропа ама не към момента а след месец , и не се предоверявай за описаните им смъртни случаи, т.е. ако си вакстан умираш от придружаващите ти заболявания а ако не си умираш от корона !
      не съм врачка
      след месец може да си променя мнението
      гледам сега как мрем на милион седмично и бягаме по тъча от ваксината.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Берти е наясно със ситуацията. Т.е. ваксините не са това което са, ама се е набол и няма връщане. Освен това няма краткосрочни проблеми от ваксинацията значи е ок. В същото време негови близки са пострадали от вируса и става малко сложно - вируса гаден, ваксината мътна.....
        Няма добро решение докато не преболедува благополучно.... и затва търси оправдание на решението си за ваксиниране....
        Като ми излезнаха антителата, че съм преболедувал камък ми падна от сърцето.....
        брат,
        не се излагай. в момента страхливите са тия дето искат да ходят на село и да не мърдат оттам само защото някои им е казал, че ще измрат ако се ваксинират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Щатът Охайо например всяка седмица отпуска по жребий награда от 1 милион долара - в лотарията участват гражданите, които вече са имунизирани. В Ню Йорк в края на април пък подаряваха по един джойнт на всеки имунизиран с първата доза. В Мейн привличаха кандидатите за ваксина с безплатни ловни разрешителни, а преди няколко дни град Ню Орлиънс предизвика сензация, когато обяви, че за всяка инжекция с ваксина ще се полагат по половин килограм лангусти безплатно.

Но и в други части на света имат оригинални хрумвания: в някои части на Индия бижутери подаряват на ваксинираните златна халка за носа, в Русия и Сърбия раздават ваучери за покупка на стоки, а в румънска Трансилвания ваксинират в замъка на Дракула и издават сертификати за безсмъртие
          Голяма грижа за народа , безпрецедентна .... чак да се притесни човек !

Коментар

аз съм критичен, но цифрите МИ говорят.
            Кои цифри точно ? Гледай западна Eвропа ама не към момента а след месец , и не се предоверявай за описаните им смъртни случаи, т.е. ако си вакстан умираш от придружаващите ти заболявания а ако не си умираш от корона !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
              И ти яко си се облъчил ,чак не е за вярване ! Вкарай поне малко критична мислъл де !
              аз съм критичен, но цифрите МИ говорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Щатът Охайо например всяка седмица отпуска по жребий награда от 1 милион долара - в лотарията участват гражданите, които вече са имунизирани. В Ню Йорк в края на април пък подаряваха по един джойнт на всеки имунизиран с първата доза. В Мейн привличаха кандидатите за ваксина с безплатни ловни разрешителни, а преди няколко дни град Ню Орлиънс предизвика сензация, когато обяви, че за всяка инжекция с ваксина ще се полагат по половин килограм лангусти безплатно.

Но и в други части на света имат оригинални хрумвания: в някои части на Индия бижутери подаряват на ваксинираните златна халка за носа, в Русия и Сърбия раздават ваучери за покупка на стоки, а в румънска Трансилвания ваксинират в замъка на Дракула и издават сертификати за безсмъртие
                Хаха, все яки неща.... Показва ваксинираните колко са мотивирани от грижата за здравето си ....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не съм и предполагал колко страшна може да е ИГЛАТА за някои хора. Още малко и ще хванат гората.

Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

не ти ли минава през акъла че само глупости плещиш?
                    Берти е наясно със ситуацията. Т.е. ваксините не са това което са, ама се е набол и няма връщане. Освен това няма краткосрочни проблеми от ваксинацията значи е ок. В същото време негови близки са пострадали от вируса и става малко сложно - вируса гаден, ваксината мътна.....
                    Няма добро решение докато не преболедува благополучно.... и затва търси оправдание на решението си за ваксиниране....
                    Като ми излезнаха антителата, че съм преболедувал камък ми падна от сърцето.....

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Не сме. Не съм и сигурен дали терзанията на ваксинирани невротици са ни много интересни.
                      И аз не съм сигурен ,че терзанията(ваксината - отровна течност ,пълна със светещи неща,чипове-мипове, нано-глупости и т.н.) на антиваксарите-невротици са ни особено интересни......

Коментар

по темата за това, че по-слаб имунитет от ваксина е тотал щета в сравнение с 100%-тов получен покрай карането на вируса яко.
                        ок защитата от коивд да кажем, че я има пребуледувалия БЕТОН и шанса да го повтори е 1 на милион (въпреки, че още няма 100% яснота)

замисляли ли сте се как точно ще изкара сезонния грип човек, който е изкарал скоро тежка пневмония в следствие на боледуването си от Ковид и е придобил могъщи антитела срещу ковида.

не мисля, че цената, която плащат стабилно пребуледувалите за ковид антитела си струва, защото според много изследвания ковид-а обърква доста имунната система на човек даже и здрав като кон, а тази имунна система ни е нужна не само да борим ковида, а още куп вируси и бактерии, които ни атакуват ежегодно.
                        не ти ли минава през акъла че само глупости плещиш?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

когато излезе Делта специалистите казаха 50-60-70% население с имунитет някакъв - НЕ Е ДОСТАТЪЧО, за да не се разпространява защото е много заразен.
                          И ти яко си се облъчил ,чак не е за вярване ! Вкарай поне малко критична мислъл де !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                            Тъй като два дни не съм следил темата, дали има вече опорки защо в страни като Дания и Норвегия при 70+ процента ваксинирани пак се надига нова вълна? Или това е от някой нов, не-знам-как-наречен ковидски щам?
                            когато излезе Делта специалистите казаха 50-60-70% население с имунитет някакъв - НЕ Е ДОСТАТЪЧО, за да не се разпространява защото е много заразен.

Коментар

• Тъй като два дни не съм следил темата, дали има вече опорки защо в страни като Дания и Норвегия при 70+ процента ваксинирани пак се надига нова вълна? Или това е от някой нов, не-знам-как-наречен ковидски щам?
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

замисляли ли сте се как точно
                                Не сме. Не съм и сигурен дали терзанията на ваксинирани невротици са ни много интересни.

Коментар

Working...
                                X