If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затова пък не знам ваксърите как тълкуват факта, че сега в силноваксинирани големи държави като Франция и Великобритания броят заразени на милион е десетки пъти по-висок, а смъртността на милион е 3-4 пъти по-голяма от тези в слабоваксинираните държави.....
В темата е обяснено няколко пъти от различни хора. Съвсем просто е и логично.
Не ми се пошесторва,досадно е.
Това може да е объркващо само за антиваксърите не стоплят горките и тва е - Ще е за цял живот
Затова пък не знам ваксърите как тълкуват факта, че сега в силноваксинирани големи държави като Франция и Великобритания броят заразени на милион е десетки пъти по-висок, а смъртността на милион е 3-4 пъти по-голяма от тези в слабоваксинираните държави.....
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
satz, те продават вълшебни, магически течности, не че няма такива, но това е любим бизнес. Хората казват че ваксините са гола вода и щом пак се заразяват значи е така. На всичко отгоре ги продават задължително. Дори не си заслужава да се обсъжда. Всъщност това е добър индикатор, че СЗО почва да върши някаква полезна работа - ако се противопоставят на тази практика, означава че са почнали да стават хуманоиди. Чипа им е грешен на тях. Ако наистина лумне някоя пандемия - не като този фейк с дистилирана вода, тези ще я спрат но само след помощ от извънземните. Утре да стане нашествие на извънземни тези организации ще ги посрещнат с овации, защото дошли са техните. А Оне и те са същите.
Пък то е важно кога е завършена ваксинацията + времето нужно за доказване на остъществен контрол над ковидната смъртност.
Накратко - къде сега в Европа има ковидни локдауни?
Протестите са заради зелените ВАКСИНАЦИОННИ паспорти. Кое ли е първо - протестите или факсинацията?
Пък то е важно кога е завършена ваксинацията + времето нужно за доказване на остъществен контрол над ковидната смъртност.
ОФФФФФФФФФФФ, многознаец.....
Разликата в двете събития е 2 години (започване на ваксинацията и протестите в Канада и САЩ).
Не изпадай в обяснителен режим - не говори добре за теб.
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
виж кога започнаха ваксинациите и кога бяха големите протести в северна америка.......
(може пък аз да греша...........)
Коментар