IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

В темата е обяснено няколко пъти от различни хора. Съвсем просто е и логично.
    Не ми се пошесторва,досадно е.
    Вярно, че е досадно да се обяснява как една "ваксина" не предпазва от заразяване и не намалява смъртността...
    Разбирам Ви добре.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Затова пък не знам ваксърите как тълкуват факта, че сега в силноваксинирани големи държави като Франция и Великобритания броят заразени на милион е десетки пъти по-висок, а смъртността на милион е 3-4 пъти по-голяма от тези в слабоваксинираните държави.....
      В темата е обяснено няколко пъти от различни хора. Съвсем просто е и логично.
      Не ми се пошесторва,досадно е.

Коментар

Това може да е объркващо само за антиваксърите не стоплят горките и тва е - Ще е за цял живот
        Затова пък не знам ваксърите как тълкуват факта, че сега в силноваксинирани големи държави като Франция и Великобритания броят заразени на милион е десетки пъти по-висок, а смъртността на милион е 3-4 пъти по-голяма от тези в слабоваксинираните държави.....
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3998768[/ATTACH]

Не съм и офталмолог. Гуглете за израза "клонящ към нула"
          ПОСЛЕДНО!

Гуглете за графики на САЩ и Канда и кога бяха протестите в тези държави!
          Молбата ми е да ги постнете, 'щото аз не мога - недовиждам.......
          Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

СПРЯЛ, ваксинациите не са приключили........
            Click image for larger version

Name:	tup7a6ci.jpg
Views:	1
Size:	63.6 КБ
ID:	3998768

Не съм и офталмолог. Гуглете за израза "клонящ към нула"
            Last edited by satz; 06.12.2022, 19:34.

Коментар

ОФФФФФФФФФФФ ще повторим за по-бавните. Кога завършиха ваксинациите и получихте доказано инфо за контрол?

пп
              Защо държите да се обяснявате не знам. Не съм психотерапевт.
              СПРЯЛ, ваксинациите не са приключили........

Коментар

ОФФФФФФФФФФФ, многознаец.....

Разликата в двете събития е 2 години (започване на ваксинацията и протестите в Канада и САЩ).
                Не изпадай в обяснителен режим - не говори добре за теб.
                ОФФФФФФФФФФФ ще повторим за по-бавните. Кога завършиха ваксинациите и получихте доказано инфо за контрол?

пп
                Защо държите да се обяснявате не знам. Не съм психотерапевт.

Коментар

• satz, те продават вълшебни, магически течности, не че няма такива, но това е любим бизнес. Хората казват че ваксините са гола вода и щом пак се заразяват значи е така. На всичко отгоре ги продават задължително. Дори не си заслужава да се обсъжда. Всъщност това е добър индикатор, че СЗО почва да върши някаква полезна работа - ако се противопоставят на тази практика, означава че са почнали да стават хуманоиди. Чипа им е грешен на тях. Ако наистина лумне някоя пандемия - не като този фейк с дистилирана вода, тези ще я спрат но само след помощ от извънземните. Утре да стане нашествие на извънземни тези организации ще ги посрещнат с овации, защото дошли са техните. А Оне и те са същите.

Коментар

Пък то е важно кога е завършена ваксинацията + времето нужно за доказване на остъществен контрол над ковидната смъртност.
                    Накратко - къде сега в Европа има ковидни локдауни?
                    Протестите са заради зелените ВАКСИНАЦИОННИ паспорти. Кое ли е първо - протестите или факсинацията?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Пък то е важно кога е завършена ваксинацията + времето нужно за доказване на остъществен контрол над ковидната смъртност.
                      ОФФФФФФФФФФФ, многознаец.....

Разликата в двете събития е 2 години (започване на ваксинацията и протестите в Канада и САЩ).
                      Не изпадай в обяснителен режим - не говори добре за теб.

Коментар

виж кога започнаха ваксинациите и кога бяха големите протести в северна америка.......
                        (може пък аз да греша...........)

Коментар

При първите локдауни - ваксини/решение нямаше. Сега има ли? Като има, локдауните вече какво са?
                          виж кога започнаха ваксинациите и кога бяха големите протести в северна америка.......
                          (може пък аз да греша...........)

Коментар

я ни осветли с твоя безкраен Ентелект....

(не, не съм антиваксър - последната ваксина ми е поставена преди по-малко от месец)
                            При първите локдауни - ваксини/решение нямаше. Сега има ли? Като има, локдауните вече какво са?

Коментар

Това може да е объркващо само за антиваксърите не стоплят горките и тва е - Ще е за цял живот
                              я ни осветли с твоя безкраен Ентелект....

(не, не съм антиваксър - последната ваксина ми е поставена преди по-малко от месец)

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Коментар

Working...
                                X