IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Лъжецът или лъжкинята вика дръжте лъжеца! Нали си queer, не знам днес кой пол си. Айде плувай в игнора, жалък трол!!!
    Постовете ти днес са безцени. Много ми хареса поста , отговор на Pinocchio , който също много уважавам , но с този си пост се уникално прав , без никаква доза предполагаема вероятност.
    Запазвам го като пълнен форумен портрет на нещото , наименувано "бони"

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

тъй, тъй, времето ти е виновно ))
      Посрещни изгрева сутринта и ще видиш на Слънцето пука ли му от разни ковидчета и въдворителите му.
      Съни, досега имаш ли среща с вируса

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пуснал съм рок - балади на 6, пия уиски, гледам мрачното време навън и си мисля, че като ме хване короната и умори ковида, маса хора ще се мъчат кът ме погребват в туй гадно време.....
        тъй, тъй, времето ти е виновно ))
        Посрещни изгрева сутринта и ще видиш на Слънцето пука ли му от разни ковидчета и въдворителите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А, колега, да те допълня и аз. Той, Матеев, е специалист по кошерите, сигурно е прихванал нещо от тия пчели и ходи с празен лист в джоба, на който нищо не се споменава за IQ. Човек не бива да прегаря много в хобито си. Между другото, Биг Фарма е част от старата "Фарбен Индустри", както казваш, от която са Байер, Hoechst, Хенкел, АGFA, BASF - всичката фармация и химия, познати днес на света. Хитлер е имал план - "Нова Европа", който е имал всички атрибути на днешната интерпретация. И знаеш ли кое е любопитното? Отговорникът по тази програма по-късно е първият председател на асоциацията за въглищата и стоманата - първият председател на ЕС, казано по-иначе, нацист. Вътре са каролингското ядро - Франция, Германия и Италия, плюс Бенелюкс. Ако се върнем на нацистка Германия, изглежда всичко, което е свършил Хитлер, явно не е било баш в неговата глава. Наливани са колосални средства в неговия проект. После са се объркали нещата. При всички положения целта е била разграбването на СССР. Сталин е бил наясно с тези планове и е изиграл гросмайсторски играта си. Като геополитик е ненадминат. Та, налице е един непрестанен опит за овладяването на света от леви сили с утопични мераци, самият Хитлер е от котилото на немската социалдемокрация. За да маскират действията си и се разграничат от него го причисляват към десните екстремистките течения.

Колега, в тази връзка наскоро прочетох една книга на бившия концлагерист от Аушвиц Август Ковалчик, ето линк към нея https://issuu.com/drrath/docs/drhf-t...brussels-eu-en има я свободен достъп, където автора твърди че Хитлер е бил пионка в ръцете на картела ИГ Фарбен точно изброените от теб фирми. Всички знаем, че съвременната фармация тръгва именно от Байер и ИГ Фарбен.

Заключенията на Нюрнберските процеси са, че ВСВ нямаше да се случи без участието на ИГ Фарбен.

Не само първият председател на ЕС Халщайн, но и създателят на Европейския съд в Люксембург Офуелс са били членове на NSDAP за целият период от 1933-45, когато са на власт.

В Нюрнберг са осъдени директорите на Байер за геноцид, ЕКСПЕРИМЕНТИ с НЕПАТЕНТОВАНИ лекарства (звучи познато, нали?), робски труд и престъпления срещу човечеството.

Ковалчик твърди, че днешния ЕС е технократична диктатура, управлява се от ЕК, институция с 58хил служители, които не са избрани от никого, според него слуги на банковия и фарма капитал. В ЕК е съсредоточена изпълнителната и законодателната власт.

Оборотът на Биг Фарма е по-голям от общия БВП на страните от 60то място надолу в света.

Основни акционери в Файзер Бионтек Модерна са Блекрок, Вангард, Стейтстрийт, Фърст Фиделити

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

"Директорът на Националния център по заразни и паразитни болестипроф. Ива Христова допълни, че няма конкретни фиксирани тестове за антитела.
            "Изискването е те да са с „Т" марка, да имат висока чувствителност и специфичност, да бъдат сертифицирани. Изследването се признава само за IgG антитела, защото те са най-дълго живеещите антитела. На практика това изискване за 150 единици BAU се получава, защото искаме да има 10 пъти над нормата антитела. Когато антителата спаднат по-ниско, те не са ефикасни и пак можем да се разболеем", обясни тя. "
            -----------------------

Аз не бих бързал да се радвам.
            Изискването "10 пъти над нормата" малко ме притеснява, да не е такова ниво на антитела да имат само преболедувалите преди най-много месец.
            По принцип направата на тест за антитела се препоръчва минимум месец след преболедуването. Нивата на антитела зависят и от това как е прекарано самото заболяване, но същото така са и строго индивидуални.
            Наздраве!

П.П. Моите след третия месец на евентуалното преболедуване бяха 480 единици.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ебаси гнусната антиваксърска ЛЪЖА. Всички антиваксъри са такива - ЛЪЖЦИ и ИЗМАМНИЦИ.
              По горното определение излиза че си най голямото антиваксърче .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                Драги ми ваксинатори,

защо сте толкова агресивни към тези, които не искат по някакви причини да се ваксинират?
                Каквото и да приказвате, науката не е дорасла чак толкова, че да измисли и тества ваксина срещу НЕПОЗНАТА досега болест за 1 година.
                Няма как да стане, противно е на всякаква нормална логика. Числата също го доказват, а агресивните кампании за ваксиниране по всички медии говорят само едно - нещата не са много читави.
                Хайде със здраве, и се записвайте в списъците за следващите ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ съвсем скоро игли.
                Споделям мнението ти, добавяйки не просто думите, а делата на един ЛеКар на 70+ години, който ежедневно се сблъсква челно с болните от модерния вирус. Само лек противовес на ширещата се дитирамба, че фейк медии облъчвали хората срещу експресните ваксини.

Kaтo cпeциaлиcт пo УHГ, тoй e нa мнeниe, чe тeзи aнтигeнни тecтoвe ca ĸpaйнo oпacни, зaщoтo ce пpaвят oт нecпeциaлиcти. Чecтoтo бъpĸaнe в нoca мoжe дa дoвeдe дo cepиoзни yвpeждaния, a и нeмaлĸo xopa вeчe ce oплaĸaxa, чe ca имaли ĸpъвoтeчeниe oт нoca.

Πpoф. Ивaн Чaлъĸoв вcяĸa гoдинa cи cлaгa пpoтивoгpипнa вaĸcинa, нo тeзи cpeщy Koвид нe би ги пипнaл. Kъдe изчeзнa ceзoнният гpип, oт гoдинa и пoлoвинa caмo зa ĸopoнaвиpyc ce гoвopи, възмyщaвa ce лeĸapят, ĸoйтo пpaĸтиĸyвa oт 48 гoдини.

https://paralel42.com/8409/ivan-chalakov/

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

Изискването "10 пъти над нормата" малко ме притеснява, да не е такова ниво на антитела да имат само преболедувалите преди най-много месец.
                  Това отбиване с антителата се изхитриха и го направиха, за да блокират съпротивата срещу самия сертификат, който е истинският проблем. След като хората бяха вкарани в спорове в насоката "това да бъдело ли, онова да бъдело ли зачетено", това вече легитимира самата неоправдана дискриминационна мярка. За мен и повечето хора тя не е в някакви екзистенциално трагични мащаби, а е само относно разни развлечения - кръчма, кино, мол, дискотека и т.н., но не се знае дали властта няма да изостри репресията след като прескочи първоначалната съпротива. Освен това между капките се пропуска фактът, че работещите в обхванатите от мярката обекти са си направо задължени да имат сертификат, за да работят и получават доходи, което си е направо принуда и изобщо не е ок.

А иначе 1/3 от преболедувалите се справят със змея без изобщо да има нужда да образуват антитела и това са като цяло по-млади хора с по-ефективна имунна система. Излиза, че всъщност те доста незаслужено се разглеждат като по-опасни.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бонке що да е лъжа аз отдавна искам да видя статистика за общата смъртност на всички европейски държави от 2018 до сега по месеци а не да ми пробутват елементарни измами.Да не говорим за Лясковсият изрод.Искам истината каквато и да е тя.
                    Такава статистика има дори по седмици. Пише се "eurostat death rate" и излизат много данни. Има дори и сравненията с 2016-2019г, на който му се занимава може да се рови. Вижда се, че за ноември смъртността в България, Румъния ... е над 40% по-висока от тази 2016-2019г,, в Испания, Норвегия, Ирландия ... е под 10%. Ама трябва да се внимава защото БигФарма са купили Eurostat и там пишат като умрели от ковид всичките умрели от ваксината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Въпреки неистовият вой на ваксинаторите, правителството взе едно правилно решение:
                      От този четвъртък , 11.11.2021, който е изкарал "пандемичният" вирус и си направи тест за антитела (броят се само IgG антителата) с резултат 150+ BAU, получава сертификат, валиден на територията на страната.
                      "Директорът на Националния център по заразни и паразитни болестипроф. Ива Христова допълни, че няма конкретни фиксирани тестове за антитела.
                      "Изискването е те да са с „Т" марка, да имат висока чувствителност и специфичност, да бъдат сертифицирани. Изследването се признава само за IgG антитела, защото те са най-дълго живеещите антитела. На практика това изискване за 150 единици BAU се получава, защото искаме да има 10 пъти над нормата антитела. Когато антителата спаднат по-ниско, те не са ефикасни и пак можем да се разболеем", обясни тя. "
                      -----------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бонке що да е лъжа аз отдавна искам да видя статистика за общата смъртност на всички европейски държави от 2018 до сега по месеци а не да ми пробутват елементарни измами.Да не говорим за Лясковсият изрод.Искам истината каквато и да е тя.
                        Щото е долен, гнусен и елементарен похват - казват някаква бомбастична ЛЪЖА без никакви факти. После твърдят, че е истина щото такива данни НЯМА. Така може да твърдиш всичко, например че 50% от работещите в АЕЦ не са имали ерекция повече от година. А сега ми дай статистика по месеци от 2018 до сега на колко им е ставало.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Вече и извънземни ни налазиха във форума. Но не се бойте, просто се лекувайте с гореща вода и варени картофи. А ако не знаете кой е Троцки, който се завръща, питайте антиваксърите на 85+. Кажете сега, не направих ли страхотен анализ? Направо направих дисекция на проблема по медианата. Щото ние не сме прости. И от математика разбираме малко и учено може да се изказваме.
                          Добре но защо картофи. Изграждат ли имунитета. Мнънгъров какво казва? Разбрах че посещение при него ставало срещу 300лв. Много се е загрижил явно за хората, но какво пречи да си цъка безплатна реклама и после да надува таксиметъра. - ми нищо ще има яко профит - голяма безплатна трибуна и много антиваксър готов да извади с кеф тея пари за преборване на вироза по препоръка на мангъра без факсане
                          Не е препоръка

Коментар

Колега, твоят пост ме провокира да допълня, троцкизмът не успя да извърши световна революция преди 100г, но сега прави втори далеч по-сериозен опит. Идеологически глобалистите СА троцкисти борещи се за нов световен ред и единно световно правителство, а UCLA, Berkeley, MIT са крепости на културния марксизъм и троцкзма.
                            Интересна е симбиозата между новата левица, била тя зелена WWF, Greenpeace или на основата на расови и сексуални малцинства BLM Antifa и едрия транснационален глобалистки капитал, който я финансира, по същия начин, по който Уолстрийт финансира Троцки и Ленин през 1917 и Байер и ИГ Фарбен финансираха NSDAP.

Същата Биг Фарма, която троловете тук бранят като Матросов на амбразурата, в лицето на Байер създаде ИГ Аушвиц - най-големия индустриален комплекс в д
                            света с 100%робски труд и позлати Менгеле за зловещите му експерименти с концлагеристи. Между другото, Менгеле в продължение на 10 години е бил със статут на светило и герой в уж интелигентното немско общество, което говори как колективната масова хипноза може да доведе едно общество до масова лудост.

На Нюрнберските процеси в първите редове на осъдените бяха директорите от Биг Фарма. Няма съмнение, че това ще се случи и при вторите Нюрнберг ски процеси.

Ще се наложи кошерно общество, каквото има при пчелите, мравките и други насекоми, за които е характерно, че имат общества, макар че НЕ притежават интелект. Изкуствения интелект ще компенсира липсата на интелект сред членовете на такова общество.

Ако сте съгласни с този прекрасен Нов Свят по Олдъс Хъксли, слушайте новините и изпълнявайте нарежданията на вашите правителства където и да сте.

Между другото в момента пилотно експериментират двата варианта на Глобалната Антиутопия - в Китай е високотехнологичния вариант на меката сила и кадифената ръкавица по Олдъс Хъксли, в Австралия е казармения брутален вариант по Оруел.

Колегата Пинокио спомена Хърбърт уелс, той първи в света показа клко лесно е да се създаде масова психоза и хората да се държат като обезумяло стадо което тича към пропастта, с експеримента си с атаката на извънземните по радиото. Същият този Уелс през 1928 пише книгата с оксимороното заглавие Открития заговор, в която твърди, че в бъдеще ще се установи глобална власт, която ще контролира всеки аспект от живота на човека. Много смятат тази книга за първата антиутопия, последвана няколко месеца по късно от Прекрасния Нов Свят на Олдъс Хъксли, чийто брат пък е основател на WWF и пръв председател на Юнеско и (изненада!) виден малтусианец и евгеник, приятел на бащата на Kill Gates. Ако перифразираме, светът е малък и спасение има з всички.

​​​​
                            А, колега, да те допълня и аз. Той, Матеев, е специалист по кошерите, сигурно е прихванал нещо от тия пчели и ходи с празен лист в джоба, на който нищо не се споменава за IQ. Човек не бива да прегаря много в хобито си. Между другото, Биг Фарма е част от старата "Фарбен Индустри", както казваш, от която са Байер, Hoechst, Хенкел, АGFA, BASF - всичката фармация и химия, познати днес на света. Хитлер е имал план - "Нова Европа", който е имал всички атрибути на днешната интерпретация. И знаеш ли кое е любопитното? Отговорникът по тази програма по-късно е първият председател на асоциацията за въглищата и стоманата - първият председател на ЕС, казано по-иначе, нацист. Вътре са каролингското ядро - Франция, Германия и Италия, плюс Бенелюкс. Ако се върнем на нацистка Германия, изглежда всичко, което е свършил Хитлер, явно не е било баш в неговата глава. Наливани са колосални средства в неговия проект. После са се объркали нещата. При всички положения целта е била разграбването на СССР. Сталин е бил наясно с тези планове и е изиграл гросмайсторски играта си. Като геополитик е ненадминат. Та, налице е един непрестанен опит за овладяването на света от леви сили с утопични мераци, самият Хитлер е от котилото на немската социалдемокрация. За да маскират действията си и се разграничат от него го причисляват към десните екстремистките течения.

Коментар

Лъжецът или лъжкинята вика дръжте лъжеца! Нали си queer, не знам днес кой пол си. Айде плувай в игнора, жалък трол!!!
                              Айде дай линк към "данните", що се криеш, лъжец долен.

пп Забравих че модито е queer и те толерира, жалък трол
                              Last edited by BONI; 09.11.2021, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

е така ще е няколко пъти под открито небе, а последният път небето е винаги закрито.
                                За теб и последния път - очевидно небето ще е открито. Не ти завиждам.

Коментар

X