IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тъни мъни не може да мамиш хората щото после всичко ще се стовари връз тебе.Как да хвалиш вксините като полза от тях няма дори напротив
    И какви данни имаш в подкрепа на това твърдение?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Леле, Пеше!!! За теб може и да няма полза, но за много хора поставянето на ваксина освен всичко друго имаше и успокояващ ефект.

Без да натрапвам мнението си, но според личната ми лекарка, двама пулмолози, един кардиолог и един ендокринолог, съпругът ми премина през изпитанието сравнително леко, защото беше ваксиниран.
      Наздраве!
      Аз имам здрава психика.Това което работя ме е калило до степен на безсмъртност..Нямам нужда от утеха и успокоение.Та викаш миналата есен съпруга ти се ваксинирал за грип ли

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тъни мъни не може да мамиш хората щото после всичко ще се стовари връз тебе.Как да хвалиш вксините като полза от тях няма дори напротив
        Леле, Пеше!!! За теб може и да няма полза, но за много хора поставянето на ваксина освен всичко друго имаше и успокояващ ефект.

Без да натрапвам мнението си, но според личната ми лекарка, двама пулмолози, един кардиолог и един ендокринолог, съпругът ми премина през изпитанието сравнително леко, защото беше ваксиниран.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ами замисли се какво ти е обкръжението, щом са малко ваксинираните и трябва да се доуточнява, че са НАИСТИНА... Ходи разбери мисленето на някой, който си плаща за фалшив сертификат и пропуска безплатната ваксина.
          Близкото ми обкръжение е съставено предимно от мислещи логично хора, и същевременно добри специалисти и ръководители всеки в работата си, включително успешни от десетилетия частни бизнеси. И като логично мислещи хора, се вслушваме внимателно в други логично мислещи хора. Общи приказки и мненията на пенкилер-специалисти биват "архивирани" в кръглата папка.
          А пропо, безплатните неща почти винаги излизат най-скъпо.
          Last edited by Kildirim_Bei; 11.11.2021, 20:31.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Кампанията не се водеше по подходящия начин. Първо личните лекари трябваше да бъдат напълно убедени в необходимостта от ваксината, а от там те да запознаят пациентите си с ползите и риска от нея. Повечето хора са свикнала да им се доверяват.

Коментар

А колко познаваш които са се оплакали от настоящите ковид ваксини? Ама реално, а не врясканията тука на антиваксъри и параноици, които търсят конспирации и под леглото си?
              Колко пъти да ти предлагам да те заведа до 40-годишна парализирана жена след инсулт НЕдоказано от ваксините ?
              Всички истински ваксинирани които познавам се разболяха след първа доза обикновено. Някои тежко и в болница. Няма починал от вируса от тях, но нямам познат починал и без ваксина у нас. Освен 1 дядо на 80+ по описаната схема от Бота - болница поради многото проблеми, тест и край от проблемите му, но е в списъка.
              Сега са болни съседите на село и 3-мата ваксинирани - единият с рак и химиорерапия, другият с тип 2 диабет и третият е над 80 години. Засега са вкъщи , първият разболял се е много зле / тръгва от болница заразата/.
              Хората са много добри дано да им се размине.
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.11.2021, 20:08.

Коментар

Кампанията не се водеше по подходящия начин. Първо личните лекари трябваше да бъдат напълно убедени в необходимостта от ваксината, а от там те да запознаят пациентите си с ползите и риска от нея. Повечето хора са свикнала да им се доверяват.
                Факт. А безскрупулни опортюнисти като Мангъра, които се маркетираха на гърба на много животи и съсипано здраве на наивни хора, би трябвало отдавна да са подведени под отговорност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Освен лекари, ако НАИСТИНА са се ваксинирали, и няколко бивши колеги от една работа, дето под строй ги заведоха, не познавам лично друг ваксиниран със сигурност човек.
                  Ами замисли се какво ти е обкръжението, щом са малко ваксинираните и трябва да се доуточнява, че са НАИСТИНА... Ходи разбери мисленето на някой, който си плаща за фалшив сертификат и пропуска безплатната ваксина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не ти е лесно. да почива в мир жената.

на база на личния си опит считаш ли, че кампанията за ваксинация е ок или не ок съответно.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА! ТЕЗИ, КОИТО ТВЪРДЯХА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА МНОГО ЕФИКАСНИ И СПАСЯВАЛИ ЖИВОТИ – СА ГРЕШИЛИ! /ВИДЕО!/

https://afera.bg/изгледейте-това-тези-които-твърдяха-ч/

Коментар

• Изглежда, че и аз най-накрая се разболях от КОВИД. От снощи нямам обоняние, така че самодиагнозата ми е 100% сигурна. Сега ще мога от първа ръка да наблюдавам какво се случва, когато ваксиниран се разболее.

Накратко до момента:
                        Ден 1 - сърбеж в гърлото, който предизвиква кашлица. На другия ден кашлицата вече беше престанала.
                        Ден 2 - лека хрема, която обаче продължава и до момента, и дори се засилва.
                        Ден 3 - загуба на обоняние вече 24 часа

Нямам температура, нямам болки в мускулите, нямам диария, нямам заморяване или отпадналост и въобще нямам никакъв друг сиптом. Сатурацията ми е висока. Вкуса също ми се е запазил. Единствено където не мога да различа миризмата на различните видове ракия, което си е малко дразнещо. Продължавам да пия, да замезвам и да пуша, все едно че нищо не се е случило.

Съдейки по един колега, който също се зарази преди 2 седмици, всичко трябва да премине в следващите 2-3 дена. Ще видя дали и при мене ще е така. Иначе колегата се хвали, че вече има 3 зелени сертификата - за ваксина, за преболедуване и за антитела, които са в огромни количества (над 5000).
                        Last edited by Mateev; 11.11.2021, 19:32.

Коментар

А колко познаваш които са се оплакали от настоящите ковид ваксини? Ама реално, а не врясканията тука на антиваксъри и параноици, които търсят конспирации и под леглото си?
                          Освен лекари, ако НАИСТИНА са се ваксинирали, и няколко бивши колеги от една работа, дето под строй ги заведоха, не познавам лично друг ваксиниран със сигурност човек.
                          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Истината за инжекционните диктати, която медиите мразят

„Мисирките вече налагат версията, че хората, които са принудени да напуснат работата си заради диктатите, са ЛОШИТЕ, а не жертвите. Очевидно това не е достатъчно за ковидяните. Те намекват и че хората, които напускат, за да не се инжектират, трябвало да бъдат наказателно преследвани...“

Споровете покрай опитите за принудително ваксиниране на 100% от американското население, независимо от научните доводи или благоразумието, извадиха на показ най-лошото в определена група хора от нашето общество. Те показват истинското си лице като авторитаристи, каквито са в действителност, отчаяно напиращи за властта да принуждават хора, които не познават и за които не ги е грижа, да се подложат на експериментална ковид „ваксина“ без изпитания, доказващи нейната дългосрочна безопасност. Отбелязах подробно тази тенденция в неотдавнашната си статия „Ноам Чомски изпада в ярост – доказвайки, че всеки социализъм води до тирания“ и трябва да кажа, че има хора, които са шокиращо чудовищни зад маските си. Това кара човек да осъзнае как са станали възможни диктатурите и геноцидите на 20 век.

За възхода на тоталитаризма в дадена култура историците са склонни да хвърлят обвинения върху идеята за „харизматичния диктатор“, сякаш е достатъчна само една добре облечена и добре говореща фигура, която има способността да манипулира емоциите на масите, за да правят неща, които иначе не биха направили. Това е фантазия. В действителност диктаторите и олигарсите не могат да дойдат на власт без страстната подкрепа на определена част от населението, която ЖЕЛАЕ и ОБИЧА тиранията.

С други думи, авторитаристите в управлението се харесват на гнилата сърцевина в най-лошата част от човечеството – социопатите, нарцисистите, психопатите, маниаците на тема контрол и микромениджърите. Те работят ръка за ръка с ненормалните и страхливите, лъжливите и насилниците, и се съюзяват с такива, за да изглежда, че авторитаризмът е непреодолимо желание на мнозинството. А то всъщност е извратена жажда на агресивно малцинство

Разбира се, ........................
                            https://www.otizvora.com/2021/11/142...diite-mrazyat/

Коментар

Пеше, защо мислиш, че аз не съм го изпитала на собствения си гръб!? Моята майка, мир на праха й, също почина от Ковид на връх Бъдни вечер. Та, и на мен не ми беше лесно да организирам погребение и да се грижа за баща ми, който буквално изпадна в шок.

Да не мислиш, че ми беше лесно, когато отказаха да приемат съпруга ми с положителен тест в болницата, при положение, че е диабетик, диагностициран с ХОББ, с високо кръвно налягане, Лаймска болест и алергия към почти всички антибиотици /по тази причина е ваксиниран/!? Просто извадихме късмет, че сатурацията и температурата му бяха в нормите, а пневмонията - едностранна.

Затова и аз като теб си правя заключения от личните преживявания и от разговорите с приятелите и колегите ми, които също бяха в карантина по домовете си.
                              не ти е лесно. да почива в мир жената.

на база на личния си опит считаш ли, че кампанията за ваксинация е ок или не ок съответно.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Виж, не искам да водя безсмислени спорове, щото доникъде не водят.
                                Доста годинки вече съм на тоя свят, познавам стотици хора около моята възраст, и ЕДИН не съм чул да се оплаче от ваксина или странични ефекти от нея.
                                Да, знам че има МНОГО малко хора, които поради различни СТРОГО индивидуални причини, може да са изпитали нещо.
                                Но за това можеш да се сърдиш на късмета си, не на някой друг.

Коментар

Working...
                                X