IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За 2 години Ковид, 5 милиона жертви в целия свят, в тази адски надута статистика са включени самоубийци с положителни тестове, жертви на катастрофи, пожари и всякакви бедствия с положителни тестове, починали от всякакви други болести с положителни тестове, реалната цифра е неколкократно по-малка.

Моята лична статистика за моя и на жена ми кръг от познати от около 15000 души е двама починали от Коби, и двамата в пенсионната възраст. Реалната смъртност е 1 на 15000 на годишна база.

За тези 2 години в автомобилни катастрофи са починали 3 милиона души по света.

Починалите в инциденти на пътя са повече от реално починалите от Коби.

Не знам какъв коментар да направя, освен с тъга и болка да призная, че явно Шваб, Атали, Кисинджър и всички други глашатаи на глобалистите-неотроцкисти не грешат като наричат масовката useless eaters. Хора, които не могат да направят реална преценка на живота, нямат място под слънцето. Идните години ще докажат това.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Само "..... 5-6 милиона човека в световен мащаб....." Колко забавно....Интересно ми е ,каква трябва да е цифрата,за да я приемем по-сериозно?!
      При испанския грип, за 3 години са си отишли около 50 млн. човeка при 1.5 млрд. човека световно население.
      Това са 3-4% от населението и е представлявало световният прираст за 2 години по онова време.
      Разбираш ли разликата в мащабите, или да пояснявам още?
      Искрено се надявам, че това не е необходимо

Ще ти дам нагледен пример за сравнение на ковида с испанския грип - досега трябваше да са измрели около 110 млн. човека, за да има база за сравнение между двете събития.

А така или иначе, ти, аз, той, тя, всеки ще си отиде от нещо.
      Една смърт е трагедия, милиони смърти са статистика. Това е цитат от другаря Сталин, но е подходящ за случая.
      Last edited by Kildirim_Bei; 28.11.2021, 11:45.
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Е как да не плачеш за нови игли, бустери-мустери и т.н....
        Това са 0.08% от световнота население, един на 1 250 човека, УЖАС направо!!!!
        Теб само Omicron coronavirus variant ще те оправи

Коментар

• The United Kingdom, Germany and Italy have become the latest countries to detect cases of the new Omicron coronavirus variant, while more nations imposed restrictions on travel from countries in southern Africa
          ..
          # Country, Cases in the last 7 days Weekly Case % Change Cases in the last 7 days/1M pop Population
          1 Cameroon 604 60400% 22 27,471,816
          2 Madagascar 400 40000% 14 28,688,461
          3 Guinea 48 4800% 4 13,631,825
          4 CAR 42 4200% 8 4,947,547
          5 South Africa 11,661 231% 193 60,358,082
          6 Eswatini 42 200% 36 1,177,026
          7 Liberia 3 200% 0.6 5,224,287
          8 Ghana 193 147% 6 31,982,291
          9 Sudan 498 112% 11 45,284,187

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Абсолютно си прав!
            Наистина умират от смях....
            Страшната пандемия, бичът за човечеството, апокалипсисът, смъртожадният вирус.... е уморил за ДВЕ ГОДИНИ 5-6 милиона човека в световен мащаб.

Е, някакси между другото минава факта, че нЕкои хора гушнаха трилиони гущерчета, дребния и средния бизнес бере душа и масово измира, а големите батковци потриват ръце и придобиват нови пазарни (и дружествени) дялове на практика без пари.
            Пък и с ваксинираните не се знае със сигурност какво ще стане в средно- и дългосрочен план....

Ситуацията е майка плаче, грамофон свири.....
            Само "..... 5-6 милиона човека в световен мащаб....." Колко забавно....Интересно ми е ,каква трябва да е цифрата,за да я приемем по-сериозно?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Абсолютно!
              Хората реално умират от смях.
              Четат статиите за ковида, разтрисат се, хващат се за корема, не могат да се спрат и..... си заминават.
              Тъжно, но факт!
              Абсолютно си прав!
              Наистина умират от смях....
              Страшната пандемия, бичът за човечеството, апокалипсисът, смъртожадният вирус.... е уморил за ДВЕ ГОДИНИ 5-6 милиона човека в световен мащаб.

Е, някакси между другото минава факта, че нЕкои хора гушнаха трилиони гущерчета, дребния и средния бизнес бере душа и масово измира, а големите батковци потриват ръце и придобиват нови пазарни (и дружествени) дялове на практика без пари.
              Пък и с ваксинираните не се знае със сигурност какво ще стане в средно- и дългосрочен план....

Ситуацията е майка плаче, грамофон свири.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                T.е. да разбираме, че си човек, който работи в тази област - лекар? вирусолог?...
                Сподели!
                p.s.
                Щото цитирането на Афера, Извора и прочее не ви прави специалисти по материята/
                Даже е силно вероятно да не разбирате всичко, което цитирате.

Абсолютно!
                Четат статиите за ковида, разтрисат се, хващат се за корема, не могат да се спрат и..... си заминават.
                Тъжно, но факт!

Мисля СЪЗНАТЕЛНО пропускаш началото на "пандемията".

Припомням (ако не е съзнателен твоят пропуск): масови проверки и събиране на декларации при влизане и излизане от градовете, в които се пишеше причината за влизане..., а после - причината за излизането (връщане в града, който си напуснал?!?)...., ограниченията за излизането в парковете, което НЕ важеше само за притежателите на домашни любимци при разходката им... За всичко това използваха силовите структури на държавата и някакви ИЗМИСЛЕНИ "нови" структури, които сееха "знания", оглавявани от "главен санитарен инспектор" и НОЩ...и медийни тълкувания от "специалисти" НЕВИРУСОЛОЗИ...

... точно В ТИЯ ВРЕМЕНА се премълчаваше мнението-, или се неглижираше доцент МАНГЪРОВ в неговата противоположна гледна точка НА СПЕЦИАЛИСТ !!! И го назначиха за шеф на Заразното отделение! За да "му покажат", че няма да Я бъде - тази негова теза и че тази теза е "несъстоятелна"... И Мангъров си ходеше на визитации сред "заразно болните"...

Бързо "забравяме" реалностите, най-вероятно, АКО с това си "изкарваме хляба", или лобираме за някого по веригата!

Акцент: СЪБИРАНЕ ДЕКЛАРАЦИИ при излизане от градовете! Все пак 5-6 човека в този форум не са си "показвали носа" навън. Животът си продължаваШЕ и продължава, независимо, че хора като теб се опитват да неглижират мнението на опонента си с измислени от теб "доводи"...

Бъди здрав и се пази от "пандемията" и лобирай, ЗА ДА ВЪРНАТ декларациите, проверките и постовете при излизането от градовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                  Само празни приказки, един довод или факт не каза да ме контрираш.
                  Не говори общо, не знаеш кой какво работи, колко и какво чете.
                  T.е. да разбираме, че си човек, който работи в тази област - лекар...? вирусолог...?
                  Сподели!
                  p.s.
                  Щото цитирането на Афера, Извора и прочее не ви прави специалисти по материята/
                  Даже е силно вероятно да не разбирате всичко, което цитирате.

Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                  Писна ми да се цитира смъртността, нивото й не зависи от ковида чак толкова.
                  Абсолютно!
                  Тъжно, но факт!
                  Last edited by Julius_BG; 28.11.2021, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това ми звучи доста познато - "Всичко в името човека, всичко за благото на човека". Народният фолклор допълваше, че знае кой е човекът. Ето затова за изпиталите го на гърба си не можеш да очакваш разбиране по този въпрос. Когато измрат и последните, които помнят тези времена, може и да ви преведе Пропагандата в Обетованата земя.
                    Няма световен диктатор, който да не е припознал фразата "Правим го за ваше добро".

И тук се срещат такива мнения: "Правителствата ни пазят", "СЗО е готово да се бори с пандемията", "Само с общи усилия ще победим Ковид-а", "Какъв е проблема да дадем няколко милиарда на Файзер за здраве" и т.н.

Отнасям се с разбиране. Много хора наистина ще полудеят, ако не отричат вътре в себе си какво се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Може и да си имат.
                      Но малко сълзотворен газ, халостни патрони и цензура на социалните медии вършат чудеса в убеждаването, че всичко е в името на общественото добруване.

Не знам как вървят мерките срещу страшната чума в Мадагаскар ... вярно, че хората там ядат слама, кал и буболечки, но дали са защитени с бустерната доза от Ковид?
                      Това ми звучи доста познато - "Всичко в името човека, всичко за благото на човека". Народният фолклор допълваше, че знае кой е човекът. Ето затова за изпиталите го на гърба си не можеш да очакваш разбиране по този въпрос. Когато измрат и последните, които помнят тези времена, може и да ви преведе Пропагандата в Обетованата земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

В Кипър си нямат От Извора и Списание 8, нито Мангъров, да им отвори очите
                        Може и да си имат.
                        Но малко сълзотворен газ, халостни патрони и цензура на социалните медии вършат чудеса в убеждаването, че всичко е в името на общественото добруване.

Не знам как вървят мерките срещу страшната чума в Мадагаскар ... вярно, че хората там ядат слама, кал и буболечки, но дали са защитени с бустерната доза от Ковид?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Chopper от Кореком. Соц изделията и тогава не ми допадаха.
                          На са ти допадали ли? Купили са ти го вашите от Кореком. Аз до 14 годишна възраст не знаех, че Кореком съществува. Дънките ми откриха, че го има, когато станах тийн. Та не е въпрос на вкус, вкусът се налива като бетон. Ако има бетон, проявяваш и вкус. Ако няма бетон, караш Лястовица и няма друго колело като него. Чопъри е имало толкоз рядко, даже почти нямаше, че едва ли са събуждали ума ми за драмата със соц изделията. Имаше в махалата едно чисто ново Пежо 504 , докарано от един гастарбайтер по соц. строежите. Лъскаше го на всеки два часа. Вадеше го от гаража само да го измие. Беше един от първите автомобили изобщо, автомобил на годината за 1969 г.. Какво сме си мислели ние, децата, тогава? Детските възприятия са съвсем други. Гледаш го и ум не стига до никъде. За емпириокритицизма на Ленин и дума да не става.
                          Last edited by pinoccio; 28.11.2021, 09:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Калдаръме, имах те за разумен човек. Я кажи, ако няма нито един умрял миналата седмица, а тази умре 1, колко % ръст ще напишеш?
                            А и какво сравняваме -1/3:-1/4 или 2:2/3 ? Моркови с краставици
                            Брат,

хиляда пъти пиша за това, и който го разбира, ще го разбере.
                            Писна ми да се цитира смъртността, нивото й не зависи от ковида чак толкова.
                            Един въпрос към теб и другите смъртожадни ваксинатори, особено към Барби:

Като мрат само по 5 - 6 на милион от ковида във ваксинираните на 70-80+% държави,
                            ЗАЩО ГИ ЗАТВАРЯТ СЕГА?

Чакам логичен и обоснован отговор на въпроса.

P.S. А за нулата и едното, в статистиките го пишат 100%. Не е по правилата, но така са решили и така ще я караме
                            Last edited by Kildirim_Bei; 28.11.2021, 08:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                              https://www.24chasa.bg/novini/article/10434867

Думите са безсилни пред глупостта.
                              В Кипър си нямат От Извора и Списание 8, нито Мангъров, да им отвори очите

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                                И пак ще има. Но не на същата цена и със същия кеф. За Тайланд си мисля де, другите две са ми безинтересни.
                                В Тайланд смърди и вони на мърсотия и простотия, явно това ти е средата.

Коментар

Working...
                                X