За 2 години Ковид, 5 милиона жертви в целия свят, в тази адски надута статистика са включени самоубийци с положителни тестове, жертви на катастрофи, пожари и всякакви бедствия с положителни тестове, починали от всякакви други болести с положителни тестове, реалната цифра е неколкократно по-малка.
Моята лична статистика за моя и на жена ми кръг от познати от около 15000 души е двама починали от Коби, и двамата в пенсионната възраст. Реалната смъртност е 1 на 15000 на годишна база.
За тези 2 години в автомобилни катастрофи са починали 3 милиона души по света.
Починалите в инциденти на пътя са повече от реално починалите от Коби.
Не знам какъв коментар да направя, освен с тъга и болка да призная, че явно Шваб, Атали, Кисинджър и всички други глашатаи на глобалистите-неотроцкисти не грешат като наричат масовката useless eaters. Хора, които не могат да направят реална преценка на живота, нямат място под слънцето. Идните години ще докажат това.
Моята лична статистика за моя и на жена ми кръг от познати от около 15000 души е двама починали от Коби, и двамата в пенсионната възраст. Реалната смъртност е 1 на 15000 на годишна база.
За тези 2 години в автомобилни катастрофи са починали 3 милиона души по света.
Починалите в инциденти на пътя са повече от реално починалите от Коби.
Не знам какъв коментар да направя, освен с тъга и болка да призная, че явно Шваб, Атали, Кисинджър и всички други глашатаи на глобалистите-неотроцкисти не грешат като наричат масовката useless eaters. Хора, които не могат да направят реална преценка на живота, нямат място под слънцето. Идните години ще докажат това.
Коментар