IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

С ниско интелектуално ниво са мангъропитеците дето показват уж снимки и видеа от протести срещу ваксинацята, а то се оказват снимки от 80-90те. Мангъропитеците вярват на изкофели лелки от ютуб които разкзват как са избягали от лабораторята в която тъпчат ваксините с чипове. Я сега кажи пак кой е олигофрена мангъропитек?
    Ваксиноидиотите са с още по ниско интелектуално ниво а и са страхливи.С всеки бустер се приближават към гробищата

Коментар

С ниско интелектуално ниво са мангъропитеците дето показват уж снимки и видеа от протести срещу ваксинацята, а то се оказват снимки от 80-90те. Мангъропитеците вярват на изкофели лелки от ютуб които разкзват как са избягали от лабораторята в която тъпчат ваксините с чипове. Я сега кажи пак кой е олигофрена мангъропитек?
      Ти.
      Обобщенията, без вникване в аргументите, на инакомислещите, са също признак за слабоумие.
      Ти не пишеш аргументи. Ти цитираш Корана, и громиш неверниците. Характерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Това със спортистите е ...... като изстрел в тъмното.
        В кръвта на много от тях нерядко има смес от анаболи, хапчета и алкохол.
        Имах познат - тренираше щанги в националния при Абаджията.
        Като ми е разправял с какви зобове ги тъпчеха!
        Колко народ си отиде на по 35 год. от "инфаркти"?
        То не беше Величко Чолаков, не беше Милен Добрев...
        Лека им пръст на момчетата!
        Ма разбира се всеки който не е сглупил да се ваксинира умира от Ковид а всеки ваксиниран като умре умира от друго заболяване

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
          https://summit.news/2021/11/25/anoth...dle-of-a-game/
          На снимката е крилото Траоре, който след три спринтчета от по десет метра се хвана за сърцето и колабира. Разбира се това според Пфайзер няма нищо общо с тяхната ваксина защото все още не е официално "доказано" че предизвиквала проблеми с миокарда. Има и видеото към новината:
          Това със спортистите е ...... като изстрел в тъмното.
          В кръвта на много от тях нерядко има смес от анаболи, хапчета и алкохол.
          Имах познат - тренираше щанги в националния при Абаджията.
          Като ми е разправял с какви зобове ги тъпчеха!
          Колко народ си отиде на по 35 год. от "инфаркти"?
          То не беше Величко Чолаков, не беше Милен Добрев...
          Лека им пръст на момчетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Очакван отговор.
            Само човек, с много ниско интелектуално равнище, свързва политиката с ваксинацията и Ковид. Ти си пълен оли.....френ.
            Звучиш, по следния начин:
            "Съветските болни, най-здравите болни."

Коментар

За ПП съм гласувал и Румен Радев. Иначе нека мангъропитеците да се надяват че костя копейкин ще отмени зеленият сертификат. Възраждане са най обикновени цървули решили да се издържат с депутатстване. Костадинов е най обикновен крадец, лъжец и измамник. Неговият възход е благодарение на мангъропитеците
              Очакван отговор.
              Само човек, с много ниско интелектуално равнище, свързва политиката с ваксинацията и Ковид. Ти си пълен оли.....френ.
              Звучиш, по следния начин:
              "Съветските болни, най-здравите болни."

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Не, че е по темата. Но ти повдигаш въпроса. И не си изтрит.
                А ваксинираните, за кого гласуват? Ти, специално, за кого гласува?
                За ПП съм гласувал и Румен Радев. Иначе нека мангъропитеците да се надяват че костя копейкин ще отмени зеленият сертификат. Възраждане са най обикновени цървули решили да се издържат с депутатстване. Костадинов е най обикновен крадец, лъжец и измамник. Неговият възход е благодарение на мангъропитеците

Коментар

О аз чакам всички мангъропитеци да ни освободят от присъствието си. Тъкмо ще намалят задръстванята в София, тъкмо повече няма да гласуват за недоразуменията - АТАКА,НФСБ,ВОЛЯ И ВЪЗРАЖДАНЕ. За тези партии гласуват мангъропитеците.
                  Не, че е по темата. Но ти повдигаш въпроса. И не си изтрит.
                  А ваксинираните, за кого гласуват? Ти, специално, за кого гласува?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Тоя ,Кубертен,не го познавам....Не виждам никаква драма в това, да си перна някаква си там ваксина...Ако помогне за нещо,помогне,ако не - здраве да е .....
                    Не съм предполагал,че някакво си там ваксиниране,ще предизвика чак такава драма в българското общество...Малко ми е странно...Но ,от друга страна,в България си има доста странни неща,така че и това с ваксините не ми създава някакъв особен душевен дискомфорт ...
                    Не е само българското общество. Проблемът не е чисто балкански или източноевропейски. Проблемът не е в боцкането. Проблемът по-скоро е в привидната липса на проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да считаме ли, че боцкането почива на принципа на Кубертен - важно е да участваш?
                      Тоя ,Кубертен,не го познавам....Не виждам никаква драма в това, да си перна някаква си там ваксина...Ако помогне за нещо,помогне,ако не - здраве да е .....
                      Не съм предполагал,че някакво си там ваксиниране,ще предизвика чак такава драма в българското общество...Малко ми е странно...Но ,от друга страна,в България си има доста странни неща,така че и това с ваксините не ми създава някакъв особен душевен дискомфорт ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                        Абе ваксинираните срещу Ковид само с две дози - как се чувствате? Имате ли малко срам? Нямате ли баби и дядовци, чийто живот им е мил? Не искате ли икономиките да тръгнат?

Докога ще търпим хора с по-малко от три дози???? Ганьовци с ганьовците!

Примерните граждани чакат 4-та доза, тука мангъропитеците се подмотват с третата за цели 11 месеца.

Тоя организъм за кога го пазите???
                        Един път набоцкаш ли се, няма спиране. Това ми споделяше преди много години един приятел - доктор в "Пирогов", за постъпващите предимно нощем така наречените травми с проникване.

Коментар

• Абе ваксинираните срещу Ковид само с две дози - как се чувствате? Имате ли малко срам? Нямате ли баби и дядовци, чийто живот им е мил? Не искате ли икономиките да тръгнат?

Докога ще търпим хора с по-малко от три дози???? Ганьовци с ганьовците!

Примерните граждани чакат 4-та доза, тука мангъропитеците се подмотват с третата за цели 11 месеца.

Тоя организъм за кога го пазите???

Коментар

ТОВА СТЕ ВИЕ МАНГЪРОПИТЕЦИТЕ !!!
                            По-големи букви нямаш ли на клавиатурата? Имам едни, които излизат извън гаража . Мога да ти услужа.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Еволюция на кoвид ваkcините:
                              1. "Ваkcинираните хора не заразяват."
                              2. "Ваkcинираните се заразяват, но не се разболяват"
                              3. "Ваkcинираните се разболяват, но леко"
                              4. "И ваkcинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение"
                              5. "Ваkcинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират"
                              6." Ваkcинираните умират, но в лека форма"
                              7. "Ваkcинираните умират мъчително, но с чиста съвест"
                              8. "Ваkcинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат"
                              9. "Умрелите ваkcинирани не боледуват в рая"

За протокола - ваксиниран съм..
                              Да считаме ли, че боцкането почива на принципа на Кубертен - важно е да участваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

100+
                                п.п. Ти от Рая ли пишеш?
                                Ъ-хъ....

Коментар

Working...
                                X