IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не е за пари. Нееее ще си плащаме за САМОУНИЩОЖЕНИЕТО

България е подписала такъв договор с Pfizer за ваксини, договорен от ЕК, по силата на който трябва или да плащаме неустойка за отказ на ваксини, или да продължим да купуваме ваксини, които ще бракуваме, тъй като в страната ни вече никой не иска да се ваксинира. Това стана ясно от разговор на служебния министър на здравеопазването Асен Меджидиев с еврокомисаря по здравеопазване.

Поради изтекъл срок на годност в България вече са бракувани над 1,3 млн. дози от доставените количества ваксини на Pfizer Inc., а от всички видове ваксини – бракувани до момента са малко над 2,3 млн. дози. През настоящата 2023 г. предстои да бъдат бракувани близо 2,8 млн. дози.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Затова ли засекретиха бройката починали? Щото руската експерименталка е православна, незагниваща и незападаща?
      Интернет пази всичко. И "впечатляващите" първи тестове на Спутник, заради който чак в Унгария го купиха, и отглушителната мълчина, когато почнаха да уволняват небоцнатите, а на пенсионерите в Москва бе наложена забрана да излизат.
      Тук, по непонятни за мен причини, Беларус отказа участие в цирковото представление. Друг случай на такова разминаване между Сашко и Вова май не е имало.
      Те не казват че я засекретяват, ти четеш ли. Казват че починалите от ваксината няма да се смятат за починали от ковид. Ако има починали от Спутник, какво е положението в Унгария, каква е бройката починали от ваксината там сигурно може да се види такава статистика.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        neon7, не познаваш, тяхната ваксина е по старата класическа технология и със сигурност няма много смъртни случаи, правилно ако има са решили да не ги пишат на вирусната инфекция ако са от ваксината причинени. Смяташ че е правилно да ги припишат на вируса ли ? И да не се знае че се дължат на ваксината.
        Затова ли засекретиха бройката починали? Щото руската експерименталка е православна, незагниваща и незападаща?
        Интернет пази всичко. И "впечатляващите" първи тестове на Спутник, заради който чак в Унгария го купиха, и отглушителната мълчина, когато почнаха да уволняват небоцнатите, а на пенсионерите в Москва бе наложена забрана да излизат.
        Тук, по непонятни за мен причини, Беларус отказа участие в цирковото представление. Друг случай на такова разминаване между Сашко и Вова май не е имало.

Коментар

• pesimist4o na kvadrat, какво слагат - нещо за което дават 10 ст., а го продават за 10лв..то е много ясно какво. Всичко е за печалба и те ако сложат за 10лв, трябва да го продадат за 100..много скъпо става.
          D.Y.F-091066

Коментар

pesimist4o na kvadrat, няма такива неща, не съществуват, никой още не е видял как изглежда вирус и всичко е едни модели и хипотези. Всичките ваксини са еднакви, ако има разлика в смъртността защото всички ваксини винаги са имали непредвидими странични ефекти, то тя се дължи на нещо което е сложено във ваксината..сега какво са сложили едните, другите, третите..това може да го научиш ако ти го кажат или някой да успее да го види - изолира, извлече и да каже - в тази има...в другата...
            Не знам дали този вирус го изолираха въобще или бяха само фрагменти и т.н. Ако го няма значи 5Г е виновно :-)))) и отиваме по пътеката на маркетинговата промивка на ваксокомпаниите за опорочаване на конспиративни теории.
            Каквото и да са слагали във ваксините тук , а и в Русия се оказа че резултатите не са много здравословни...
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.03.2023, 15:28.

Коментар

Кой отказа да играе на коронавирус ? Май само Лукашенко и Пинг Понг..и разни други дето нямат пари не за ваксина, ами за аналгин.
              В Африка, Хаити, Латинска Америка.... и им се случиха случки на някои.... Не е добре да се забравя колко смъртоносно е несъгласието да си тровиш народа...:-)

Коментар

• Кой отказа да играе на коронавирус ? Май само Лукашенко и Пинг Понг..и разни други дето нямат пари не за ваксина, ами за аналгин.
                D.Y.F-091066

Коментар

• pesimist4o na kvadrat, няма такива неща, не съществуват, никой още не е видял как изглежда вирус и всичко е едни модели и хипотези. Всичките ваксини са еднакви, ако има разлика в смъртността защото всички ваксини винаги са имали непредвидими странични ефекти, то тя се дължи на нещо което е сложено във ваксината..сега какво са сложили едните, другите, третите..това може да го научиш ако ти го кажат или някой да успее да го види - изолира, извлече и да каже - в тази има...в другата...
                  D.Y.F-091066

Коментар

neon7, не познаваш, тяхната ваксина е по старата класическа технология и със сигурност няма много смъртни случаи, правилно ако има са решили да не ги пишат на вирусната инфекция ако са от ваксината причинени. Смяташ че е правилно да ги припишат на вируса ли ? И да не се знае че се дължат на ваксината.
                    Ми не е по класическата технология.... Тя е друг експеримент / копие на АЗ , която първа се оказа отровна и я спряха/ с ползване на мисля че беше аденовирус.... Руснаци които са олигарси , генерали и учени напоследък имат по-голяма смъртност от инциденти дори от която и да е ваксина или вирус взети заедно....Не се съмнявам, че и сега е случайно.... Само президентите, които не позволиха тровенето в страните им имат по-голяма смъртност от руснаците...
                    По класическата технология е китайската , но там трудно ще се разбере дали и тя е толкова животоунищожителна като тези....по-скоро не е...В Китай вече обърнаха демографската палачинка....

Коментар

• neon7, не познаваш, тяхната ваксина е по старата класическа технология и със сигурност няма много смъртни случаи, правилно ако има са решили да не ги пишат на вирусната инфекция ако са от ваксината причинени. Смяташ че е правилно да ги припишат на вируса ли ? И да не се знае че се дължат на ваксината.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Правилно си ме разбрал .

Хубавото е, че руснаците още през лятото на 2021 решиха въпроса със смъртността след боцване със Спутник - такава не се отчита.

Тук трябва да се чете по внимателно .
                        Смерти, наступившие в результате вакцинации от COVID-19, не попадут в общую статистику смертности от новой коронавирусной инфекции.

.пп. със сигурност има голям брой смъртни случаи и със сигурност се прикриват
                        Поздравявам те за обективността по специално тази тема.

Коментар

• Умиращите спортисти нараснаха с 3800% (!) за година.
                          А, колабиращите са повече.

Click image for larger version

Name:	58.JPG
Views:	1
Size:	91.9 КБ
ID:	4034349

Last edited by Бедният брoкер; 04.03.2023, 21:57.

Коментар

• Президентът на Бразилия Лула - поддържана от САЩ неолиберална марионетка,
                            забрани социални помощи и всякакви финансови подпомагания на семействата,
                            ако не са напълно ваксинирани вкл. и децата срещу ковид.
                            ..ще ги приключва явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Искаш да кажеш, че в Раят на традиционните ценности има експериментални отрови, наред с локдауни, уволнения на неваксинирани, неработни с указ дни заради грипа и гей оргии в медицинския и военен елит?!? Не знам, не знам, друга картина гледам аз по Россия-1. Пък там надали биха се занимавали да ни показват лъжовни картини и манипулативни репортажи.

https://medvestnik.ru/content/news/S...-COVID-19.html

Хубавото е, че руснаците още през лятото на 2021 решиха въпроса със смъртността след боцване със Спутник - такава не се отчита. Истинска традиционна православност и неиграене в цирка на СЗО!

Правилно си ме разбрал .

Хубавото е, че руснаците още през лятото на 2021 решиха въпроса със смъртността след боцване със Спутник - такава не се отчита.

Тук трябва да се чете по внимателно .
                              Смерти, наступившие в результате вакцинации от COVID-19, не попадут в общую статистику смертности от новой коронавирусной инфекции.

.пп. със сигурност има голям брой смъртни случаи и със сигурност се прикриват

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Нито са руски,нито православни и тнт ,а юдео-хазарски отрови ! Още по малко някой ти ги е налагал в България .
                                Искаш да кажеш, че в Раят на традиционните ценности има експериментални отрови, наред с локдауни, уволнения на неваксинирани, неработни с указ дни заради грипа и гей оргии в медицинския и военен елит?!? Не знам, не знам, друга картина гледам аз по Россия-1. Пък там надали биха се занимавали да ни показват лъжовни картини и манипулативни репортажи.

https://medvestnik.ru/content/news/S...-COVID-19.html

Хубавото е, че руснаците още през лятото на 2021 решиха въпроса със смъртността след боцване със Спутник - такава не се отчита. Истинска традиционна православност и неиграене в цирка на СЗО!

Коментар

Working...
                                X