Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaronПо пътя към промяната
За Кристиян промяната на мнението му за ваксините е процес, който започва с разболяването на баща му от Ковид-19. "Винаги съм давал баща ми като пример за силна воля. Но тогава видях как той се беше предал. И си казах: щом този човек се предава, какво ще стане, ако го хвана аз?"
Въпреки че баща му минава през много тежък период, по това време Кристиян все още не е убеден, че трябва да се ваксинира. Фитнес инструкторът признава, че и след това цялото му семейство продължава да се съмнява във всичко, свързано с коронавируса. Сред причините за това е фактът, че при диагностицирането баща му получава няколко отрицателни теста преди положителния, който в крайна сметка го изпраща в болница. "Не получихме всичката информация защо се случва така. Това е проблемът - че хората не получават отговори на някои въпроси. Затова отричат всичко, както го правех и аз”, казва Кристиян.
С течение на времето Кристиян забелязва, че все повече хора в социалните мрежи публикуват възпоменателни черни ленти за свои починали близки. Изказвайки съболезнованията си, Кристиян винаги пита какво се е случило. И винаги отговорът гласи: Ковид. В началото той продължава да не вярва - и не се уморява да убеждава хората, че просто са им казали, че е Ковид. Но с всяка следваща история на човек, загубил близък, Кристиян постепенно се променя. "Повлия ми това, че видях масова смърт. Уплаших се. И няма да крия, че ме беше страх да излизам на по-масови събития”, признава фитнес инструкторът.
Кристиян забелязва и друго, което го кара да започне да преосмисля позицията си. "Направи ми впечатление, че интелигентните хора в обкръжението ми започнаха да не уважават моето мнение. Паралелно с това започнах да привличам хора, които не отговарят на моите интереси”, споделя Кристиян и добавя, че не се е повлиял от нечие конкретно мнение, а от осъзнаването, че хората, чиито позиции цял живот е уважавал и ценил, избират да се ваксинират.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
Всички ще умрем, но СТРАХЪТ Е ИЗБОР.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПо пътя към промяната
За Кристиян промяната на мнението му за ваксините е процес, който започва с разболяването на баща му от Ковид-19. "Винаги съм давал баща ми като пример за силна воля. Но тогава видях как той се беше предал. И си казах: щом този човек се предава, какво ще стане, ако го хвана аз?"
Въпреки че баща му минава през много тежък период, по това време Кристиян все още не е убеден, че трябва да се ваксинира. Фитнес инструкторът признава, че и след това цялото му семейство продължава да се съмнява във всичко, свързано с коронавируса. Сред причините за това е фактът, че при диагностицирането баща му получава няколко отрицателни теста преди положителния, който в крайна сметка го изпраща в болница. "Не получихме всичката информация защо се случва така. Това е проблемът - че хората не получават отговори на някои въпроси. Затова отричат всичко, както го правех и аз”, казва Кристиян.
С течение на времето Кристиян забелязва, че все повече хора в социалните мрежи публикуват възпоменателни черни ленти за свои починали близки. Изказвайки съболезнованията си, Кристиян винаги пита какво се е случило. И винаги отговорът гласи: Ковид. В началото той продължава да не вярва - и не се уморява да убеждава хората, че просто са им казали, че е Ковид. Но с всяка следваща история на човек, загубил близък, Кристиян постепенно се променя. "Повлия ми това, че видях масова смърт. Уплаших се. И няма да крия, че ме беше страх да излизам на по-масови събития”, признава фитнес инструкторът.
Кристиян забелязва и друго, което го кара да започне да преосмисля позицията си. "Направи ми впечатление, че интелигентните хора в обкръжението ми започнаха да не уважават моето мнение. Паралелно с това започнах да привличам хора, които не отговарят на моите интереси”, споделя Кристиян и добавя, че не се е повлиял от нечие конкретно мнение, а от осъзнаването, че хората, чиито позиции цял живот е уважавал и ценил, избират да се ваксинират.Custodite sortem vestram
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Пич, харесвам те, но не те разбирам. Не знам какви филми гледаш, какви опорки, какви нови три дози?
Аз не съм лекар, нито вирусолог, просто следвам препоръките, толкова е просто. Минаха 6 месеца, скоро ще съм на бустер. Няма ъпдейт специално за омикрон, и да има ще отнеме време заради всички тестове и фази, няма как да знам кога и какво ще стане, така че правя това което мога в момента и толкоз.
И впрочем, забелязваш ли с какви идиоти споделяш търсенето на конспирации под леглото? Някакъв лоулайф, който смята 20 евро на час в Германия за невъзможна цел и си е лепнал снимката на Путкин? Конспиратори със огромни чаршафи копирани от зирохедж, отизвора и прочие? Някакви "математици" с графики, които удобно подминават въпроса за огромната смъртност в антиваксърска България?
Ма ти си знаеш, важното е да се опазиш от ИГЛАТА.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеПърва доза, втора, скоро си сложих трета…
Някак си една тривиално действие се превърна в разделение на обществото. За, против…
Има ли значение?
Просто ще се отиде към задължителна ваксинация!
Този Немският подобни неща казва - задължителна ваксинация макар и да няма здравен смисъл за отказалите до момента ''доброволната''...ГоУУУУеми политици лечители на настинка....:-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТой с плъхове няма да се занимава, а ще отстрелва глигани и прасета
И ще ни ги сервира с печена тиквапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е да, всички знаят че истинските мъже са само в България, всички останали са джендъри.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение5 MEPs responding to Ursula von der Leyen's proposal to talk about mandatory vaccination in EU
5 от 705? Обнадежден съм
- 1 like
Коментар
-
5 MEPs responding to Ursula von der Leyen's proposal to talk about mandatory vaccination in EU
https://youtu.be/YTIvlu9DjdI
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ще цитирам моя любим пример
'като станем повече от вас, ще видите кой е обратен"
надпис на спирка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетаблицата той ли ще я пуска тук?
И ще ни ги сервира с печена тиква
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт понеделник Кирил Петков ще ти обясни с каква цел
Предавам му щафетатапрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедобре, но с каква цел.
тези които мислят подобно на теб, вече са убедени и с по 2-3 дози.
останалите, така или иначе са направили своя избор.
Предавам му щафетата
Коментар
Коментар