Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
Не съм ваксиниран.
Около мен хората масово, поне 60 -70 % са ваксани.
Доста от тях го изкараха след нова година.
Имаме интересен случай, боледувал с пневмония , ваксан и сега пак го изкара, този път сравнително леко.
Аз съм с хрема. болки в гърлото, леко главоболие, болки в ставите и 37.5 температура.
Ваксините никви ги нема, направо май ще трябва землянката....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
щом ти си казал, ще забравим, че тази държава е тук 13 и полвина века.
мислиш ли, че си първия, дето предрича това през всичките години.
скъсан латексов чорап.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.01.2022, 22:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Викаш - всичко е точно!
Да продъжаваме да мрем като мухи, щото е естествен процес ръйш ли
По зле от талибани, нооо всичко е точно, нал тъй !
Но ни има и ще ни има за векове напред.Last edited by Kildirim_Bei; 18.01.2022, 21:52.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеДайте някакъв коментар за това което се случва в АФРИКА! Все пак това е втория по големина континент и там живеят 1.3 милиарда души.
Мога да дам някакъв коментар, който е във вид на няколко въпроса и всеки може да ги развие в удобна за него последователност.
Първо си задаваме въпроса: има ли страна в Африка, която САМА да печата конвертируема валута? Натам всеки може да продължи разсъжденията в свой стил... Еее, ама КОЙ би платил (и ПЛАЩАЛ занапред) "ваксините" на 1,3 млрд. души? А(хрумна ми) - КОЙ би им подписвал декларациите за "информирано съгласие", ако в Африка, в голямата си част хората са неграмотни?
Тук някой с основание би ме засякъл с репликата: ние, като сме грамотни, защо подписваме, без да четем и без да... мислим? А някой зевзек би казал, че - ами да: "ако бяхме неграмотни, вероятно щяхме да ..." Барбарела - защо ли избягва да сравнява Франция и страните от Африка?
Втори въпрос: в Африка имат ли по няколко вълни (на сезон) от респираторни заболявания? Очевидно е, че географската ширина има значение, както и гъстотата на населението.
Трети въпрос: как би пробила в Африка "ваксина", ако хората в болшинството си са обречени на глад и мизерия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
През 2122 година България няма да я има...помнете ми думите
мислиш ли, че си първия, дето предрича това през всичките години.
скъсан латексов чорап.препоръка е
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКато чете тази тема и съседните 3, човек разбира как и защо
един народ си живее 500г. под турско иго и 78 г. под руско иго
Добре те разбирам, Барбарела.
При толкова точно описаните условия за живот на "един народ" (500 + 78 г.), какви са ти мотивите, за да натякваш постоянно "сравнения" на България и Франция?
Нямаш ли усещането, че - ако Франция не са "изгубили" тия (500 + 78 г.) - отдавна трябваше да са световен хегемон? А те няма да станат такива и след 2 пъти по толкова години!
Така с французите: хем не са били "под иго", хем ги сравняваш с ония, които са били "под игото"...
Ъм и ти - къде си в цЕУата схема, Барбалячо? Сигурно ти си, който ги теглиш към дъното...
- 4 Харесвания
Коментар
-
През 2122 година България няма да я има...помнете ми думите
- 2 Харесвания
Коментар
-
През 2122 година България няма да я има...помнете ми думитеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
-------------------
Цяло десетилетие БОКОВИЗЪМ - нищо изненадващо в тази класация.
На който му е мил живота - да бяга с 200 от България.
-------------------
Закриват повече от половината онкологични отделения в страната
Това се предвижда в Проект на наредба за утвърждаване на интердисциплинарен медицински стандарт за комплексно медицинско обслужване на болни с онкологични заболявания, с който ЦЗПЗ разполага.
Леглата за онкологично болни в Пловдив намаляват от над 300 на едва 20, а Хасково, Благоевград, Добрич, Габрово остават без нито едно.
Тезата на министър Москов за...
https://www.credoweb.bg/publication/...iya-v-stranata
Борисов: Няма да плащам дългове на болници - ако някоя фалира, значи не е била нужна
[ATTACH=CONFIG]n3857876[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Мани ги малоумниците, те могат да изкарат и смъртността от инфаркти по-голяма във Франция отколкото в България. По тяхната логика в Китай и Индия е най-висока смъртността от инфаркти, щото имат най-голямо население.
Бони, за теб все още се надявам, че имаш повече акъл от Барбарона. Не убивай тази вяра в мен.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто ти топ 15 по смъртност за миналата година - странно или пък не, само държави от Източна Европа и малко африканци за цвят. Изненада - едва ли
CSV
JSON
Цяло десетилетие БОКОВИЗЪМ - нищо изненадващо в тази класация.
На който му е мил живота - да бяга с 200 от България.
-------------------
Закриват повече от половината онкологични отделения в страната
Това се предвижда в Проект на наредба за утвърждаване на интердисциплинарен медицински стандарт за комплексно медицинско обслужване на болни с онкологични заболявания, с който ЦЗПЗ разполага.
Леглата за онкологично болни в Пловдив намаляват от над 300 на едва 20, а Хасково, Благоевград, Добрич, Габрово остават без нито едно.
Тезата на министър Москов за...
https://www.credoweb.bg/publication/...iya-v-stranata
Борисов: Няма да плащам дългове на болници - ако някоя фалира, значи не е била нужна
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар