IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Експерти: Ваксините срещу COVID след година ще са неефикасни заради новите щамове

Пропускайки да ваксинираме целия свят, ние ще отворим вратата за все нови и нови мутации, смята епидемиолог

https://dnes.dir.bg/svyat/eksperti-v...ovite-shtamove

===============================

Най- добрия клиент е редовния клиент ......................
    редовния клиент е на вечен абонамент.............
    туй го знам от алъш вериша и търговията , ма то се отнася и за ваксинираното стадо .... бееее ...........
    така че бодете се всека година ...... редовни клиенти сте на фарма фашистите ........... вечно абонирани сте за ваксините.... всека година по 2 дози ....... и умната глеайте да не пропуснете най- новата вакса и да не пропуснете прИмоцията ............ хахахаха ..............

Коментар

• 68-Year-Old Dies After Anaphylactic Reaction to COVID Vaccine as CDC Continues to Ignore Inquiry Into Increasing Number of Deaths

VAERS data released today showed 44,606 reports of adverse events following COVID vaccines, including 2,050 deaths and 7,095 serious injuries between Dec. 14, 2020 and March 19, 2021.

https://childrenshealthdefense.org/d...hs-increasing/

Коментар

• 594 DEAD 404,525 Reported Injured following COVID19 Experimental “Vaccine” Injections in the U.K.

Click image for larger version

Name:	UK-COVID-Vaccine-Adverse-Reactions-Report-3.25.21jpg (1).jpg
Views:	1
Size:	18.0 КБ
ID:	3739074

https://healthimpactnews.com/2021/59...ns-in-the-u-k/

Коментар

• В Тайланд смятат, че ваксинираните не могат да са вирусоносители.

...или глада е по-силен от тока.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Като има хора които не искат да се ваксинират се ваксинирам аз. Не съм прередил никой, не съм взел ваксината на никой който е искал. И се ваксинирах с каквото има, т.е. с АЗ.

Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.
            Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
            Колко пъти им казах да слушат повече и по-малко да четат и разсъждават. Щото нито четат каквото трябва, а да разсъждаваш неук е по-опасно от играта на карти.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Мда, това го писахме преди дни, седмици, месеци, ти чака "24 часа".
              Айде, Модерна почна изпитания за 16-18 год, както и Файзер.
              Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
              Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
              Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
              Ама в тая кочина, който превари, нищо че е на 40, здрав и прав.
              Защо така интерпретираш новината. И аз това съм казвал и давал пример с други ваксини. Това не означава че не е ефективна. Нито че има странични заплашващи ефекти.
              Пускам ти я, защото е от Дойче веле. На български и смилаем за немедици език.
              Когато работиш с хора, а не дистанционно от къщи поемаш почти 100% риск за заразяване. На 30, 40 или 45 години имаш риск, независимо здрав и прав ли си.
              Така започнаха, първо с възрастните, медиците, но се оакаха и даже и ваксините станаха нередовни с доставки и пр. Аз се ваксинирах и е трябваше да го направя. Това е. Но заради това че масово населението стои така ще трябва всяка година или на всеки 9 месеца да се ваксинирам. Това е - просто и ясно.
              Last edited by bulgarian lev; 27.03.2021, 04:59.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Остроумен си като труженичка от околовръстното , но списвай парички трябва да правиш .
                Нищо подобно. Просто в случая споделя преживяното. И той човек, и той има готини спомени

Коментар

В студентски град един приятел имаше много тъпи съквартиранти, единия от тях според мен си излизаше с братовчедката, а другия бе лепнал на леглата бележки с имената на другите, защото не можеше да ги запомни.

Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.

Та разговорите с теб ми върнаха този спомен
                  Остроумен си като труженичка от околовръстното , но списвай парички трябва да правиш .

Коментар

Все повече си мисля че интернет прави хората тъпи. Мързи ги да четат сериозни източници и четат боклуци. И затъпяват все повече защото с какъвто се събереш такъв ставаш.
                    При кацането на Луната руснаците много внимателно са извършвали мониторинг, за да се убедят, че това се е случило. Има една лекция на Сурдин - един от най-популярните руски учени, популяризиращи космическите изследвания - в YouTube, в която обяснява как това се е случило. Въпреки това, десетки милиони вярват, че това не е така.
                    Хората не са станали по-глупави покрай интернет и социалните мрежи. И преди интернет 90% от населението е било крайно неграмотно. Просто интернет дава възможност на 10-те процента грамотни да разберат колко глупави са останалите 90%.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Не бе плевенски ,той не стопли к`во му казвам ама нейсе .Прочети му пак изречението . То ти нали трябва да сееш плевенски чак навсякъде !
                      В студентски град един приятел имаше много тъпи съквартиранти, единия от тях според мен си излизаше с братовчедката, а другия бе лепнал на леглата бележки с имената на другите, защото не можеше да ги запомни.

Та седнали сме веднъж аз и моя приятел да играем на карти срещу тези двамата идиоти. Много бързо схванахме че си нямат идея колко са зле и ги биехме като маче у дувар, но от време на време им пускахме някоя игра да не се откажат. Тези обаче през цялото време си мислеха че играят гениално и само защото нямат късмет предимно губят.

Та разговорите с теб ми върнаха този спомен

Коментар

Мда, още от малки да ги правим болнави и почват да ръсят пари по бигФарма доживот.
                        Равновеско и други младежи, както и ти, се хвалите че сте се се боцнали със Файзер.
                        Е, не трябваше ли първо тези над 65 год, после лекарите, после тези над 55 год, после полицаите и учителите и накрая останалите ???
                        Като има хора които не искат да се ваксинират се ваксинирам аз. Не съм прередил никой, не съм взел ваксината на никой който е искал. И се ваксинирах с каквото има, т.е. с АЗ.

Най интересното бе че от 30 човека които имахме час същия ден, никой не бе извадил смартфон да чете глупости в интернет, въпреки опашката.

Коментар

Това обяснява и и световния недостиг на чипове - всичките отиват за ваксини.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            https://www.24chasa.bg/novini/article/9650849

Ето, смилаемо е за всички. Четете и не се чудете. Магьосници само в приказките има.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Най - после и ти да разбереш за кво става дума....
                              Яко се се беше умотал в Гуглето, но шти светне ....споко...
                              Преди два месеца му пишех тука ,че с ваксината можеш да си заразен той се пъна като плевенско магаре и муча колко е умен. Който го вълнува да порови назад в мненията .

Коментар

• Най - после и ти да разбереш за кво става дума....
                                Яко се се беше умотал в Гуглето, но шти светне ....споко...

Коментар

Working...
                                X