IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ние щото сме богата страна не си я произвеждаме....Да ти припомя само че в 10-15км зона около 10 те най големи града у нас като изключим София къщите са по 15000-30000 лева повтарям лева.Двуетажни къщи с по два декара дворове изключително плодородна земя кладенци пустеят..Хората си продадоха земята да си купуват беемвета и апартаменти в градовете.....Така че на въпроса с храната защо някой си гладувал и била лоша аз отговарям яжте ми хуя.С хора които ги мързи а само мрънкат няма как да бъда възпитан.След като искаш да работиш в спаружен офис за 1000 кинта и плащаш две маломерни стаички цял живот няма да ми мрънкаш после.Вчера с потрес научих че земята е поскъпнала двойно.По големите парчета трета катеория вече са по над 2000 кинта...декара.Да не припомням каква е цената на запад от нас..Така че аз се стягам скоро да стана милионер и ви разрешавам да ми викате селянин.А по въпроса с качеството на храната вместо да се жалвате на арменския поп запретвайте ръкави и си я произвеждайте сами.Градина от декар площ чудесно изхранва едно четиричленно семейство с плодове и зеленчуци целогодишно.Нива от два декара е предостатъчна за хляба.Още декар царевица и декар слънчоглед осигуряват отглеждането на 20-30 кокошки и олиото за годината.А три овце или две кози и сиренето за годината но хайде не всеки може да гледа овце или кози.Едно сирене остана да се купува от съселяните..Така че пак повтарям който не е доволен от храната да ми яде хуя.
    Ти в Африка бил ли си? а в Латинска Америка.. друг път !.. идея си нямаш какво е беднотия .. магазини нямат, как да ги тровят.. събират се един път седмично в най-голямото село и правят пазар / всеки носи каквото има/ с 10 долара си цар.. но ти да си се направиш на интересен

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Мен пък ме мъчи въпроса, дали не-ваксиниран е опасен за ваксиниран !?!?!?!?!?
      Е, как, ти не знаеш ли? Ваксините са ултра, мега, хипер гига ефективни и единственото средство да се справим с грипа за 3 години, вместо за 1000 дни Освен това при тях не можеш да се заразиш, ама ако се заразиш, не можеш да го караш тежко, ама ако го караш тежко, не можеш да упреш, ама ако умреш, значи си изтеглил късата клечка и ваксините не са виновни, а антиваксърите

То щеше да е смешно, ако не беше трагично - удивително е колко много е паднало нивото на интелегентност и логическо мислене на народонаселението, когато го заплашат, че е грипа иде с "невиждана ярост" и вече няма да са безсмъртни. Затова бодете ваксините и бъдете рахат - и да умрете, няма да са виновни ваксините, а антиваксърите - тези изроди долни, които не искат да се бодат с непроверени химически субстанции!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        Аз пък още не мога да намеря отговор на въпроса "Ваксинираният може ли да пренася вируса или не".
        Доскоро се ширеше мнението, че може да пренася вируса и също трябва да се носи маска и т.н.
        Да, но ако е така, защо много държави приемат ваксинирани без PCR или друг тест за коронавирус?
        Мен пък ме мъчи въпроса, дали не-ваксиниран е опасен за ваксиниран !?!?!?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

В Бг храната е с най-ниско качество от цяла Европа, да не кажа и от цял свят, защото в бедните страни хора сами си я отглеждат.... само боклуци и химия.. това ако не е отрова какво да е?
          Ние щото сме богата страна не си я произвеждаме....Да ти припомя само че в 10-15км зона около 10 те най големи града у нас като изключим София къщите са по 15000-30000 лева повтарям лева.Двуетажни къщи с по два декара дворове изключително плодородна земя кладенци пустеят..Хората си продадоха земята да си купуват беемвета и апартаменти в градовете.....Така че на въпроса с храната защо някой си гладувал и била лоша аз отговарям яжте ми хуя.С хора които ги мързи а само мрънкат няма как да бъда възпитан.След като искаш да работиш в спаружен офис за 1000 кинта и плащаш две маломерни стаички цял живот няма да ми мрънкаш после.Вчера с потрес научих че земята е поскъпнала двойно.По големите парчета трета катеория вече са по над 2000 кинта...декара.Да не припомням каква е цената на запад от нас..Така че аз се стягам скоро да стана милионер и ви разрешавам да ми викате селянин.А по въпроса с качеството на храната вместо да се жалвате на арменския поп запретвайте ръкави и си я произвеждайте сами.Градина от декар площ чудесно изхранва едно четиричленно семейство с плодове и зеленчуци целогодишно.Нива от два декара е предостатъчна за хляба.Още декар царевица и декар слънчоглед осигуряват отглеждането на 20-30 кокошки и олиото за годината.А три овце или две кози и сиренето за годината но хайде не всеки може да гледа овце или кози.Едно сирене остана да се купува от съселяните..Така че пак повтарям който не е доволен от храната да ми яде хуя.

Коментар

• Тези чипираните на колко гига, мега или други херци излъчват? Не са ли опасно радиоктивни да се разхождат по улиците?

Коментар

• Ето и с какво ни чипират - само 0,1 куб мм или мм3

https://interestingengineering.com/s...xT3mNnBRoWxNTk
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                Аз пък още не мога да намеря отговор на въпроса "Ваксинираният може ли да пренася вируса или не".
                Доскоро се ширеше мнението, че може да пренася вируса и също трябва да се носи маска и т.н.
                Да, но ако е така, защо много държави приемат ваксинирани без PCR или друг тест за коронавирус?
                Почти не. Вероятността да те зарази ваксиниран е колкото да те зарази някой с отрицателен тест грубо казано.

Коментар

• Аз пък още не мога да намеря отговор на въпроса "Ваксинираният може ли да пренася вируса или не".

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Д-р Аспарух Илиев - този " експерт по безопасност на ваксините" забравя да каже,че в германските старчески домове ударно ги ваксинираха с Пфайзер (дори някои насила ).

https://healthimpactnews.com/2021/wh...e-even-murder/

Много от резидентите починаха скоро след ваксинациите .Писаха ги с/от Ковид за да прикрият истинската причина -ваксините(редовна практика и в много други страни ) Оцелелите получиха нови болести -"прогресираща деменция, сърдечно-съдови, дихателни проблеми " ,но това д-р Илиев не би си и помислил да коментира ,че може да му изстине позицията на "експерт по безопасност на ваксините "

Ето малко бисери от д-р Илиев :

" Стаден имунитет без ваксинация е непостижим "
                    https://bnr.bg/horizont/post/1014464...n-ot-vaksinite

" Хипотезата е, че ваксината ще създава по-дълъг и стабилен имунитет от самата инфекция."
                    https://bnr.bg/horizont/post/1013973...siran-i-tochen

"Всички анализи показват, че учениците са основният разпространител на вируса - т.нар. суперразпространители, т.е. един много малък брой хора, които заразяват голям брой други. Това е защото са безсимптомни и отделят много вируси"

https://bnr.bg/horizont/post/1014116...el-na-covid-19

п.п. Боби,няма как да влезнем в колективния имунитет без ваксина (според д-р Илиев) . Би ли ни сметнал риска моля "100 000 пъти по- голям " ваксинирани /неваксинирани !
                    Тука имаше доста антиваксъри ама пооредяха напоследък. Само ти остана да постваш глупости от всякакви конспиративни сайтчета, сигурно си се скрил в някое мазе от вируса.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      С ваксинирането се извършва преброяване на идиотите по цял свят за сега в БГ са около милион
                      С броя ваксинирани също лъжат ,за да създават впечатление ,че само това е спасението !

Коментар

• С ваксинирането се извършва преброяване на идиотите по цял свят за сега в БГ са около милион

Коментар

• COVID Vaccine Trials In Animals Were Stopped Because They Kept Dying, Revealed In Texas Senate Hearing

https://greatgameindia.com/covid-animal-trials-stopped/

https://tlcsenate.granicus.com/Media...?clip_id=15926

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
                            Лудите антиваксъри къде са цъфнали. Вие не знаете какво биологично оръжие ви слагат обаче вече и в хляба и водата. Един съсед яде хляб и умря. Друг съсед пи вода, и той умря.
                            В Бг храната е с най-ниско качество от цяла Европа, да не кажа и от цял свят, защото в бедните страни хора сами си я отглеждат.... само боклуци и химия.. това ако не е отрова какво да е?

Коментар

И какво ще ми стане ако си сложа пета ваксина?
                              Ще се успокоиш малко.

Коментар

И какво ще ми стане ако си сложа пета ваксина?
                                Шеста.

Коментар

Working...
                                X