IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от levi_desni Разгледай мнение

Изкарал го е лично, сам ти каза. Тогава, от какъв зор?
    Имах предвид ако не го е изкарал.... като знае от първо лице какво се случва какво би решил.
    Иначе някои от моите познати които го изкараха твърдят че есента ели да си слагат....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

...... бъдете здрави

ПП груеца с неговите антитела е изключение и не го слагайте в сметката
      Мога ли да цитирам поста ти за да отправя спец. благодарности към провинциалния Мецанат Грую Грую който плащал ваксините ми.
      г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• пичове,
        ако искате да сте добре внимателно се вгледайте какво прокламират платените тролове в темата, колко време отделят да подчертават, цитират и коментират в обстойни добре редактирани постове

ако искате да сте добре - правете обратното, защото НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА

неон7 и други подобни визирам

бъдете здрави

ПП груеца с неговите антитела е изключение и не го слагайте в сметката
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Моите съболезнования за майка ти. Явно при всеки е различно, но си мисля че стандарта като става въпрос за живот трябва да са тежките случаи, а не леките
          Би ли си сложил ваксина на фона на преживяното от теб и близките ти ?
          Изкарал го е лично, сам ти каза. Тогава, от какъв зор?

Коментар

Моите съболезнования за майка ти. Явно при всеки е различно, но си мисля че стандарта като става въпрос за живот трябва да са тежките случаи, а не леките
            Нека не налагаме мерки на тия които го карат леко.При мен ужаса беше свързан с майка ми жена ми.Нямаше как да си направя тест защото ако се окажеше положителен щяха идиотите да ми сложат карантина и тогава не знам какво щях да правя.Затова казвам че при всеки е различно и не бива да съдим другите защото не знаем в какво положение са изпаднали...Аз три пъти влизах в тражния център на Бърза помощ въпреки забраните и лекарите ми се караха...Цял ден на студа бях се побъркал докато я вкарах в болница.Както и да е да не ви занимавам с лични неща...Разбирам че който не е преживял този ужас работата му е на майтап но не го виня.Всеки ще си научи урока когато Бог реши

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
              Ваксините за Covid-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са огромни

Държавни казуси. Смъртност и заболеваемост

Тази статия демонстрира недвусмислено, че смъртността и заболеваемостта са се увеличили драстично в резултат на ваксината. Честотата на положителните случаи на Covid също се е увеличила.

.................................................. ...............................
              https://www.globalresearch.ca/covid-...idence/5746393

пп. обърнете внимание на графиките
              Изнесените факти / приемам ги за тккива/ не доказват нищо, а само констатират повече случаи. Защо се случва така има много възможни обяснения и самата ваксина като такава не мисля че е най-добрите макар и да е възможна косвена причина....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Песи различно е.При мен беше много много по леко от обикновен грип.Хрема нямах няколко дена храчки и три дена с темпераура 37,2 до 37,5 която след изпиване на обикновено прахче си спадаше.Не съм отпадал бях в пълна работоспособност...Единственото което усещах е че ми горят клепачите....Бил съм болен от грип с яки хреми до разраняване на носа температура болки в мускулите тоя път си беше жив ташак за което благодаря на Бог.Но за съжаление при жена ми не беше така а при мама беше фатално...Така че всеки си знае.Не бива да се всява паника както и да се стига до пълно безхаберие.Никой не трябва да се опитва да се налага над другите.При всеки е различно.

Коментар

Сори, но не си прав. Още от началото пишеш , че е малко по-тежък грип. При теб може и да е така било, обаче при моите познати оцелели след него ВСИЧКИ казаха, че няма нищо общо с грипа.... Може да зависи от първоначалната доза вирус или как работи имунната система на човек, но да повторя ВСИЧКИ от тях след ''оздравяването'' ме посъветваха /меко/ да сложа ваксина...., а нито един от тях не е тъпак или паникьор... Тъй да се каже вярвай на патило....

ПП Дочух / не ги познавам/ , че например вече няколко човека от ВМуеър вируса ги е отнесъл, а програмистите предполагам ти е ясно че не са 70 годишни...
                  Песи различно е.При мен беше много много по леко от обикновен грип.Хрема нямах няколко дена храчки и три дена с темпераура 37,2 до 37,5 която след изпиване на обикновено прахче си спадаше.Не съм отпадал бях в пълна работоспособност...Единственото което усещах е че ми горят клепачите....Бил съм болен от грип с яки хреми до разраняване на носа температура болки в мускулите тоя път си беше жив ташак за което благодаря на Бог.Но за съжаление при жена ми не беше така а при мама беше фатално...Така че всеки си знае.Не бива да се всява паника както и да се стига до пълно безхаберие.Никой не трябва да се опитва да се налага над другите.При всеки е различно.

Коментар

• Ваксините за Covid-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са огромни

Държавни казуси. Смъртност и заболеваемост

Тази статия демонстрира недвусмислено, че смъртността и заболеваемостта са се увеличили драстично в резултат на ваксината. Честотата на положителните случаи на Covid също се е увеличила.

„И навсякъде те са последвани от драстично нарастване на новите инфекции и смъртност в продължение на няколко седмици или месеци“

Д-р Delépine внимателно анализира тенденциите преди и след ваксинацията за 14 страни в основните региони на света.

Последните официални данни за Европейския съюз, които рядко се признават от основните медии, показват следното:

От края на декември 2020 г. до 22 май 2021 г .:
                    1. 12 184 смъртни случая и 1 196 190 наранявания след инжекции на четири експериментални изстрела на COVID-19 (Moderna, Pfizer-BionTech; AstraZeneca и Johnson & Johnson's Janssen). Сериозните наранявания са от порядъка на 604 744 (т.е. повече от 50% от всички наранявания)
                    2. Pfizer-BioNTech тРНК ген-редактирана ваксината доведе до голям брой смъртни случаи: Общо реакции за своите иРНК ваксина Tozinameran: 5,961 смърт S и 452,779 наранявания на 22/05/2021
                    Докато Pfizer има най-голям брой смъртни случаи и наранявания, Европейската комисия до голяма степен възложи вината върху AstraZeneka.

По ирония на съдбата, не само, че Pfizer има криминално досие в Министерството на правосъдието на САЩ за „измамен маркетинг“, Европейската комисия избра Pfizer BioNTech за своя „Надежден партньор“ за производството на 1,8 милиарда дози през следващите 3-4 години , в договор, който в момента е в процес на договаряне.

Преди два месеца се опитахме да предупредим хората за парадоксалните резултати от ваксините covid19, като публикувахме кривите на смъртност преди и след ваксинацията за Израел и Великобритания [1], които вече показаха, че тези ваксинации са последвани от „значително увеличение на замърсяване и смъртност с продължителност 6 до 8 седмици след началото на ваксинацията. [2]

От този период насам ваксинационните кампании се разпространяват по целия свят дори в страни, където covid не присъства. И навсякъде те са последвани от драстично нарастване на новите инфекции и смъртност в продължение на няколко седмици или месеци . [3]

Колко смъртни случая и тежки инциденти ще са необходими на ръководителите, СЗО, здравните агенции FDA, EMA и др., За да разгледат доказаните резултати от тази експериментална псевдоваксинация в реалния свят и да извлекат резултатите от нея? последствия ? Напомняне на доказаните факти, публикувани от СЗО

Представяме по-долу кривите на епидемията на най-ваксинираните страни, публикувани от СЗО (с нашите коментари в червено).

АЗИЯ

В Непал, страна с 28 милиона жители

Кампанията за ваксинация, използваща китайската ваксина и индийската Astra Zeneca, започна в края на януари 2021 г. Досега, след десет месеца на епидемията, страната имаше 270 092 потвърдени случая и смъртни случаи през 2017 г. и средната дневна стойност на новите случаи s ' възлиза на 350.

Четири месеца след началото на ваксинацията епидемията се взриви със средно 8 000 нови случая дневно. Към 22 май Непал има 497 052 ​​(+ 90%) потвърдени случая и 6024 смъртни случая (+ 200%.)

В Тайланд, страна със 70 милиона жители

Кампанията за ваксинация с китайска ваксина започна през първата седмица на март. До момента от началото на епидемията страната е регистрирала само 25 000 заразени и 83 смъртни случая, приписвани на Covid19.

От началото на ваксинацията за 2 месеца броят на заразените се е умножил по 5 (123 066 на 22/5), а смъртните случаи - на 9 (735 на 22/5).

В Камбоджа, държава с 27 милиона жители

Южна Америка

В Колумбия , страна с 50 милиона жители

страна, силно засегната от болестта, епидемията започва рязко да намалява до началото на ваксинационната кампания на 18 февруари 2021 г.

Оттогава броят на ежедневните инфекции се е утроил и дневната смъртност се е умножила по 3

Чили, страна с 18 милиона жители

Ваксинацията започна на 24 декември и общо близо 17,1 милиона дози от ваксината са приложени на по-малко от 20 милиона души. Но въпреки най-високия процент на ваксинация в Южна Америка и суровите ограничения, броят на ежедневните инфекции и броят на смъртните случаи остават почти три пъти по-високи от тези преди началото на ваксинационната кампания ...

Чили, страна с 18 милиона жители

Ваксинацията започна на 24 декември и общо близо 17,1 милиона дози от ваксината са приложени на по-малко от 20 милиона души. Но въпреки най-високия процент на ваксинация в Южна Америка и суровите ограничения, броят на ежедневните инфекции и броят на смъртните случаи остават почти три пъти по-високи от тези преди началото на ваксинационната кампания ...
                    .................................................. ...............................
                    https://www.globalresearch.ca/covid-...idence/5746393

пп. обърнете внимание на графиките

Коментар

сори брат, но това твоето звучи като самонавиване на човек, който като види спринцовка и припада.

в крайна сметка нищо сигурно няма на този свят и личния избор е въпрос на анализ на данните, които в голямата си част са неточни.

гледай какво правят имперски сили и си дай сметка, че ние с теб сме далеч под нивото на техните стратези.

успех
                      Берти, теоретично си прав. Съдейки по напъна на тези държави изглежда като вируса да е много по-опасен от ваксината. Проблема е че опасността от ваксината никой не знае каква е реално. Също така буквално никой не се брои за починал от ваксина , макар и да има огромно количество хора на 40-50-60 години, които внезапно приключват без видима причина и са ваксинирани. То и как може да се докаже, че дадена смърт е от ваксината ?! Не може....! И следователно статистиката е ИЗКРИВЕНА не показваща реално фактите ! Да не пиша за възможните дълготрайни последици - например някои автоимунни заболявания са изявяват клинично след 5+ години....
                      От една страна имаме поне за мен вече доказано гаден вирус, от друга имаме информационна мъгла, цензура , маркетинг на макс и скачане в тъмното и дълбокото с неизследвани ваксини....
                      Много лош избор ми изглежда....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Да успееш да убедиш наплашен човек, че това е малко по-тежък грип и ваксината е безсмислена, е горе-долу също, като да успееш да убедиш фиромец, че е българин. баба му е българка, прабаба му е българка, прапрабаба му е българка, но майка му е югославянка, а той е исти македонец Та и тук същата работа - познай колко успех ще имаш да убеждаваш хора, които се плашат и от сянката си. Точно 0 - нека си бият ваксините и да си носят последствията, щото за тях има червени линии като за севернофиромците - сакат си го идентитетот и язикот, т.е. ваксината. На мен не ми пречат - да си се ваксинират на воля, само ако може ваксинките от догодина да са платени вече - не че са някакви пари, ма за чий да им ги плащам аз?
                        Сори, но не си прав. Още от началото пишеш , че е малко по-тежък грип. При теб може и да е така било, обаче при моите познати оцелели след него ВСИЧКИ казаха, че няма нищо общо с грипа.... Може да зависи от първоначалната доза вирус или как работи имунната система на човек, но да повторя ВСИЧКИ от тях след ''оздравяването'' ме посъветваха /меко/ да сложа ваксина...., а нито един от тях не е тъпак или паникьор... Тъй да се каже вярвай на патило....

ПП Дочух / не ги познавам/ , че например вече няколко човека от ВМуеър вируса ги е отнесъл, а програмистите предполагам ти е ясно че не са 70 годишни...
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.05.2021, 16:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Прав си, много по-важно от статистиките включващи милиони е инфото от първа ръка, или както е в твоя случай, щото е абсурдно да познаваш и четиримата починали от ваксини в България, инфото получено от жена с която общуваш на пазара.
                          Имаме около хиляда служители !!!

Коментар

сори брат, но това твоето звучи като самонавиване на човек, който като види спринцовка и припада.

в крайна сметка нищо сигурно няма на този свят и личния избор е въпрос на анализ на данните, които в голямата си част са неточни.

гледай какво правят имперски сили и си дай сметка, че ние с теб сме далеч под нивото на техните стратези.

успех
                            Де да беше, по-скоро отчаяние, да седиш и да ги гледаш шматките как си го вкарват, тъпата ни чистачка само ваксини и бяха в главата, казах и не слагай, тя си сложила в сряда, сега не и било добре .. нещо кръвното, не знам си какво.. тия си го заслужават.. проблема е, че утре ще си набодат децата това се опитвам да променя....но както казва Грую всеки да си носи кръста .. остави ги имперските сили.. играта е друга и много по-дълбока, стадото навсякъде е едно.. хубавото е, че тук времето ще покаже кой е прав, пожелавам си да не съм, но не вярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Познавам двама починали от ковид и четирима от ваксините
                              Прав си, много по-важно от статистиките включващи милиони е инфото от първа ръка, или както е в твоя случай, щото е абсурдно да познаваш и четиримата починали от ваксини в България, инфото получено от жена с която общуваш на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Ох, пореден много добър ден - теб те бях забравил с този ти ник, но вече си в игнор листата и можеш да си пишеш сам/а на себе си колкото си искаш
                                Много добра стратегия. Всичко, което не пасва на представата ни за действителността трябва да се игнорира. Така реалността става много по-приятна и комфортна и можем да си се плацикаме в безметежните води на тихата лудост.

Коментар

Working...
                                X