If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съжалявам за проблема ти и дано всичко да е наред, но това значи нема сертификат и от догодина с травела финито....
Е всяко зло за добро.Обиколил съм половината свят пък в България не бях ходил почти никъде освен ски курортите.Сега посетих доста места.Все е нещо.
Странното е че толкова съм пътувал,ял съм street food в Индия,Непал,Бирма където хигиената е никаква и никога не съм имал проблеми.А сега така са ни наплашили,че едва ли не
ако излезеш навън и край.
Боби не лъже.... Него са го излъгали. Една лъжа като се повтори много пъти по ВСИЧКИ медии след известно време се превръща в истина. А излъганите са дори интелигентни хора като Боби....
И пак вируса си е много реален и не е грип....
той и на таити така умре от курона - една такава оловна, знайш кви тромбози прави
Ами разбира се, че е така. Ти не можеш ли да разсъждаваш? По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
Знаеш ли колко малко усилие трябва, за да бъде човек здрав и този вирус безобиден за него? И колко много, непосилни усилия са необходими за борбата с вируса, когато човек е болен, какъвто е средностатистическият съвременен човек? Е, убивайте го, боцкайте се, гонете го из храсталаците на пропагандата, борете се за клетките - сложете им катинари и ги санирайте с коркови изолации, засадете лавандула в междуклетъчното пространство - защото е съобразено със зеления проект. Всичко това е жестока битка, в която са овъртолени пари, власт, невежество и липса на елементарни знания за квантовата електродинамична същност на човека. Един плосък камък от дъното на барата на село да си сложиш да постои на челото и вече си част от невидимата зарядна мрежа на етера, която дава силата на разгонен бизон, който може да го умори само липсата на женска.
Аз не съм тарикат.Както писах съдовия хирург при който ходих за мнение (имам генетично предразположение към тромбози)написа"Не подлежи на ваксинация".С това и направи и без това трудният избор много лесен.
Съжалявам за проблема ти и дано всичко да е наред, но това значи нема сертификат и от догодина с травела финито....
Разбира се че ваксините ще станат задължителни и вероятно по-често от 1 на година. Така че нагъвай ръкава и не се оплаквай.... Така или иначе ваксини са поръчани засега за 3 години напред.....
При РНК вирусите е така. Не можеш да ги изкорениш с ваксини, особено ТЕЗИ, които не спират разпространението и мутациите. Нали не мислиш, че вируса прави тест дали заразеният е ваксиниран или не преди да мутира
Няма да те разбере защото е зомбиран .
БТВ уж нямаше да си активен У форума ?
Е и? Проблемът не е техен, а ваш. Колкото и ваксинирани да има, явно това няма да ви спаси тарикатите.
Аз не съм тарикат.Както писах съдовия хирург при който ходих за мнение (имам генетично предразположение към тромбози)написа"Не подлежи на ваксинация".С това и направи и без това трудният избор много лесен.
Не е слаб, но преди ваксините и съвременните лекарства (най-вече антибиотиците), чумата и други епидемии са върлували, почти постоянно.
Едва ли искаме точно Ковид да остане за постоянно, при нивото на смъртност което има. Без високо ниво на ваксинация, рискуваме да тлее, докато не дойдат мутации, които не се влияят от тези ваксини и да правим всяка година ваксинация. Един вид антиваксърите ще ни докарат до положението да се ваксинираме всяка година. Не съм противник на ваксините, но не искам всяка година да се ваксинирам срещу Ковид... това обаче неминуемо ще се случи ако антиваксърите продължават да "надделяват" в общественото пространство. Заради тях ще стигнем до ежегодни задължителни ваксини. Ще стигнем точно до това срещу което уж те се борят.
Помнете ми думата за ваксините, като станат задължителни и ежегодни, а те ще станат такива, именно заради антиваксърите.
Разбира се че ваксините ще станат задължителни и вероятно по-често от 1 на година. Така че нагъвай ръкава и не се оплаквай.... Така или иначе ваксини са поръчани засега за 3 години напред.....
При РНК вирусите е така. Не можеш да ги изкорениш с ваксини, особено ТЕЗИ, които не спират разпространението и мутациите. Нали не мислиш, че вируса прави тест дали заразеният е ваксиниран или не преди да мутира
Боби не лъже.... Него са го излъгали. Една лъжа като се повтори много пъти по ВСИЧКИ медии след известно време се превръща в истина. А излъганите са дори интелигентни хора като Боби....
И пак вируса си е много реален и не е грип....
С малкото уточнение, че никоя от сегашните ковид ваксини не прави това което си описал. Ваксинирането изобщо не спира репродуцирането на вируса в клетките. Може би леко го потиска, но засега не съм видял данни за това.
Фактът че след дълго дълго четене за ваксините не си проумял тази елементарна истина е изумителен.
Това наистина е невероятно незнание за действието на ваксините / ТЕЗИ не действат така/ или умишлена пропаганда...
да клетъчния имунитет е слаба и измислена работа, васкините са новата религия !
Не е слаб, но преди ваксините и съвременните лекарства (най-вече антибиотиците), чумата и други епидемии са върлували, почти постоянно.
Едва ли искаме точно Ковид да остане за постоянно, при нивото на смъртност което има. Без високо ниво на ваксинация, рискуваме да тлее, докато не дойдат мутации, които не се влияят от тези ваксини и да правим всяка година ваксинация. Един вид антиваксърите ще ни докарат до положението да се ваксинираме всяка година. Не съм противник на ваксините, но не искам всяка година да се ваксинирам срещу Ковид... това обаче неминуемо ще се случи ако антиваксърите продължават да "надделяват" в общественото пространство. Заради тях ще стигнем до ежегодни задължителни ваксини. Ще стигнем точно до това срещу което уж те се борят.
Помнете ми думата за ваксините, като станат задължителни и ежегодни, а те ще станат такива, именно заради антиваксърите.
По-добре е вируса да бъдат убит още в кръвоносната или в лимфната система, а не да го чакаме да превземе някоя клетка, и да се надяваме, че тя ще се справи с него. За това са и ваксините - за превенция на заразяването на клетките още по пътя на вируса, а не за постфактум война вътре в клетките, в която война не се знае кой ще излезе победител.
С малкото уточнение, че никоя от сегашните ковид ваксини не прави това което си описал. Ваксинирането изобщо не спира репродуцирането на вируса в клетките. Може би леко го потиска, но засега не съм видял данни за това.
Фактът че след дълго дълго четене за ваксините не си проумял тази елементарна истина е изумителен.
Israeli scientist says COVID-19 could be treated for under $1/day
Double-blind study shows ivermectin reduces disease’s duration and infectiousness • FDA and WHO caution against its use
Ivermectin, a drug used to fight parasites in third-world countries, could help reduce the length of infection for people who contract coronavirus for less than a $1 a day, according to recent research by Sheba Medical Center in Tel Hashomer.
Prof. Eli Schwartz, founder of the Center for Travel Medicine and Tropical Disease at Sheba, conducted a randomized, controlled, double-blinded trial from May 15, 2020, through the end of January 2021 to evaluate the effectiveness of ivermectin in reducing viral shedding among nonhospitalized patients with mild to moderate COVID-19.
Коментар